Aequi junior | Push ORTHO | Enkelbrace

De Push ortho enkelbrace aequi junior (kortom: aequi junior)biedt een goede balans tussen effectieve mechanische ondersteuning en draagcomfort in geval van een(sub)acute of chronische enkelblessure bij kinderen van 6 tot 12 jaar schoenmaat van ongeveer 30-36).
De aequi junior stabiliseert het enkelgewricht bij zowel in- als eversie, in neutrale en geflecteerde stand. Zowel de dorsaal- als plantairflexie blijven voldoende vrij om normaal te lopen. De brace functioneert optimaal als hij in een stevige (veter)schoen wordt gedragen.
De schaal, die de basis vormt van de brace, biedt op een eenvoudige en comfortabele manier de juiste ondersteuning voor de enkel.KlittenbandsluitingenDe brace kan op een dusdanige manier worden gesloten dat zelf de optimale pasvorm kan worden ingesteld. De molecuulsymbolen helpen het correct en in de juiste volgorde sluiten van de banden.

- Acuut enkelbandletsel: zowel in- als eversietrauma
- Stabilisatie van conservatief of operatief behandelde enkelfracturen
- (Rest)instabiliteit
- Secundaire preventie van enkelbandletsel

BandenKruislingse banden uit niet-elastisch materiaal voor een adequate mechanischeOndersteuning elastische banden voor het bieden van de juiste compressieMaatOne SizeOmtrek wreefmaat 23-27 cm