Klovenzalf Gehwol 75 ml.

Gehwol

Klovenzalf Gehwol 75 ml. Crème ter behandeling van de sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid en bij extreme voetbelastingen. Klovenzalf Gehwol beschermt effectief en voorkomt huidscheurtjes, kloofjes, rode verkleuringen en daarbij optredende complicaties. Klovenzalf Gehwol tegen kloven

Indicatie Klovenzalf Gehwol: Sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid
Ook geschikt voor diabetici

Ingrediënten Klovenzalf Gehwol: Medicinale zeep, Panthenol, Bisabolol.

Gebruiksaanwijzing Klovenzalf Gehwol:
Bij kloven: de Klovenzalf royaal op de kloven aanbrengen en afdekken met een pleister of verbandje. Dit gedurende een aantal uren laten intrekken.
Bij een droge en ruwe huid: 1-2 maal per dag de huid goed inwrijven.


Wellicht ook interessant

Hirschtalgcreme Rowo 100 ml. | anti-frictie crème

ROWO Hirschtalgcreme is een oud bewaard recept voor de verzorging van de huid en de voet. Hirschtalgcreme van ROWO verzorgt en reinigt de huid. Perfect bij schaafwonden en doorlig plekken!

Vanaf 6,99

excl. BTW

Rowo PediSens voetcreme 50 ml.

Rowo PediSens creme is een verzorgende voetcreme met kamille, Kamfer en muntolie voor de dagelijkse verzorging van de voeten.

Vanaf 5,58

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Klovenzalf 75 ml.

Samenwerkende Pedicures klovenzalf 75 ml. Heb je last van onaangename kloven op je voeten? Zoek niet verder! Samenwerkende Pedicure klovenzalf is dé oplossing voor dit vervelende probleem. Met behulp van deze unieke formule worden kloven effectief behandeld, zodat jij weer kunt genieten van zachte en gladde voeten. Deze klovenzalf van Samenwerkende Pedicure is speciaal ontwikkeld door experts in de voetverzorging. Door de juiste samenstelling van ingrediënten, zoals ureum en salicylzuur, wordt het herstelproces van de huid gestimuleerd. Daarnaast bevat de zalf voedende bestanddelen die zorgen voor een optimale hydratatie van de huid en het voorkomen van nieuwe kloven. Met de Samenwerkende Pedicure klovenzalf hoef je niet langer te lijden onder pijnlijke en ontsierende kloven. Breng de zalf dagelijks aan op de probleemgebieden en zie hoe je voeten transformeren. Profiteer van de krachtige werking van deze zalf en geniet weer zorgeloos van gezonde en mooie voeten. Bestel nu de Samenwerkende Pedicure klovenzalf en ervaar het zelf!

9,25

excl. BTW