Chemoderm massageolie 500 ml.

Chemodis

Chemoderm is een huidvriendelijke massage Emulsie voldaan natuurlijke Werkstoffen als Kamille, allantoïne en vitamine E, die voor een bijzonder huidverzorgend effect zorgen. Deze uitgebalanceerde samenstelling voorkomt kleine irritaties, maakt de huid soepel en stimuleert de celvernieuwing. Chemoderm massageolie is daardoor zeer geschikt voor de droge huid. Chemoderm massageolie hoeft niet te worden verwijderd, de werkzame bestanddelen kunnen op de huid blijven inwerken.

Chemoderm massageolie is een veelzijdig product dat speciaal is ontwikkeld voor een effectieve en ontspannende massage. Deze olie kan worden gebruikt bij verschillende soorten massages, zoals sportmassages, ontspanningsmassages, en zelfs bij therapeutische behandelingen.

Wat maakt Chemoderm massageolie zo speciaal en waarom zouden sportmasseurs, fysiotherapeuten en sporters dit product moeten gebruiken?
Allereerst worden alle producten van Chemodis, waaronder Chemoderm, Chemodol, en Chemotherm, in Nederland geproduceerd. Dit betekent dat er strenge kwaliteitscontroles worden uitgevoerd en dat de producten voldoen aan de hoogste normen.

Chemoderm massageolie is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een soepele en glijdende massage. De olie is geschikt voor alle huidtypen en heeft een neutrale geur, waardoor het aangenaam is om te gebruiken. Daarnaast trekt de olie snel in de huid en laat geen vettig of plakkerig gevoel achter.

Wanneer moet je Chemodol massage-emulsie toepassen en hoe werkt het?
Chemodol is een massage-emulsie die veelal gebruikt wordt door sportmasseurs en fysiotherapeuten. Het is een zeer veelzijdig product dat gebruikt kan worden bij verschillende soorten massages en therapeutische behandelingen. De emulsie is gemakkelijk aan te brengen en heeft een goede glij- en spreidingseigenschap. Hierdoor kan de masseur de technieken moeiteloos uitvoeren, zonder dat de huid te veel wrijving ondervindt.

Chemodol heeft ook een verzorgende werking op de huid. Het bevat voedende ingrediënten die de huid hydrateren en soepel houden. Dit is vooral belangrijk bij intensieve massages, waarbij de huid mogelijk belast wordt. Door de emulsie tijdens de massage toe te passen, wordt de huid verzorgd en beschermd.

Chemoderm en Chemodol zijn de meest gebruikte massageproducten in Nederland door sportmasseurs en fysiotherapeuten. Dit komt voornamelijk door de kwaliteit van de producten en de vertrouwensband die Chemodis heeft opgebouwd met deze professionals. Daarnaast zijn de producten van Chemodis betaalbaar en heeft het bedrijf een uitstekende klantenservice.

Als sportmasseur, fysiotherapeut of sporter wil je natuurlijk het beste voor jezelf of voor je cliënten. Door te kiezen voor Chemoderm massageolie en Chemodol massage-emulsie kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De producten van Chemodis worden in Nederland geproduceerd en voldoen aan de hoogste standaarden. Met Chemoderm ben je verzekerd van een effectieve en ontspannende massage, terwijl Chemodol massage-emulsie zorgt voor een optimale glijd- en spreidingseigenschap.

Kortom, met Chemoderm massageolie en Chemodol massage-emulsie kies je voor de beste producten op de markt. Vertrouw op de kwaliteit en professionaliteit van Chemodis en geniet van een hoogwaardige massage-ervaring.


Wellicht ook interessant

-10%

Chemodol massageolie 500 ml.

Chemodol is een neutrale, professionele massageolie voor alle soorten massage. Chemodis staat bekend om zijn hoogwaardige producten voor de professionele verzorging van het lichaam. Eén van hun meest populaire producten is de Chemodol massageolie. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor de professionele masseur en biedt optimale glij-eigenschappen. Dankzij de uitstekende spreiding en langzaam intrekkende formule, zorgt deze olie voor een lange en soepele massage. Chemodol massageolie is dermatologisch getest en bevat alleen hoogwaardige ingrediënten. Of je nu een masseur bent of gewoon op zoek naar een kwalitatieve olie voor thuisgebruik, Chemodol massageolie zal zeker aan je verwachtingen voldoen!

9,54

excl. BTW

Rowo LiproSens Basis Massagelotion 1liter

Basis Massagelotion van Rowo. Röwo LiproSens lotion basis, van professionals voor professionals. Rowo basis massagelotion vermindert de wrijving bij massage en voedt de huid.

Vanaf 17,53

excl. BTW
-10%

Chemoderm massageolie 5 liter

Chemoderm massageolie is zeer geschikt voor de droge huid. Chemoderm massageolie van Chemodis is dé perfecte keuze voor professionele masseurs en masseuses. Deze hoogwaardige olie is speciaal ontwikkeld om de huid tijdens massages optimaal te verzorgen en te hydrateren. De unieke formule van Chemoderm massageolie zorgt voor een soepele en gladde massage. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten is deze massageolie ook geschikt voor de gevoelige huid. Ervaar het intense gevoel van ontspanning en geniet van een zachte en gevoede huid na elke massage met Chemoderm massageolie!

116,82

excl. BTW