Categorieën

Zoeken

Fabrikanten

Openingstijden

Maandag 08.30 -17.00


Dinsdag 08.30 -17.00


Woensdag 08.30 -17.00


Donderdag 08.30 -17.00


Vrijdag 08.30 -17.00


Zaterdag: gesloten


Zondag: gesloten


Wij pauzeren van 12.30 - 13.00


Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Waff oefenkussens Kies een categorie hier onder.

 
Waff oefenkussens
Een Waff, door zijn comfort eigenschappen, is de bevoorrechte partner van uw trainingssessies. Door de oneindige verscheidenheid van gebruik kunt u alle sport bewegingen en gebaren combineren met plezier en met efficiëntie van de beweging te controleren.

Een van de bijzondere kenmerken van het Waff oefenkussen is het verminderen van spanning , u kunt zich volledig concentreren op de oefening die wordt uitgevoerd. Bewegingen kunnen worden gedaan in 3D dit om de sensaties te intensiveren . De oefeningen zijn gevarieerd en zowel korter en efficiënter . De sensaties ervaren zijn onmiddellijk, ongeacht de leeftijd , vorm , fysieke niveau of pathologie van de gebruiker .

U kunt Waff oefenkussens gebruiken bij beoefenen van topsport, voor het behoud van een goede gezondheid maar ook voor ontspanning en rust . De Waff is een product voor iedereen die permanente controle van onbalans introduceert . De Waff kan worden gebruikt om alle delen van het lichaam te trainen en maakt optimaal gebruik van alle spiergroepen , zonder overbelasting of trainen met zware gewichten.

De Waff ontwikkelt fysieke kwaliteiten , zoals coördinatie , cardio -musculaire training , uithoudingsvermogen , toegenomen spiermassa , proprioceptie en spieren work-out en versterking . De Waff is een uitstekend fitness product , het combineert het recreatieve aspect met de kwaliteiten om spieren te trainen en dat in een veilige omgeving die druk punten elimineert die pijn kunnen veroorzaken.
 

Er zijn geen produkten in deze categorie.

Winkelmand  

Geen produkten

Verzendkosten € 0.00

Totaal € 0.00

Afrekenen

Volg ons op twitter  twitter 
Like ons op facebook   facebook
Kijk op Instagram  twitter 
 Google Google+  

Zoeken