Hoektang RVS 13 cm. Credo

RVS Hoektang van Credo te gebruiken voor het knippen van hoekjes, maar ook geschikt voor het knippen van dunne nagels. Deze Credo-Solingen hoektang is uitgevoerd in gematteerd RVS.

Hoektang van CREDO van speciaal gehard roestvrij staal. Een hoektang is ideaal voor het verwijderen van ingegroeide nagels of moeilijke harde nagelhoeken.

Productomschrijving Hoeksteel recht, scherp uiteinde 13cm
CREDO hoektangen zijn speciaal ontwikkeld voor pedicures. De scherpe uiteinden van de hoektang snijden gemakkelijk de hoeken van harde nagels. Daarnaast is een tang een zeer geschikt hulpmiddel om ingegroeide nagels te verwijderen. De hoektang is gemaakt van sterk roestvrij staal, waardoor de tang bestand is tegen constant gebruik en schoonmaken.
 
Productinformatie Hoektang:
Materiaal: roestvrij staal
Afmeting: 13 cm
Gebruik: pedicure/manicure

Deze pedicure tang van Credo-Solingen valt binnen de Professionele serie pedicure instrumenten. De kwaliteit van een goede pedicure schaar of kniptang betaald zich terug in duurzaamheid. Goedkope scharen zijn meestal niet scherp geslepen en knippen minder goed. Daarnaast is er een groot verschil in materiaal keuze, Credo kiest voor de allerbeste kwaliteit pedicure tangen. Een Credo-Solingen pedicure tang koopt u voor het leven.