Hydrofiel windsel 8 cm. x 4 m.

Van Heek

HEKA hydrofiel windsel: ideaal voor EHBO-koffers

In geval van ongelukken en verwondingen is het essentieel om de juiste materialen bij de hand te hebben om snel en effectief te kunnen handelen. Een van deze onmisbare items is het HEKA hydrofiel windsel. In deze tekst leggen we uit hoe je dit product moet gebruiken en wanneer het van pas kan komen. Het HEKA hydrofiel windsel, geproduceerd door het gerenommeerde bedrijf Heek medical uit Venray, is een kwalitatief hoogwaardig product dat wij als dealer graag aanbieden.

Het HEKA hydrofiel windsel, verkrijgbaar in een handige maat van 8 cm breed en 4 meter lang, is een veelzijdig en multifunctioneel verbandmiddel. Je kunt het gebruiken voor uiteenlopende doeleinden, zoals het fixeren van gazen op wonden, het ondersteunen van gewrichten en het aanleggen van compressieverbanden. Dit windsel is zeer geschikt voor zowel kleine verwondingen als grotere blessures.

Om het HEKA hydrofiel windsel op de juiste manier te gebruiken, is het belangrijk om te beginnen met een schoon en droog gebied rond de wond of het te behandelen lichaamsdeel. Rol het windsel voorzichtig uit over het gebied en zorg ervoor dat de druk gelijkmatig verdeeld is. Zorg ervoor dat het windsel stevig maar niet te strak wordt aangebracht, om de bloedcirculatie niet te belemmeren. Ook is het verstandig om het windsel goed vast te zetten met verbandclips of een ander geschikte bevestigingsmethode.

Het hebben van hydrofiele windsels in je EHBO-koffer is van groot belang. Dankzij de hydrofiele eigenschappen van het windsel absorbeert het vocht, waardoor het geschikt is voor gebruik op vochtige wonden of in vochtige omstandigheden. Bovendien zorgt het zachte materiaal voor een hoog draagcomfort en minimaliseert het de kans op allergische reacties.

Het HEKA hydrofiel windsel van Heek medical is een betrouwbaar en hoogwaardig product dat bijdraagt aan een snelle en effectieve behandeling van verwondingen. Als officiële dealer van dit merk bieden wij dit windsel aan tegen een scherpe prijs. We staan garant voor een snelle levering en uitstekende service.

Product eigenschappen HEKA hydrofiel windsel:

  • Niet-elastisch windsel
  • 100% katoen
  • 20 draads, rafelvrije randen
  • Sterk Hydro-fiel, luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend
  • Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk
  • Was- en steriliseerbaar
  • Grote trek-sterkte
  • Per stuk verpakt in cellofaan.