Categorieën

Zoeken

Fabrikanten

Openingstijden

Maandag 08.30 -17.00


Dinsdag 08.30 -17.00


Woensdag 08.30 -17.00


Donderdag 08.30 -17.00


Vrijdag 08.30 -17.00


Zaterdag: gesloten


Zondag: gesloten


Wij pauzeren van 12.30 - 13.00


Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Kompressen Er zijn 15 produkten.

 
Kompressen
Kompressen steriel: Materiaal wat direct op de wond wordt aangebracht, moet steriel zijn.(gaas, snelverbanden, pleister, wondsnelverband). Zwachtels en watten hoeven dus niet steriel verpakt te zijn, omdat deze nooit rechtstreeks op de wond worden aangebracht!

Aanbrengen:
Het gaaskompres kan direct na reiniging op de schone wond worden aangebracht voor opname van wondvocht (indien aanwezig) en bescherming van de wond:
- Reinig en ontsmet de wond met een ontsmettingsmiddel. Voor het aanbrengen van dit ontsmettingsmiddel kunt u een gaaskompres gebruiken.
- Haal het gaaskompres pas op het laatste moment uit de verpakking (zie ook aanwijzingen op de verpakking), dit om ervoor te zorgen dat het steriel blijft. Houdt het kompres tussen duim en wijsvinger vast of gebruik een pincet.
- Leg het gaaskompres op de wond.
- Zet het kompres vast met een hechtpleister of een fixatiewindsel.

Nazorg:
- Voor verwijderen: trek het kompres heel voorzichtig los. Als het kompres aan de wond of de huid kleeft, probeer het dan met lauw water los te weken.
- Controleer de wond en het verband regelmatig op doorlekken of indrogen (verkleving van gaas en wond) Verwissel het verband in ieder geval dagelijks.
 

 
 

Winkelmand  

Geen produkten

Verzendkosten € 0.00

Totaal € 0.00

Afrekenen

Volg ons op twitter  twitter 
Like ons op facebook   facebook
Kijk op Instagram  twitter 
 Google Google+  

Zoeken