Categorieën

Zoeken

Fabrikanten

Openingstijden

Maandag 08.30 -17.00


Dinsdag 08.30 -17.00


Woensdag 08.30 -17.00


Donderdag 08.30 -17.00


Vrijdag 08.30 -17.00


Zaterdag: gesloten


Zondag: gesloten


Wij pauzeren van 12.30 - 13.00


Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Waff oefenkussens Er is 1 produkt.

 
Waff oefenkussens
Een Waff, door zijn comfort eigenschappen, is de bevoorrechte partner van uw trainingssessies. Door de oneindige verscheidenheid van gebruik kunt u alle sport bewegingen en gebaren combineren met plezier en met efficiëntie van de beweging te controleren.

Een van de bijzondere kenmerken van het Waff oefenkussen is het verminderen van spanning , u kunt zich volledig concentreren op de oefening die wordt uitgevoerd. Bewegingen kunnen worden gedaan in 3D dit om de sensaties te intensiveren . De oefeningen zijn gevarieerd en zowel korter en efficiënter . De sensaties ervaren zijn onmiddellijk, ongeacht de leeftijd , vorm , fysieke niveau of pathologie van de gebruiker .

U kunt Waff oefenkussens gebruiken bij beoefenen van topsport, voor het behoud van een goede gezondheid maar ook voor ontspanning en rust . De Waff is een product voor iedereen die permanente controle van onbalans introduceert . De Waff kan worden gebruikt om alle delen van het lichaam te trainen en maakt optimaal gebruik van alle spiergroepen , zonder overbelasting of trainen met zware gewichten.

De Waff ontwikkelt fysieke kwaliteiten , zoals coördinatie , cardio -musculaire training , uithoudingsvermogen , toegenomen spiermassa , proprioceptie en spieren work-out en versterking . De Waff is een uitstekend fitness product , het combineert het recreatieve aspect met de kwaliteiten om spieren te trainen en dat in een veilige omgeving die druk punten elimineert die pijn kunnen veroorzaken.
 

 
 

Winkelmand  

Geen produkten

Verzendkosten € 0.00

Totaal € 0.00

Afrekenen

Volg ons op twitter  twitter 
Like ons op facebook   facebook
Kijk op Instagram  twitter 
 Google Google+  

Zoeken