ADL hulpmiddelen eten en drinken

Vorige1Volgende

Tube uitknijper VitilityMet de tube uitknijper kan men eenvoudig en met minimale kracht de inhoud uit de tube krijgen. De tube uitknijper is gemakkelijk op een tube te plaatsen, door deze over het uiteinde van de tube te schuiven. Door de tube uitknijper steeds een beetje naar voren te schuiven hoeft men niet meer in de tube te knijpen.

3,91

excl. BTW

Blikopener NorrisEen sterke opener voor blikken met lipsluiting. Met dit hulpmiddel kunt u het deksel makkelijk openen.

4,43

excl. BTW

Flesopener VitilityMet behulp van de antislip flesopener hoeft men geen extra inspanningen meer te verrichten om bijvoorbeeld deksels van medicijnpotjes of doppen van flessen te openen of te sluiten. De opener zorgt voor een stevige greep bij het openen van diverse maten van doppen.

5,17

excl. BTW

Potopener VitilityMet behulp van de antislip potopener hoeft men geen extra inspanningen meer te verrichten om potten te openen of te sluiten.

6,66

excl. BTW

Slabhouder VitilityMet dit handige hulpmiddel van Vitility kunt u een slabbe op zijn plaats houden.

7,25

excl. BTW

Beker Vitility - TransparantDe drinkbeker wordt geleverd met twee deksels met drinktuit met verschillende openingen, waardoor drinken makkelijker wordt.

7,40

excl. BTW

Beker Vitility - RoodDe tuit met de smalle opening is geschikt voor het drinken van dunne vloeistoffen, zoals thee en/of koffie. De tuit met een grote opening is geschikt voor het drinken van dikkere vloeistoffen, bijvoorbeeld soep.

7,40

excl. BTW

Bestek Vitility - mesHet bestek heeft een zacht, ergonomisch gevormd handvat dat, mede vanwege de structuur van het materiaal, zorgt voor meer grip. De lepels en vork kunnen, indien nodig, enkele malen, in de voor de gebruiker gewenste stand gebogen worden.

7,40

excl. BTW

Bord Pearl - hoge randGeschikt voor mensen met een beperkte handfunctie, spierfunctie, coördinatievermogen of die maar één hand kunnen gebruiken om zelfstandig te eten. De opstaande rand voorkomt dat het eten van het bord glijdt.

7,40

excl. BTW

Schaar ObanVersnipperen wordt heel eenvoudig met de schaar met vijf knipbladen. De vijf roestvrijstalen bladen knippen moeiteloos door bijvoorbeeld papier. Maar de schaar kan ook worden gebruikt voor het versnipperen van kruiden om bijvoorbeeld het eten te garneren.

8,89

excl. BTW

Bordhandgreep VitilityEen innovatief product voor het dragen van (warme) borden. De bordhandgreep pakt heel makkelijk het bord op en zet het neer zonder dat men de vingers brandt. Ideaal om borden uit de magnetron te halen en op tafel of keukenblad neer te zetten.

9,86

excl. BTW

Handvatverdikker Foamgrip S-M-LHiermee verdikt u elk willekeurig handvat waardoor de gebruiker met een verminderde handfunctie beter een gebruiksvoorwerp vast kan houden. Het materiaal is gemaakt van anti-slipmateriaal.

10,71

excl. BTW

Nagelborstel BristolDeze nagelborstel is zeer geschikt voor mensen met verminderde handfunctie of voor mensen met één handfunctie. De nagelborstel is aan de onderkant uitgerust met zuignappen, die ervoor zorgen dat de borstel tijdens het gebruik op zijn plaats blijft.

12,61

excl. BTW

Broodmes VitilityHet broodmes Vitility heeft een gehoekte greep waardoor er slechts een minimale krachtinspanning nodig is.

14,84

excl. BTW

Kaasschaaf Easi-Grip - VitilityKeukenhulpmiddelen Easi-Grip Het gehoekte handvat van de kaasschaaf houdt de hand en pols in een natuurlijke positie. Daardoor zijn deze eenvoudig te gebruiken.

14,84

excl. BTW