Sportverzorging- en EHBO tas (leeg)

Van Heek

De HEKA EHBO schoudertas is een essentiële accessoire voor iedereen die voorbereid wil zijn op noodsituaties. Deze tas is speciaal ontworpen om alle benodigde EHBO-materialen te dragen en is van hoge kwaliteit. Belangrijk kenmerk van deze tas is dat deze leeg aangeleverd wordt, zonder EHBO vulling.

Bij ons kunt u echter gemakkelijk een kant-en-klare EHBO-vulling bestellen die perfect past bij de HEKA EHBO schoudertas. Deze vullingen zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten alle basisbenodigdheden voor eerste hulp, zoals verbandmateriaal, pleisters, desinfectiemiddelen en meer. Zo bent u direct klaar om te reageren op noodsituaties.

Maar wij begrijpen dat iedereen zijn eigen unieke behoeften heeft als het gaat om EHBO. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om alle EHBO-materialen los te bestellen, zodat u de vulling van de schoudertas volledig kunt personaliseren. Of u nu specifieke medicijnen, extra verbandmateriaal of andere benodigdheden nodig heeft, wij kunnen ervoor zorgen dat u de EHBO-kit krijgt die perfect aansluit bij uw behoeften.

Wij zijn een gecertificeerde dealer van het merk HEKA, dat wordt verkocht door Van Heek Medical uit Venray. Van Heek Medical staat bekend om zijn jarenlange ervaring en expertise op het gebied van medische benodigdheden. Door bij ons uw HEKA EHBO schoudertas te kopen, kunt u er zeker van zijn dat u een product van de hoogste kwaliteit ontvangt.

Als gecertificeerde dealer werken wij nauw samen met Van Heek Medical om ervoor te zorgen dat al onze klanten de meest betrouwbare EHBO-materialen ontvangen. Van Heek Medical staat bekend om hun strenge kwaliteitscontrole en continue streven naar innovatie. Wij zijn er trots op om een partner te zijn van een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan excellence.

Als het gaat om EHBO, draait het allemaal om ervaring, expertise, authoritativeness en trustworthiness. Met de HEKA EHBO schoudertas van een gecertificeerde dealer zoals wij, kunt u erop vertrouwen dat u een product ontvangt dat voldoet aan al deze belangrijke aspecten. Of u nu een EHBO-professional bent of gewoon op zoek bent naar een georganiseerde en betrouwbare EHBO-tas voor thuis, de HEKA EHBO schoudertas is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog uw HEKA EHBO schoudertas en ervaar zelf de kwaliteit en het gemak die het biedt. Met de mogelijkheid om een kant-en-klare EHBO-vulling te bestellen of uw eigen EHBO-kit samen te stellen met losse materialen, kunt u er zeker van zijn dat uw EHBO-tas volledig gepersonaliseerd is naar uw behoeften. Vertrouw op onze ervaring, expertise, authoritativeness en trustworthiness en kies voor de HEKA EHBO schoudertas.

Kenmerken Sportverzorging- en EHBO tas:

  • Wordt geleverd zonder vulling.
  • van stevig, kwalitatief hoogwaardig materiaal
  • voorzien van 2 extra vakken aan de zijkant
  • met praktische opbergvakken in de tas
  • speciale ritssluiting voor spatwaterdichte sluiting
  • onderzijde van waterdicht materiaal met grote anti-slip noppen
  • lichtreflecterende banden aan beide zijkanten
  • afmeting 45 x 24 x 17 cm
  • inclusief afritsbare organiser met verschillende opbergvakjes

Sportverzorging- en EHBO tas, leeg. Aan de voorzijde voorzien van een groot zichtvenster om de tas te personaliseren door middel van een insteekkaart. Deze insteekkaart wordt meegeleverd en is aan één kant blanco en aan de andere een zijde een groen kruis.