Categorieën

Zoeken

Fabrikanten

Openingstijden

Maandag 08.30 -17.00


Dinsdag 08.30 -17.00


Woensdag 08.30 -17.00


Donderdag 08.30 -17.00


Vrijdag 08.30 -17.00


Zaterdag: gesloten


Zondag: gesloten


Wij pauzeren van 12.30 - 13.00


Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

1-2 MOVE Spier- en Gewrichtsgel 100 ml. | AANBIEDING

AANBIEDING: 1-2 MOVE Spier- en Gewrichtsgel werkt preventief bij spierkramp, voorkomt spier- en gewrichtspijn en ondersteunt bij kneuzingen en verstuikingen. Geneesmiddel/medicijnproduct 1-2 Move medicijnproduct
Meer details

Aanbieding Aanbieding!
€ 4.95
BTW: Laag tarief

€ 12.50

(prijs gedaald met 60.4 %)

108162

Iedereen heeft wel eens last van spier- of gewrichtspijn. Spier- en gewrichtspijn kunnen door verschillende factoren worden veroorzaakt. Gewrichtspijn en pijn in de spieren kunnen optreden wanneer het lichaam niet goed werkt.

Omdat spierkramp enorm pijnlijk kan zijn, zijn talloze mensen vaak tevergeefs op zoek naar manieren om krampen te voorkomen of genezen. 1-2 MOVE is de bewezen oplossing!

Waarom leest u hieronder;
 
  • Ten eerste verkoelt 1-2 MOVE spiergel de huid, onderliggende weefsels en spieren en voert het snel warmte af van deze plekken. Door deze werking wordt de irritatie, ontstaan door de hitte verminderd.
  • Daarnaast wordt de natuurlijke ontspanningsreflex van het lichaam gestimuleerd, zodat krampen worden verholpen. 
  • De derde werking die 1-2 MOVE spiergel kent is het reactiveren van spieren en het verhelpen van spierpijn, kneuzingen en krampen na (hevige) inspanning. 1-2 MOVE bestaat uit natuurlijke substanties.

 

Wanneer gebruikt u de 1-2 MOVE spier- en gewrichtsgel?

Bij bijzondere of zware lichamelijke inspanning komt het regelmatig voor dat u pijn in spieren of gewrichten kunt ervaren. 1-2 MOVE verkoelt de betreffende lichaamsdelen zorgvuldig en verzacht en vermindert pijn. Daarnaast ondersteunt het de lokale behandeling van zogenaamde ‘trauma’s’ zoals bijvoorbeeld sportblessures en overbelastingen. Denk hierbij aan verrekkingen, verstuikingen en peesontstekingen (zoals een tennisarm). 1-2 MOVE kan ook gebruikt worden bij insectenbeten. Door de verkoelende werking van de gel wordt de jeuk van de beet tegen gegaan.

 

1-2 MOVE : Uitermate geschikt voor het voorkomen van krampaanvallen

Krampaanvallen in de kuiten of bovenbenen zijn een veelgehoorde en zeer vervelende klacht, die het vrij kunnen bewegen sterk belemmert. Doordat 1-2MOVE de natuurlijke ontspanningsreflex van het lichaam stimuleert is de 1-2 MOVE spiergel zeer effectief in het voorkomen van krampaanvallen in bijvoorbeeld de kuiten of bovenbenen. De natuurlijke ingrediënten van de 1-2 MOVE gel helpen de spieren tot rust te komen waardoor krampaanvallen minder heftig zullen worden en minder vaak voor zullen komen.

 

1-2 MOVE spiergel is een heldergroene gel en heeft een frisse mentholgeur. De gel plakt niet, is niet vet en wordt snel door de huid opgenomen. Nadat u de gel heeft aangebracht op de huid zult u in de eerste instantie de verkoelende werking van de gel ervaren, hierna wordt de gel snel door de huid opgenomen en dringt het diep door tot uw spieren en gewrichten.

INGREDIENTS: AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, DIMETHICONE, CARBOMER, CAMPHOR, MENTHOL, DISODIUM EDTA , MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, MENTHYL LACTATE, CAPSICUM ANNUUM FRUIT EXTRACT, CAPSICUM FRUTESCENS FRUIT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, D-LIMONENE, CI 42090 

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op geïnfecteerde huid en niet afdekken met kleding of verband. Voorkom contact met slijmvliezen. Dit medisch hulpmiddel niet delen met andere gebruikers. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op een droge en koele plaats en niet blootstellen aan temperaturen van boven 30°CNog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.

Winkelmand  

Geen produkten

Verzendkosten € 0.00

Totaal € 0.00

Afrekenen

Volg ons op twitter  twitter 
Like ons op facebook   facebook
Kijk op Instagram  twitter 
 Google Google+  

Zoeken