Lebert Equalizer | complete set

Bosu

De Lebert Equalizer wordt met een workout-poster en een Engelstalige instructie-DVD geleverd. De Lebert Equalizer is snel en eenvoudig met een paar schroeven in elkaar te zetten. Je kunt dus direct beginnen met trainen. Na de training kunt u de Lebert Equalizer-frames ruimtebesparend opbergen, ook zijn ze eenvoudig mee te nemen idere beugel weegt slechts 3,6 kilogram!
De Lebert Equalizer is een draagbaar, makkelijk te gebruiken trainingsapparaat, waarmee het hele lichaam getraind kan worden. Arm-, rug, borst- en beenspieren worden met de Lebert Equalizer versterkt.
De intensiteit van je workouts met de Lebert Equalizer bepaal je zelf, doordat bijvoorbeeld de houding van de benen tijdens de uitvoering van de oefening verandert.
Opdrukken, dippen, optrekken, beenheffen, zijwaarts beenheffen - de gebruiksmogelijkheden van de Lebert Equalizer zijn vrijwel onbeperkt!
Mensen van alle leeftijden kunnen alleen of in een groep met de Lebert Equalizer trainen en dat met weinig benodigde ruimte. Elk van de Lebert Equalizer-frames  is 70 cm hoog en 60 cm breed. De robuuste constructie van de  Lebert Equalizer  heeft een draagvermogen van maximaal 180 kg.
De Lebert Equalizer wordt geleverd in een set van 2 beugels in de kleur geel.