Massageolie Volatile Neutraal 2,5 liter

Volatile

Volatile Massageolie neuraal 2,5 liter jerrycan. Aan deze neutrale, reukloze massage-olie zijn geen etherische oliën toegevoegd. De olie bevat 10% jojoba- en 90% amandelolie. U kunt uw persoonlijke massage-olie samenstellen door aan deze neutrale massage-olie enkele druppels etherische olie naar keuze toe te voegen. Voor ons aanbod etherische oliën kijk eens hier in onze webshop: https://www.sportlavit.nl/massage/zalven-cremes-etherische-olie/volatile-tincturen-en-etherische-oli%C3%ABn

Ben je op zoek naar een hoogwaardige massageolie die geschikt is voor zowel ontspannings- als wellnessmassages? Dan is de Volatile massageolie neutraal in een handige 2,5 liter jerrycan de perfecte keuze voor jou. Volatile staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten en het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

De massageolie neutraal van Volatile bevat onder andere amandelolie en jojoba-olie. Amandelolie staat bekend om zijn verzachtende en voedende werking op de huid. Het helpt de huid te hydrateren en te herstellen, waardoor het ideaal is voor massages. Jojoba-olie is rijk aan vitamine E en heeft een ontstekingsremmende werking. Het helpt de huid te kalmeren en te beschermen, waardoor het een perfecte toevoeging is aan massageoliën.

De neutrale massageolie van Volatile is ideaal voor ontspannings- en wellnessmassages, omdat het de huid verzorgt en hydrateert zonder toevoeging van etherische oliën. Hierdoor is het mogelijk om zelf etherische oliën toe te voegen aan de massageolie, zodat je een persoonlijke touch kan geven aan de massage.

Een neutrale en natuurlijke massageolie is goed voor de huid, omdat het geen synthetische of irriterende stoffen bevat. Hierdoor is het geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid. De Volatile massageolie neutraal is vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een ontspannende massage.

Volatile staat bekend om hun hoogwaardige producten en jarenlange ervaring in de wellnessbranche. De massageoliën van Volatile worden veelvuldig gebruikt door professionele masseurs en wellnesscentra vanwege de uitstekende kwaliteit en natuurlijke ingrediënten.

Kies voor de Volatile massageolie neutraal in een 2,5 liter jerrycan en ervaar zelf de voordelen van een hoogwaardige en natuurlijke massageolie. Voeg naar wens etherische oliën toe en creëer een unieke massage-ervaring die perfect is afgestemd op jouw behoeften.

Bestel vandaag nog de Volatile massageolie neutraal en geniet van een heerlijke en ontspannende massage-ervaring. Laat je huid stralen en voel je weer helemaal in balans met deze hoogwaardige en natuurlijke massageolie van Volatile.

Volatile neutraal massageolie bevat 10% jojoba olie en 90% amandelolie en is itermate geschikt voor gebruik bij hotstone massage.
Zoekt u hotstone producten? Klik dan hier: https://www.sportlavit.nl/massage/massage-accessoires/hotstone-massageproducten

Verpakkingseenheid: Jerrycan van 2,5 liter.