Waterresistant pleisterstrips 19x72 mm (100 st.)

Van Heek

HEKA Waterresistant Lange Vingerpleister 19 x 72 mm: optimale bescherming en langdurige hechting!

Op zoek naar een duurzame oplossing om wonden op uw vingers te beschermen? Kies dan voor de HEKA Waterresistant Lange Vingerpleister 19 x 72 mm! Deze hoogwaardige pleister beschermt uw wond optimaal tegen water, vuil en bacteriën. Zelfs op vochtige oppervlakken blijft de pleister stevig zitten dankzij de langdurige hechting.

De waterresistente eigenschappen maken deze pleister perfect voor mensen die regelmatig in contact komen met water, zoals zwemmers, tuinders of mensen in de voedingsindustrie. Of het nu gaat om een kleine snee of een kleine brandwond, deze pleister biedt continu bescherming, zelfs na langdurig contact met water. U kunt dus zonder zorgen uw activiteiten voortzetten.

De HEKA Waterresistant Lange Vingerpleister is ook comfortabel om te dragen. De pleister is gemaakt van zacht en elastisch materiaal dat perfect aansluit op uw huid. Dit zorgt voor een aangenaam draagcomfort, zelfs gedurende lange periodes.

Daarnaast is deze pleister gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. De sterke kleefkracht zorgt ervoor dat de pleister stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens intense activiteiten. Bij het verwijderen laat de pleister geen plakkerig residu achter en irriteert het uw huid niet.

De HEKA Waterresistant Lange Vingerpleister 19 x 72 mm biedt optimale bescherming en langdurige hechting voor wonden op uw vingers. Bestel deze pleister nu en geef uw wonden de verzorging die ze verdienen, zelfs bij contact met water of vochtige omstandigheden.

HEKAPLAST waterresistant wondpleisters zijn afwasbaar en geschikt om mee te douchen/zwemmen. Het dragermateriaal is PE, de pleisters hebben een sterke kleefkracht en dragen comfortabel bij elke activiteit. Het wondkussen hecht niet aan de wond en laat zich daardoor pijnloos verwijderen.