Bergland-Pharma

In Heimertingen, in het pittoreske Allgäu, ligt het hoofdkantoor van Bergland-Pharma GmbH & Co. KG .
Sinds 1981 produceren zij natuurlijke cosmetica en natuurlijke geurmengsels op basis van natuurlijke plantkracht en van nature zuivere etherische oliën. Onder het merk Bergland bieden zij u een uitgebreid assortiment effectieve natuurlijke cosmetica, aromatologie en sauna / spa-producten. Een speciale focus ligt op producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de probleemhuid - inclusief de tea tree olie-serie en bijencosmetica.

Al meer dan 30 jaar zetten de mensen van Bergland-Pharma zich in om u te helpen genieten van het beste dat de natuur te bieden heeft. En zo is het allemaal begonnen: de geurhandel bloeide in het begin van de jaren tachtig. De markt werd overspoeld met synthetische oliën - elke denkbare geur kon goedkoop in het laboratorium worden gemaakt. De mogelijke negatieve effecten van deze geuren op de gezondheid leken er niet toe te doen.

De kennis en de overtuiging dat alleen natuurlijke pure etherische oliën een positieve invloed hebben op het lichaam, de liefde voor deze kostbare natuurlijke materialen en het gebrek aan aanbod hebben geleid tot de oprichting van Bergland in 1981 met als doel deze natuurlijke geuren in de beste kwaliteit te leveren. Na enkele jaren ontstond de wens om de oliën nog meer voor de gezondheid te gebruiken - het idee was geboren om natuurlijke cosmetica met essentiële oliën te ontwikkelen.

In de rol van pionier produceerden ze een eerste assortiment tea tree-cosmetica en wat met de hand begon, leidde al snel tot een moderne productie-installatie, die vandaag de dag een breed scala aan gecertificeerde natuurlijke cosmetica volgens de hoogste kwaliteitsnormen produceert ( BDIH-standaard ). 

Onder het motto "Natuurlijk top", onderzoeken, ontwikkelen en produceren ze vandaag voor u met 60 medewerkers in Heimertingen in het pittoreske Allgäu.

 

BDIH / COSMOS-certificering

Bij Bergland-Pharma willen ze hun hoge kwaliteitseisen aan de klanten garanderen door onafhankelijke testinstituten. Ze hebben gekozen voor de BDIH (Federale Vereniging van Duitse industrie- en handelsbedrijven voor farmaceutische producten, hervormingsgoederen, voedingssupplementen en producten voor persoonlijke verzorging).
De BDIH was een van de eerste verenigingen die de noodzaak zag om transparantie te creëren voor de consument in de jungle van natuurlijke, kruiden- en biologische cosmetica.

Bergland producten worden regelmatig geïnspecteerd, geaudit en voorzien van het BDIH COSMOS-zegel, zodat u op het eerste gezicht kunt zien: wij dragen echte natuurlijke cosmetica!

Om consumenten een internationale oriëntatie te bieden, heeft de BDIH een uniform logo met internationale normen ontwikkeld in samenwerking met Europese verenigingen voor natuurlijke cosmetica - de Europese Cosmos-norm.

De cosmetische producten van Bergland-Pharma voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn ontwikkeld in hun onderzoeks- en controlelaboratorium. Er worden hoogwaardige en geselecteerde plantactieve ingrediënten gebruikt, indien mogelijk uit de biologische teelt.
Natuurlijk worden geen grondstoffen van dode dieren gebruikt en worden er geen dierexperimenten uitgevoerd.
Bovendien worden natuurlijke kleuren en geuren gebruikt en worden geen siliconen, paraffines of andere aardolieproducten gebruikt. Het milieu wordt ook beschermd - Bergland trekt uitsluitend groene stroom.

DE KWALITEITSGARANTIE VAN BERGLAND:

Voor de recepten gebruiken ze zacht Allgäu bronwater verfijnd door ons hooibloemextract. Dit heeft een groot aantal bioactieve stoffen, die in hun diversiteit een waardevolle en gunstige invloed hebben op een ontspannen en gezonde huid. Ze bevorderen de huidstofwisseling en verhogen de bloedcirculatie.

Dermatologische tests worden uitgevoerd onder toezicht van vrijwilligers op vrijwilligers om de huidcompatibiliteit van een nieuwe formulering te testen.

Belangrijke eigenschappen van Bergland Natuur cosmetische producten:
• Plantaardige grondstoffen, zoveel mogelijk van de biologische landbouw
• Andere ingrediënten kunnen mineralen zijn of gewonnen worden uit de natuur
• Zonder synthetische geur- en kleurstoffen
• Zonder aardolieproducten zoals siliconen en paraffines
• Zonder grondstoffen van dode dieren

Voor de recepten gebruikt Bergland zacht Allgäu bronwater verfijnd door hun hooibloemextract. Dit heeft een hoog aantal bioactieve ingrediënten, actieve stoffen die door hun diversiteit een waardevol en gunstig effect hebben op uw huid en zo helpen een ontspannen en gezonde huid te bewerkstelligen.

Vorige1Volgende

Bergland Paardenzalf verkoelend 100 ml. | PferdesalbeBergland pferdesalbe is een speciaal voor de mens ontwikkelde "paardenzalf" welke verkoelt en verfrist. Paardenzalf ondersteunt bij blessures, spierpijn en gewrichtspijn.

8,22

5,63

excl. BTW

Bergland Zinkzalf 50 ml.Bergland Zinkzalf is ideaal voor de verzorging van jeukende of geïrriteerde huid.

9,88

6,69

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verwarmend 100 ml. | PferdesalbeBergland pferdensalbe warm is een speciaal voor de mens ontwikkelde "warmte paardenzalf". De actieve ingrediënten van de "Horse Ointment Warming" zorgen voor een langdurige, gelijkmatige opwarming van de huid. Het aanwezige gemberextract stimuleert de warmte-receptoren, een aangenaam gevoel van warmte verspreidt zich.

10,70

7,25

excl. BTW

Bergland Arnica creme 100 ml.Bergland Arnica creme met de activerende eigenschappen van het arnica-extract en het regenererende effect van lavendel en immortelle olie is een uitstekende formule voor de verzorging van huid en spieren.

10,70

7,25

excl. BTW

Bergland Teufelskralle - Duivelsklauw - creme 100 ml.Bergland Duivelsklauw creme bevordert de bloedcirculatie in combinatie met volledig natuurlijke etherische oliën van rozemarijn, jeneverbes, sparren en lavendel. Bergland Duivelsklauw is uitstekend voor een aangename massage van lichaam en spieren.

10,70

7,27

excl. BTW

Bergland eeltzalf - Hornhaut balsem 100 ml.Bergland eeltzalf - Voetcrème - Hornhaut balsem maakt harde en broze huid weer soepel. Bergland eeltzalf helpt scheuren, kloven en eelt glad en zacht te maken.

11,53

7,77

excl. BTW

Bergland Voetmassage creme 100 ml.Bergland Voetmassage creme maakt vermoeide en zware voeten weer gelukkig en fris. Bergland Voetmassage creme is ook ideaal voor gebruik voor én na het sporten, het verfrist en gaat vervelende voeten geur en zweetluchtjes tegen.

11,53

7,77

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verkoelend 200 ml. | PferdesalbeBergland pferdensalbe is een speciaal voor de mens ontwikkelde "paardenzalf" welke verkoelt en verfrist. Bergland paardenzalf verlicht bij pijn en blessures op een natuurlijke manier.

13,18

8,87

excl. BTW

Bergland Gewrichtbalsem 100 ml.Bergland gewrichtsbalsem vitaliseert huid en spieren. Natuurlijke etherische oliën en wilgenbastenextract hebben gunstige effecten op de gewrichten en activeren gestresste gebieden.

13,18

9,03

excl. BTW

Bergland Zilvercreme 100 ml.Bergland zilvercreme bevat microdeeltjes (nano zilver) welke zorgen voor een snelle verbetering en normalisatie van de gevoelige, rood wordende, evenals een onzuivere, droge en schilferige huid.

14,83

10,46

excl. BTW

Bergland Paardenzalf - spierbalsem - verwarmend 200 ml. | PferdesalbeBergland pferdensalbe warm is een speciaal voor de mens ontwikkelde "warmte paardenzalf". De actieve ingrediënten van de "Horse Ointment Warming" zorgen voor een langdurige, gelijkmatige opwarming van de huid. Het aanwezige gemberextract stimuleert de warmte-receptoren, een aangenaam gevoel van warmte verspreidt zich.

16,49

11,29

excl. BTW

Bergland Aloë vera-gel 200 mlBergland Bergland Aloë vera-gel is een optimale vochtinbrengende crème voor de huid en de actieve bestanddelen worden zeer snel geabsorbeerd. Bergland Aloe Vera gel heeft onder meer het voedende effect van vitamine A, C, E, dat de celgroei en regeneratie ondersteunt.

16,49

11,70

excl. BTW

Bergland japanse munt olie 30 ml.Bergland japanse munt olie is een etherische olie om te wrijven en te inhaleren. Gebruik de japanse munt olie bij verkoudheidsverschijnselen, hoofdpijn, massagetoepassingen.

18,97

Vanaf 11,66

excl. BTW