Eerste Hulp Schoudertas | sport-evenementen | gevuld

Van Heek

Eerste Hulptas sport- en evenementen (EHBSO)
Ben je op zoek naar een betrouwbare en praktische eerste hulp schoudertas voor sportevenementen? Dan is de HEKA eerste hulp schoudertas met vulling de ideale keuze voor jou. Deze schoudertas is speciaal ontworpen om te voorzien in de behoeften van sportevenementen en biedt een uitgebreide verzameling van EHBO-artikelen, zodat je altijd voorbereid bent op noodsituaties.

De HEKA eerste hulp schoudertas is uitgerust met een ruim hoofdcompartiment dat gevuld is met een variëteit aan verbanden, pleisters, desinfectiemiddel en andere essentiële EHBO-producten. Dit zorgt ervoor dat je snel kunt handelen bij veelvoorkomende sportblessures zoals verstuikingen, schaafwonden en spierpijn.

Wat deze tas echt onderscheidt van andere EHBO-kits is de handige schoudertasvorm. Deze tas is ontworpen om comfortabel op je schouder te dragen, waardoor je je handen vrij hebt om andere taken uit te voeren tijdens het sportevenement. Met een verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

Daarnaast is de HEKA eerste hulp schoudertas ook waterbestendig, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de inhoud van de tas tijdens regenachtige sportevenementen. Je EHBO-producten blijven droog en beschermd, klaar voor gebruik wanneer dat nodig is.

Bovendien is de HEKA eerste hulp schoudertas gemaakt van duurzaam materiaal van hoge kwaliteit, waardoor deze lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat deze tas je jarenlang van dienst zal zijn bij verschillende sportevenementen.

Kortom, de HEKA eerste hulp schoudertas met vulling is de perfecte metgezel voor sportevenementen. Met een ruime inhoud, waterbestendigheid en een comfortabele schoudertasvorm, ben je altijd voorbereid op noodsituaties zonder enige belemmering. Bestel vandaag nog je HEKA eerste hulp schoudertas en verzeker de veiligheid van deelnemers aan jouw sportevenementen.

Deze HEKA gevulde EHBO schoudertas is gekenmerkt door:

  • Stevig, kwalitatief hoogwaardig materiaal
  • Een afritsbare, uitklapbare flap om producten op te bergen en ordenen
  • Makkelijke opbergvakken
  • Geef de tas een eigen identiteit door middel van insteekkaart
  • Voorzien van sport- en evenementen vulling, samengesteld volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis

Wees iedere situatie de baas met deze goed gevulde EHBO sporttas. In de schoudertas zitten de volgende EHBO spullen, gericht op sportevenementen.
Inhoud:
- 1 desinfectants - 30ml
- 2 driekante doek - viscose
- 1 eerstehulpschaar - 19cm
- 4 elastisch hydrofiel windsel - 4m x 6cm
- 4 handschoenen vinyl paar maat L
- 4 hechtstrips 5 stuks - ST
- 5 ideaal steunzwachtel - 5m x 8cm
- 1 hechtpleister - ring - 5m x 2,5cm
- 1 beademingsmasker
- 4 reddingsdeken zilver/goud - 210 x 160cm
- 4 wondsnelverband gerold nr.3 - 10 x 12cm - ST
- 1 splinterpincet
- 4 gaaskompres - 10 x 10cm - ST
- 4 gaaskompres 5 x 9cm (1/16) - ST
- 10 wondkompres niet verklevend - 10 x 10cm - ST
- 5 synthetische wattenrol - 3m x 10cm
- 1 tekenverwijderaar + gebruiksaanwijzing
- 1 wondpleister 10 stuks - 10cm x 6cm
- 1 wondpleister assorti - 15 stuks
- 3 wondsnelverband nr.2 - 6 x 8cm
- 2 zelfklevend fixatiezwachtel - 4m x 8cm
- 1 instant coldpack
- 2 traumazwachtel
- 1 inhoudsopgave
- 1 stroomdiagram + handleiding EHBO