Balanstrainer Bosu Home Edition (DVD+handleiding)

BOSU staat voor  Both Sides Utilized, wat betekent dat zowel de bolle- als de platformzijde van de BOSU Balance Trainer kan worden gebruikt.
De BOSU Balance Trainer is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening. Balans is het begin van iedere beweging en helpt ons bewegingen doelgericht en beheerst te maken. De core is de belangrijkste schakel tussen het onder- en bovenlichaam en zorgt ervoor dat onze bewegingspatronen en vaardigheden - die we nodig hebben in sport, werk en dagelijkse activiteiten - worden verbeterd. BOSU Balance Trainer HOME heeft een enkel gelaagd platform met antislip dopjes aan de onderzijde. De HOME edition is speciaal ontwikkeld om mee thuis te trainen en is niet geschikt voor grootschalig gebruik in bijvoorbeeld fitnesscentra en fysiotherapie praktijken.

U  kunt nu direct aan de slag met de  De BOSU Balanstrainer Home EditionWant u krijgt bij de balanstrainer het volgende bijgeleverd:
- een Engelstalig 24 paginas tellend  instructie boekje met oefeningen
- een Total Body Workout DVD, met een  30 min. durende complete BOSU training. Waarin opgenomen, aerobic, krachttraining, routines, flexibiliteit, strekoefeningen en balanstraining.
- en een pomp

De BOSU Balance Trainer is uitdagend, toegankelijk, effectief en geschikt voor iedereen. U en uw klanten zullen snel resultaten bereiken:
- sterke core, buik- en rugspieren;  - meer lichaamsbewustzijn, betere sportprestaties;  - betere lichaamshouding.