Heka steriel verbanddoek 60 x 80 cm.

Van Heek

Heka steriel verbanddoek 60 x 80 cm. voor afdekken van grote wonden. Dit verbanddoek wordt aanbevolen door het oranje kruis in de nieuwe verbandrichtlijn van 2016.

HEKA steriel verbanddoek 60x80 cm: de ideale EHBO oplossing

Als leverancier van EHBO artikelen met een compleet assortiment en goede scherpe prijzen, zijn wij trots om de HEKA steriel verbanddoek 60x80 cm aan te kunnen bieden. Deze verbanddoek is een essentieel onderdeel van elke EHBO kit en kan gebruikt worden in geval van een ongeluk of verwonding.

Een verbanddoek heeft als hoofdfunctie om wonden te bedekken en te beschermen tegen infecties. De HEKA steriel verbanddoek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een steriele verpakking, waardoor de kans op infecties geminimaliseerd wordt. Met een afmeting van 60x80 cm biedt deze verbanddoek voldoende ruimte om grotere wonden te bedekken en te verzorgen.

Het gebruik van een verbanddoek is eenvoudig. In geval van een verwonding dient de wond eerst gereinigd te worden met water en eventueel desinfectiemiddel. Vervolgens kan de HEKA steriel verbanddoek over de wond geplaatst worden en vastgezet worden met bijvoorbeeld kleefpleisters of verbandgaas.

Verbanddoeken zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten verwondingen, zoals snijwonden, schaafwonden, brandwonden en blaren. Het is belangrijk om altijd voldoende verbanddoeken bij de hand te hebben, zodat u snel kunt handelen in geval van een noodsituatie.

Als leverancier van EHBO artikelen streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Onze HEKA steriel verbanddoek 60x80 cm is daar geen uitzondering op. Met deze verbanddoek bent u altijd goed voorbereid op ongelukken en kunt u snel en effectief handelen bij verwondingen. Bestel vandaag nog uw HEKA steriel verbanddoek bij ons en zorg voor een veilige en gezonde omgeving voor uzelf en anderen.

De HEKA verbanddoek is steriel verpakt per stuk, de prijs wordt weergegeven per stuk.

Kan ook besteld worden per doosje, bevat 10 stuks.
Of een grote overdoos van 10 doojes à 10 stuks.