Bauerfeind ViscoSpot hielkussens per paar

Heeft u last van pijn onder de hiel? Dan is de Bauerfeind  ViscoSpot  echt iets voor u! Dit flexibele hielkussen past in elke schoen en vermindert de acute pijn onder de hiel. De speciaal gevormde blauwe kern werkt schokdempend en verhoogt het comfort tijdens het lopen.
Bij de Bauerfeind ViscoSpot zijn er materialen met verschillende hardheid verticaal gerangschikt waardoor de druk gelijkmatig wordt verdeeld. Het in elkaar zetten van de afzonderlijke segmenten gebeurt daarbij dermate nauwkeurig en vloeiend dat de verbindingen aan de voet niet voelbaar zijn. Dit hielkussen heeft een lange levensduur.
 Verpakt per paar, dus één Bauerfeind ViscoSport voor links en één voor rechts.
 Maat 1 (R + L) schoenmaat 32-40
 Maat 2 (R + L) schoenmaat 41-47
- Huidvriendelijk
- Ter behandeling van hielspoor
- Duurzaam materiaal

Elke stap beïnvloedt niet alleen de enkels, maar ook de benen, de knieën, de heup en de wervelkolom. Zo kan beginnende hielpijn zich in bepaalde omstandigheden verder uitbreiden als deze onbehandeld blijft. ViscoSpot  functioneert als een schokdemper voor uw enkels. Het elastische materiaal vangt stootbelastingen op en bestrijdt de pijn. Zo kunt u ook comfortabel blijven lopen.  
ViscoSpot  zijn duurzame hielkussens. De vorm past zich zowel aan elke schoenvorm als aan elke voet aan. In de bijzonder pijngevoelige zone wordt een zeer zachte kern aangebracht om deze zone het meest te ontlasten. Ook na langdurig dragen en een hogere belasting blijft de ViscoSpot zijn vorm en functie trouw. Dus worden ook knie-, heup- en bekkengewrichten permanent ontzien.
De blauwe, anatomisch geplaatste kern zorgt voor het ontlasten van pijn onder de hiel. ViscoSpot bestaat uit huidvriendelijk materiaal, verschuift niet en kan in elke (sport-)schoen gedragen worden. In de ViscoSpot hielkussens worden materialen met verschillende hardheid verticaal gerangschikt, waardoor de druk gelijkmatig wordt verdeeld en pijn onder de hiel bestreden wordt.  Ook na langdurig dragen en een hogere belasting blijft de ViscoSpot zijn vorm en functie trouw. Dus worden ook knie-, heup- en bekkengewrichten permanent ontzien.
Indicaties:
- Hielspoor (tendopathie van de insertie van de plantaire aponeurose)
- Artrose van de beengewrichten en bij endoprothesen (ontlasting)
- Achillodynie - tendomyopathie
- Haglund-misvorming (gedeeltelijke ontlasting)
- Bij beenlengteverschil tot 1 cm (ter compensatie)
- Klachten van het achterste deel van de voet