Categorieën

Zoeken

Fabrikanten

Openingstijden

Maandag 08.30 -17.00


Dinsdag 08.30 -17.00


Woensdag 08.30 -17.00


Donderdag 08.30 -17.00


Vrijdag 08.30 -17.00


Zaterdag: gesloten


Zondag: gesloten


Wij pauzeren van 12.30 - 13.00


Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Dry Needle Naalden SEIRIN | APS Agupunt Er zijn 18 produkten.

 
Dry Needle Naalden SEIRIN | APS Agupunt
Dry needling, soms ook Intramuscular stimulation "IMS" genoemd, is een behandelmethode die wordt toegepast voor de behandeling van chronische pijn en myofasciale problemen; stijfheid en pijn in de spieren. Kenmerkend voor deze problematiek zijn 'triggerpoints': drukgevoelige plaatsen in de spieren.

Sinds 1978, en nog steeds, is SEIRIN wereldwijd leider in de productie van pijnloze Dry Needle naalden. Sinds de ontwikkeling van de eerste wegwerp-acupunctuur naalden, heeft ze een standaard neergezet van innovatie, kwaliteit en veiligheid. Ze combineert State-of-the-art productie met strenge processen en controles zo zorgt ze ervoor dat u kunt beschikken over de kwalitatief meest hoogstaande Dry needle naald in de wereld.
SEIRIN introduceerde het eerste geautomatiseerde fabricageproces voor de productie van Dry Needle naalden. Door een pionier te zijn van dit revolutionair geautomatiseerd proces, kon SEIRIN veel van de veiligheidskwesties die het gebied van acupunctuur tergden elimineren. Bij de ontwikkeling van de eerste wegwerp-acupunctuur naalden, werd steriliteit een garantie. Andere innovaties van het bedrijf omvatten gekleurde handgrepen voor gemakkelijke gauge identificatie, afgeronde uiteinden voor het comfort van de patiënt, en een eenvoudige scheur-open blisterverpakking.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, zijn SEIRIN Dry Needle naalden machinaal gescherpt en gepolijst. Dit resulteert in een pijnloze en gladde inbrenging, die voor zowel de patiënt als de beoefenaar aangenaam is. Bovendien ondergaan alle SEIRIN Dry Needle naalden een gepatenteerde reinigingsproces en een EOG sterilisatie(ethyleen Oxide Gas), die samen zeer hygiënisch is gebleken.

De Dry Needle naalden van SEIRIN zijn de meest vloeiende, veiligste en meest geavanceerde Dry Needle naalden ter wereld. Het wordt vaak geïmiteerd door andere fabrikanten, maar de kwaliteit en consistentie zijn nooit gedupliceerd.

Vanaf nu verkrijgbaar bij Sport Lavit: APS Agupunt Dry Needling naalden.
Comfortabele dry needling naalden voor patiënt, fysiotherapeuten en chiropractors.
 

 
 

Winkelmand  

Geen produkten

Verzendkosten € 0.00

Totaal € 0.00

Afrekenen

Volg ons op twitter  twitter 
Like ons op facebook   facebook
Kijk op Instagram  twitter 
 Google Google+  

Zoeken