Chemoderm massageolie 5 liter

Chemodis

Chemoderm is een huid-vriendelijke massageolie met natuurlijke werkstoffen.
Speciaal voor de massage van de van nature vettige en vochtige huid.
Chemoderm  bevat onder andere  kamille, allantoin en vitamine E, die voor een bijzonder huidverzorgend effect zorgen.

Deze uitgebalanceerde samenstelling voorkomt kleine irritaties, maakt de huid soepel en stimuleert de celvernieuwing. Chemoderm is daardoor zeer geschikt voor de droge en problematische huid.
De massageolie hoeft niet te worden verwijderd, de werkzame bestanddelen kunnen op de huid blijven inwerken.

Chemoderm massage olie is een hoogwaardig product dat speciaal ontwikkeld is voor het geven van effectieve massages. Deze massage olie wordt veel gebruikt door sportmasseurs, fysiotherapeuten en sporters vanwege de uitstekende eigenschappen.

Chemoderm massageolie wordt gebruikt om de spieren te ontspannen en het herstel van het lichaam te bevorderen. Het is ideaal voor het voorkomen en behandelen van spierpijn, stijfheid en vermoeidheid na intensieve fysieke inspanning. Door het gebruik van Chemoderm massageolie tijdens een massage worden de spieren soepeler en kunnen knopen en spanningen worden verminderd.

Wat Chemodis onderscheidt van andere merken is dat al hun producten, zoals Chemoderm, in Nederland worden geproduceerd. Dit betekent dat de kwaliteit van de producten gewaarborgd is en dat de producten voldoen aan de strenge Nederlandse richtlijnen en eisen. Het is een betrouwbaar merk waarop je kunt vertrouwen.

Chemodol en Chemoderm zijn de meest gebruikte massage producten in Nederland door sportmasseurs en fysiotherapeuten. Dit komt doordat deze producten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben en zeer effectief zijn bij het verminderen van spierpijn en het bevorderen van herstel. Daarnaast is de massage olie van Chemodis gemakkelijk aan te brengen en voelt het prettig aan op de huid.