Bosu

BOSU voor revalidatie, fysiotherapie en fitness artikelen

Het maakt niet uit of je geconfronteerd wordt met de zwaarste competitie van je sportieve carrière, op zoek bent om terug te keren naar een fitter ik, of net begint. Met BOSU Training zijn nieuwe uitdagingen en lichaamsbeweging progressies altijd om de hoek. Op hun eigen, zijn BOSU  producten net gegoten plastic, gewogen rubber, en stabiliteit ballen met geheime vulling. Je moet met ze om gaan om ze tot leven te brengen! Dus, buiten onze producten, bieden wij een systeem van bewust actie, opzettelijke beweging en slimme wetenschap dat resultaten oplevert.

www.bosu.com

Vorige1Volgende

Thera-Band Tubing LoopThera-Band Tubing Loop met comfortabele manchetten

Vanaf 15,84

Thera-Band Tubing 30,5 meterTheraband Tubing 30,5 meter verpakking

Vanaf 44,09

Medicine Balls | Medicijn ballenMedicijn Bal training wordt voornamelijk gebruikt om kracht en conditie te trainen, waarbij vooral het accent ligt op de armen, schouders en romp.

Vanaf 16,20

KettlebellVanwege de combinatie van kracht en cardio is een kettlebell training van toegevoegde waarde voor iedere vorm van duursport of krachtsport.

Vanaf 9,30

Hyper Wear SandBell | EmptyDe SandBell, gemaakt van rekbaar neopreen, is een kruising tussen een dumbell, barbell, medicine ball, grip bag, stabiliteitskussen, slam ball, sandbag, gliding disk en kettlebell.  Deze Sandbell dient u zelf af te vullen.

Vanaf 13,72

Ultimateinstability AquabagsTijdens training met de Ultimateinstability Aquabags moet het hele lichaam hard werken om het instabiele water te verplaatsen of onder controle te houden.

Vanaf 111,53

Hyper Vest PRO gewichtsvest Hyper WearHet Hyper vest Pro gewichtsvest van Hyper Wear is een gewichtsvest dat het effect creëert van extra massa dat evenredig is verdeeld rondom de romp, bedoeld om extra weerstand te produceren tijdens training. Door te trainen met dit extra lichaamsgewicht kunnen trainingsresultaten enorm toenemen.

Vanaf 198,30

ParachuteMet de Parachute kunnen zowel weerstand als overspeed trainingen gedaan worden zonder partner en zorgt voor een verbetering van paslengte en frequentie.

Vanaf 86,45

Leap frogMet de Leap Frog kan voortdurend en afwisselend passeren en hardlopen met weerstand worden getraind.

Vanaf 48,60

Dynamax Medicine Balls | Medicijn BallenDe unieke kenmerken van de Dynamax Medicijn Bal zijn het standaard formaat (35,5 cm) en de comfortabele grip, die ervoor zorgen dat de ballen zacht en gripvol aanvoelen.

Vanaf 80,29

Foamrol The Grid 2.0Met de foamrol The Grid 2.0. ontvang je een ultieme massage.

Vanaf 53,64

Thera-Band Bodytrainer 1,4 m. vastMet de Thera-Band bodytrainer met vaste handgreep heb je een full body workout voor thuis of groepsverband binnen handbereik. De Thera-Band bodytrainer is ook geschikt voor fysiotherapie doeleinden.

Vanaf 11,98

Ultimateinstability AquaballsTijdens training met de Ultimateinstability Aquaballs moet het hele lichaam hard werken om het instabiele water te verplaatsen of onder controle te houden.

Vanaf 111,53

-25%

Training Cones / Pionnen per 4 stuks wit, 16 cm. hoogTraining Cones zijn stevige en duurzame pionnen per 4 stuks wit.

7,50

excl. BTW

Aeroskip Speedrope | SpringtouwDe AeroSkip Speedrope is hét springtouw voor training van snelheid en uithoudingsvermogen.

12,36

excl. BTW

Agility horde 15 cm. p/st.De Agility Horde is onmisbaar bij de diverse sporttrainingen. Snel voetenwerk is van groot belang om prestaties te bevorderen. Verbeter zijwaartse beweging, behendigheid en snelheid met deze agility horde van duurzaam plastic (wit). Gemaakt van hoogwaardig materiaal, de Agility horde is vrijwel onbreekbaar.

13,97

excl. BTW

Trigger Point Massage BallDe Trigger Point Massage Ball is het eerste en meest veelzijdige hulpmiddel van Trigger Point. Moeilijk bereikbare lichaamsregio's kunnen door de Trigger Point Massage Ball gemasseerd worden. Gebruik de vloer, de muur of harde ondergrond om druk op de massage bal uit te oefenen en de bal op de spier te stabiliseren.

16,45

excl. BTW

Agility horde 30 cm. p/st.De Agility Horde is onmisbaar bij de diverse sporttrainingen. Snel voetenwerk is van groot belang om prestaties te bevorderen. Verbeter zijwaartse beweging, behendigheid en snelheid met deze agility horde van duurzaam plastic (wit). Stapelbaar, gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Verkrijgbaar in 15 en 30 cm hoogtes.

17,23

excl. BTW

BOSU DVD EquilibriumBOSU DVD Equilibrium

17,31

excl. BTW

Boek Balanstraining Bosu op elk niveau (Nederlands)Boek Balanstraining Bosu op elk niveau (Nederlandstalig).

17,45

excl. BTW

Bosu boek balanstraining professioneelInstructie naslagwerk van BOSU. Voor professioneel gebruik.

17,61

excl. BTW

The Grid - Nano voetrollerTriggerpoint therapie met The Grid - Nano

20,58

excl. BTW

The Grid - Nano X voetrollerTriggerpoint therapie met The Grid - Nano X voetroller.

20,58

excl. BTW

The Grid mini pinkDe GRID is de nummer 1 foam roller: compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release (SMR).

20,58

excl. BTW

Agility Ladder (1 x 4,5 m)Agility Ladder van 4,5 meter lang met 11 sporten. De sporten (treden zijn van stof!)

21,61

excl. BTW

Bosu oefenbal 2 kiloDe Bosu oefenbal is gemaakt om met 1 hand gemakkelijk oefeningen te doen op de Bosu balance trainer.

24,17

excl. BTW

AeroSling Deuranker verstelbaaraerosling deuranker verstelbaar

25,58

excl. BTW

Tandem TowDe Tandem Tow is 3 meter lange riem met aan beide uiteinden 90 cm lussen/gordels. Ontwikkel loopkracht en anaerobic conditie in de positie aan kop en sterke excentrische beenkracht in de volgpositie.

26,98

excl. BTW

Foamrol Wit | lengte 90 cm. | diameter 15 cm.Witte Foamrol. Lengte 90 cm. met een diameter van 15 cm.

27,69

excl. BTW

Foamrol The Grid | Triggerpoint therapieDe Grid foamrol is geschikt voor sporters van alle niveau's, van hardlopers, voetballers etc. Het is het perfecte hulpmiddel voor Self Myofascial Release, zelf massage voor het verbeteren van de spierkwaliteit, mobiliteit en flexibiliteit. Triggerpoint therapie met The Grid foamrol.

Vanaf 28,84

The Grid Core RollerDe GRID CORE foam roller is compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release (SMR).

28,84

excl. BTW

The Grid - STK oranjeThe GRID STK en GRID STK X zijn de nieuwste innovaties op het gebied van foam rolling. Een hand-held model van het succesvolle model The Grid.

28,89

excl. BTW

Agility Domes, set van 40 pionnen | Markeer setDeze veelkleurige Agility Domes zijn ideaal om je behendigheidsbaan te markeren. Plaats de domes in diverse configuraties en gebruik de verschillende kleuren om richtingveranderingen aan te geven. Gemaakt van duurzaam polyethyleen plastic .

28,90

excl. BTW

The Grid - STK X zwartDe GRID STK is een evolutie op het gebied van foam rolling. Ze hebben de techniek van de GRID foam roller -bekend vanwege zijn vernieuwende benadering van foam rolling- vertaald naar een hand-held model.

33,02

excl. BTW

FLOWIN Instructie DVD-1Flowin instructie DVD1. Instructie DVD met 3 oefenprogramma's

33,84

excl. BTW

aeroSling T-MountBevestiging van de Aerosling aan de muur of plafond

33,84

excl. BTW

Foamroller The Grid XVoor de sporters die op zoek zijn naar een intensere massage is er de GRID X.

46,28

41,28

excl. BTW

FLOWIN Push-up barsDe FLOWI Push-up bars zorgen voor een ergonomische, neutrale en comfortabele positie van de pols. De Push-up bars dienen op de workout pads te worden geplaatst. De solide metaalconstructie zorgt ervoor dat de push-up bars veilig en duurzaam zijn.

43,76

excl. BTW

FLOWIN Pad kitFLOWIN Pad kit, voor het kunnen uitvoeren van bewegingen op het gladde oppervlak van de FLOWIN Friction Plate.Extra set van 5 pads voor de knieën (1x), handen (2x) en voeten (2x).

47,31

excl. BTW

Bosu Ballast Bal 45 cmBosu Ballast bal 45 cm. in diverse kleuren verkrijgbaar.

Vanaf 48,72

Hyper Vest Pro Booster Packs 2,3 Kg losse gewichtenExtra gewichten voor de Hyper Wear vest PRO. (Booster Pack)

49,30

excl. BTW
-10%

Plastic Flat Rung Ladder / 1 x 4,5 meterStroop Ladder voor speed en agility training

44,60

excl. BTW

Variable Resistance Trainer met riemVariable Resistance Trainer met riem heeft een 3 m lange Smart Toner Tubing die tot 9 m uitgerekt kan worden. Op deze manier kan er gewerkt worden met een progressieve weerstand.

64,83

excl. BTW

Variable Resistance Trainer met harnasDe Progressive Resistance Trainer is vergelijkbaar met de Tough Tow trainer. De Tough Tow trainer heeft een 3 m lange Smart Toner Tubing die tot 9 m uitgerekt kan worden. Op deze manier kan er gewerkt worden met een progressieve weerstand.

75,45

excl. BTW
-15%

Bosu Ballast Ball | Instructie-DVD | Handleiding + PompDe BOSU Ballast Ball is een stability ball, gevuld met 2,5 kg kunststof korrels. Deze kunststof korrels vormen de  ballast.

69,19

excl. BTW

Roll out ladder (1 x 4,5 m)Deze roll-out ladder is ideaal voor ladderoefeningen op een harde ondergrond. Deze ladder blijft zeer goed op zijn plaats liggen en is gemakkelijk op te rollen.

86,49

excl. BTW

Lebert Equalizer | complete setDe Lebert Equalizer is hét trainingsapparaat waar iedereen op heeft gewacht! Geen dure investering maar een eenvoudig trainingsapparaat waarop alle lichaamsdelen getraind kunnen worden.

99,95

excl. BTW
-10%

Aerosling XPE compleet fitness | AANBIEDING!De Aerosling XPE is ideaal in gebruik voor thuistrainen. Maak gebruik van je eigen lichaamsgewicht en train makkelijk en snel in je eigen huis. SCHERPE AANBIEDING!

90,00

excl. BTW

Triggerpoint Wellness CollectionDe Trigger Point Wellness Collection is gericht op de behandeling en preventie van klachten aan heup en onderrug. Met online videos leggen ze je uit hoe Myofascial Compression Techniques (MCT) een bijdrage kunnen leveren bij het verhelpen van klachten aan onderrug en heup en demonstreren alle bijbehorende technieken van de Triggerpoint Wellness Collection

107,35

excl. BTW

Aerosling Elite incl. DVD en deurankerAeroSling Slingtrainer: geen dure en ingewikkelde fitnessapparaat, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht.

125,21

excl. BTW

BOSU Balans Trainer Sport EditionDe BOSU Balance Trainer SPORT is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening.

130,79

excl. BTW

BOSU Balans Trainer Sport Edition | PINKDe BOSU Balance Trainer SPORT is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening.

130,79

excl. BTW

FLOWIN SportFLOWIN biedt een nieuwe, functionele en vooral praktische kijk op krachttraining:  Friction Resistance Training. De FLOWIN Sport is oprolbaar!

144,59

excl. BTW
-15%

Balanstrainer Bosu Home EditionDe BOSU Balanstrainer Home Edition. Thuis kunt u uitstekend oefenen met de BOSU Balanstrainer Home edition.

Vanaf 136,95

Core Power Soft Plyo Box 3in1 (51x61x76cm)Deze multifunctionele soft plyo box is ideaal als je op zoek bent naar een gebruikersvriendelijke compacte stevige plyo box die weinig ruimte inneemt.

161,16

excl. BTW
-13%

BOSU Balance Trainer PRO EditionDe BOSU Balance trainer Pro motiveert tot actief trainen: van gedoseerde core stability training tot knallende powerjumps, in personal training of groepsles.

160,00

excl. BTW
-30%

AeroSling Elite Set BASICAeroSling Elite Set BASIC, de ideale beginnersset om van start te gaan met suspensiontraining waarmee je overal en altijd je workout kunt verrichten.

136,50

excl. BTW

Kettlebell rekKettlebell rek voor het opruimen van Kettlebells. Robuust een stevig rek.

210,70

excl. BTW
-15%

BOSU Balance Trainer EliteBOSU Balanstrainer, doorsnede 65 cm. Met Power Zone en Power Line waardoor je in de beste positie komt voor een zwaardere en meer uitdagende oefening.

205,30

excl. BTW

Ultimateinstability Hydrovest M/LGebruik het Ultimateinstability Hydrovest voor trainingsdoeleinden, door het water dat zich in de bag beweegt wordt het lichaam en dus de spieren, continue getriggert voor verbetering en versterking.

244,00

excl. BTW

Ultimateinstability Hydrovest S/MGebruik het Ultimateinstability Hydrovest voor trainingsdoeleinden, door het water dat zich in de bag beweegt wordt het lichaam en dus de spieren, continue getriggert voor verbetering en versterking.

244,00

excl. BTW

Bosu Ballast Ball ( 5 - pack )Voordeelverpakking BOSU Ballast Ball stability bal

395,70

excl. BTW

Thera-Band Wall StationHet TheraBand Wall Station is een compact revalidatiesysteem voor het hele lichaam, ontworpen voor krachttraining in de kliniek, en het beschikt over de bekende kleuren en weerstandsniveaus van TheraBand clip-connect slangen. Dit uitgebreide revalidatiesysteem voor de bovenste en onderste ledematen heeft een multidimensionaal ontwerp met drie bewegingsvlakken om patiënten hetzelfde bewezen TheraBand-progressiesysteem te leren dat ze thuis zullen gebruiken. Het systeem biedt ook een uitgebreid accessoirepakket met zachte handgrepen, extremiteitsriemen en hoofdband.

556,20

excl. BTW

Revvll PRO rope trainingRevvll Pro ropetrainer

756,20

excl. BTW