Barbicide concentraat 480 ml.

Barbicide is EU goedgekeurd en de marktleider in desinfectie sinds 1947. Desinfectiezekerheid voor instrumenten en gereedschappen van kappers, schoonheidsspecialistes, pedicures, manicures en nagelstylistes. Ook voor gebruik in de ultrasoon.

Het Barbicide concentraat verdunt gebruiken in de mengeverhouding 1:16 (60 ml Barbicide - 1 liter water). De instrumenten minimaal 10 minuten en maximaal 30 minuten onderdompelen in de Barbicide oplossing, afspoelen met water en daarna goed afdrogen. De oplossing kan vaker gebruikt worden, maar moet ververst worden alvorens de oplossing troebel wordt. Bij normaal gebruik 2 tot 3 keer per week, bij intensief gebruik elke dag.

Lees voor gebruik eerst de productinformatie op het etiket.

Veilig te gebruiken voor niet-poreuze oppervlakten inclusief zonnebanken, metalen, roestvast staal, kammen, borstels, rollers en scheermessen. Met anti-roest formule; beschermt uw kostbare instrumenten en laat geen vlekken achter.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Barbicide is een bij het Ctgb (College voor toelating gewassen en biociden) geregistreerd desinfectiemiddel. Toelatingsnummer 13644 N.