AeroSling Elite Set BASIC

De aeroSling Elite is een in Duitsland vervaardigde suspensiontrainer dat gebruik maakt van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht, voor een effectieve core training.
De aeroSling Elite Set BASIC bevat onder meer een aeroSling Elite, een XL Flex handle en een T-mount. Het is de ideale beginnersset om van start te gaan met suspensiontraining.
De aeroSling ELITE brengt fitness back to basics: geen dure, ingewikkelde fitnessapparaten, maar trainen met het eigen lichaamsgewicht voor een effectieve en natuurlijke vorm van krachttraining in de vorm van Kinetic Chain Movement. U traint spieren niet afzonderlijk maar in ketens, waarbij de buik en onderrug de kern van de beweging vormen.
De aeroSling Elite onderscheidt zich van andere traditionele suspension trainers door een geïntegreerd katrol systeem. De katrol zorgt voor nog meer balansuitdaging en dwingt de romp tot stabilisatie. Ook maakt het alternerende bewegingen mogelijk waarbij oefeningen over de volledige Range of Motion kunnen worden uitgevoerd. Met de XL Flex handle die wordt geleverd bij de aeroSling Elite Set BASIC kunnen nog meer oefeningen worden verricht met de aeroSling Elite.
De voordelen van trainen met de aeroSling Elite: - Licht, compact en overal te gebruiken - Vervangbare onderdelen en modulair uit te breiden - Geïntegreerd katrol systeem - Grote variabiliteit waardoor kracht-, conditie-, flexibiliteit- en revalidatietraining mogelijk zijn. - Duits degelijk, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product