Brace | Compressiekleding

Voor het aanmeten van een brace in onze showroom in Helmond, graag even een afspraak maken op 0492-792482 of stuur een mailtje aan info@sportlavit.nl. 
Wij maken graag tijd voor u.
 
Consult aanmeten brace à 1/2 uur € 15,00 excl. 6% btw.

Brace, compressiekousen en -broeken, warmtebroeken en inlegzolen van LP, PSB, Push, Bioskin, Secutex, Match-U, McDavid, Exoform, K1, Aircast en compressiekousen besteld u makkelijk en snel bij Sportlavit.nl. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dè leverancier van braces.
Bij ons kunt u terecht voor een enkel brace, rug brace, patella brace, knie brace, compressiekous, pols en duim brace, elleboog brace en nog veel meer. Bestel online of kom langs in onze winkel in Helmond.
Vorige1Volgende

Compressiebroek | Slidingbroek | LP

LP Compressiebroek geeft ondersteuning aan de buikspieren, hamstrings, liesspieren, quadriceps en lage rugspieren.

Vanaf 34,22

LP Warmtebroek

LP warmtebroek is een lichtgewicht warmhoud-of trimbroek. Voorzien van zoom met aantrekkoord. Geeft warmte en steun aan hamstrings en quadriceps. Helpt pijn bij liesblessures verminderen. Aanbevolen door fysiotherapeuten en trainers.

Vanaf 45,75

BioSkin Rugbrace met padding

BioSkin Rugbrace met padding voor lage rugpijn klachten. De BioSkin rugbrace heeft een uitneembare pad voor in de lende. Door de makkelijke klittebandsluiting is de BioSkin rugbrace gebruiksvriendelijk en zeer effectief voor mensen met rugpijn.

Vanaf 56,16

Brace | Polssteun | LP

De LP polssteun voorkomt blessures en helpt pijn te verminderen door druk op de geblesseerde pols.

Vanaf 11,57

Enkelversteviger Secutex | Elastiche banden

De enkelversteviger van Secutex ondersteunt het enkelgewricht tijdens het sporten.

Vanaf 18,14

Enkelbrace Push Med

De Push Med enkelbrace biedt steun aan het enkelgewricht en is langere tijd inzetbaar op een breed scala van indicaties en gebruiksmomenten.

Vanaf 76,43

Brace Knie Push Med

De Push Med knie brace biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht in medio-laterale richting.

Vanaf 95,63

Brace Pols | Push Med

De Push med Polsbrace is eenvoudig met één hand rond de onderarm te sluiten.

Vanaf 66,19

Brace Knie | open patella | LP

De LP kniebrace met open patella helpt bij herstel na knieoperaties, verstuikingen, gewrichtsontstekingen en als bescherming tegen schaafwonden.

Vanaf 21,00

Kniebrace met baleinen | LP

De LP kniebrace met baleinen beschermt en geeft steun aan het kniegewricht bij blessures of na een operatie.

Vanaf 51,43

Brace | Bandage | onderbeen | LP

Een LP onderbeen of scheenbeen-kuitbeen brace/bandage geeft steun en druk aan kuit en scheen. Voor blessures aan het onderbeen, zoals achillespees en beschadiging aan het scheenbeen. Houdt de spieren warm.

Vanaf 18,43

Form Fit Enkel Brace / w-strap 8

De Form Fit enkelbrace is een hybride van een verstevigde enkelbrace en een rijgbare zachte enkelondersteuning. Deze brace wordt ingezet bij verschillende toepassingen zoals verstuikingen en verrekkingen, na gips of als ondersteuning van zwakke enkels.

Vanaf 38,53

Polsbrace Push Sports

De Push Sports polsbrace biedt het polsgewricht de juiste ondesteuning bij het buigen en strekken. Daarnaast wordt middels een elastische band druk gegeven rond het polsgewricht

Vanaf 29,15

Enkelbrace K1 Ortho

De K1 Ortho enkelbrace is ontworpen om enkelblessures te voorkomen. De K1 Ortho enkelbrace heeft flexibele plastic plaatjes aan beide zijden die versterken en stabiliseren de enkel waardoor verstuikingen, enkelbandblessures enzovoorts bijna niet kunnen voorkomen. Uitermate geschikt voor gebruik tijdens het sporten.

Vanaf 41,80

Enkelbrace | Enkelorthese | Push Aequi

De Push Ortho Enkelorthese Aequi is een efficiënte enkelorthese die een goede balans biedt tussen krachtige mechanische ondersteuning van de instabiele enkel en draagcomfort.

Vanaf 71,83

Brace Knie Push Care

De Push Care Kniebrace biedt compressie rondom het kniegewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd.

Vanaf 61,46

Enkelbrace BioSkin | Standaard + Band

BioSkin enkelbraces zijn zeer comfortabele door de dunne bandage, geeft echter een uitstekende compressie. De BioSkin enkelbrace past in elke schoen en is door klitteband eenvoudig te sluiten. Met de los bijgeleverde elastische band kunt u de stabiliteit van de bandage vergroten. Is met name geschikt voor sport.

Vanaf 32,18

Compressiekousen | Rel-Sport Wit

De Medilast compressiekous Rel-Sport Levert een gedoseerde druk die vanaf de enkel tot de knie afloopt waardoor van de spierpompwerking de kuit optimaal wordt ondersteund. Dit stimuleert de bloedstroom, waardoor afvalstoffen en koolzuurgas beter worden afgevoerd. Passen in onze winkel is gratis!

Vanaf 34,95

Compressiekousen | Rel-Sport Zwart per paar

Rel-Sport compressiekousen van Medilast dragen bij aan ontspanning na de sport en zijn essentieel om te dragen tijdens het reizen, omdat ze de kans op het economy class-syndroom (arteriële trombose) verkleinen.

Vanaf 36,45

Brace Knie | Bio Skin | Hinged knee Skin

Bio Skin Scharnierende Kniebrace is een van de lichtste scharnierende knie braces beschikbaar. De bi-centric, aluminium scharnieren zijn licht van gewicht en bieden extra steun aan knieën met ligament schade.

Vanaf 105,00

Halskraag | Nekbrace LP

LP halskraag of nekbrace voor ondersteuning van de nek. Makkelijk aan te brengen door de klittebandsluiting.

Vanaf 16,29

Brace | Bandage | Bovenbeen - Dijbeen | LP

Een LP bovenbeen of dijbeen brace/bandage geeft warmte, druk en steun aan hamstrings en quadriceps.

Vanaf 18,00

Brace Knie | PSB

De Push Sports kniebrace is een prettig zittende sportbrace, die de buigbewegingen van de knie volledig toelaat.

Vanaf 67,29

Enkelbrace PSB

De PSB Enkelbrace is uniek omdat hij je niet hindert in je normale bewegingen, maar het enkelgewicht wel optimale ondersteuning geeft.

Vanaf 52,45

Kniebeschermer | Kniekussen | LP

Met de LP kniebeschermer heb je de juiste bescherming in huis tegen kwetsuur van de knie.

Vanaf 28,30

BioSkin Enkelbrace | TriLok | Universeel L en R

De BioSkin Trilok is enkelbrace is even effectief als aangepaste orthesen, maar kan gedragen worden in vrijwel elke schoen of zelfs zonder schoenen. Bij slijtage aan de laterale zijde (buiten) van de voet, werkt de FootLok band als een extern ligament, waardoor er minimaal risico is van beweging die kan leiden tot enkelletsel.

Vanaf 61,49

Enkelbrace LP met balein en wrap

Een LP enkelbrace helpt enkelverstuikingen voorkomen en vermindert zwelling en stijfheid.

Vanaf 31,72

Duimbrace | CMC | Push Ortho

De Push CMC Ortho duimbrace voorziet in een duidelijke behoefte vanuit de markt .Zet het CMC-I in een functionele stand en zorgt voor oppositie van de duim.

Vanaf 49,72

Air Heel Aircast | per stuk

Air Heel Aircast zijn twee onderling verbonden luchtcellen onder de voetboog en aan de achterkant van de hiel en passen bij elke stap pulserende compressie toe.

Vanaf 48,50

Brace Duim | PSB

De PSB duim brace ondersteunt de duim als het gewricht door verrekking van de gewrichtsband instabiel is geworden.

Vanaf 32,98

Enkelbrace 8 Push Sports

De Enkelbrace 8 van Push Sports biedt goede ondersteuning van het enkelgewricht maar geen bewegingsbeperking wat leidt tot optimale sportbeleving

Vanaf 29,15

Brace | Polsversteviger PUSH Sport

Polsversteviger PUSH Sport

Vanaf 14,54

Gel inlegzool | per paar | BluePoint

De gelzool ontlast de voet op een aangename wijze. Door zijn elasticiteit en flexibiliteit passend in elke schoen.

Vanaf 12,55

Bauerfeind MyoTrain | Bovenbeen Bandage

De Bauerfeind Myotrain bovenbeen bandage heeft een speciale combinatie van gebreid weefsel, klittenbandsysteem en twee verschillende, vrij inzetbare drukkussens (pelotten) zorgt ervoor dat zwellingen sneller afnemen en het genezingsproces wordt versneld. - met acute pelotte voor een directe behandeling - voorkomt herhalingsletsel - kan eenvoudig worden aan- en uitgetrokken

Vanaf 88,68

Duimspica | Duimbrace

Orthese voor fixatie van metacarpofalangeale en carpometacarpale gewricht.

Vanaf 29,55

Brace Patella | Bauerfeind GenuPoint

De Bauerfeind GenuPoint patella brace biedt steun bij stekende pijn onder de knie. De vier geldrukpunten oefenen druk uit op de kniepees en ondersteunt de patella/knieschijf.

Vanaf 34,91

Bauerfeind ViscoSpot hielkussens per paar

Bauerfeind Visco-elastische hielkussens voor de behandeling van hielspoor.

Vanaf 36,16

Enkelbrace | Bauerfeind MalleoTrain S open heel

Bauerfeind MalleoTrain S open heel beschermt de voet met een 3-traps bandensysteem tegen verzwikken en geeft een stabiel gevoel. Deze enkelbandage ondersteunt de enkel zonder de beweeglijkheid ervan te beperken.

Vanaf 47,12

Bauerfeind GenuTrain kniebandage

Wanneer Uw knie instabiel aanvoelt, gezwollen of pijnlijk is, kan een GenuTrain kniebandage helpen. Zij ondersteunt het gewricht, werkt pijnverlichtend en stimuleert een snellere mobilisatie. GenuTrain tegen Kniepijn - de nieuwe generatie met Omega-pelotte.

Vanaf 64,62

Full90 FN1 Keepershelm

De Full90 FN1 is de eerste doorontwikkelde keepershelm met volledige hoofdbescherming voor keepers.

Vanaf 74,34

Full90 Premier Hoofdbeschermer

Het nieuwste en het meest doorontwikkelde op het gebied van hoofdbescherming voor voetbalspelers en andere contactsporters is de Full90 Premier.

Vanaf 41,28

McDavid Active Runner Socks zwart

Het dragen van McDavid Active Runner Socks vermindert verzuring van de spieren en versnelt het herstel van de spieren.

Vanaf 29,20

McDavid Recovery Compressie kousen

De McDavid Recovery Compressie kousen verbeteren de bloedcirculatie in de voeten en kuiten dankzij Targeted Compression technologie. Verhoogt de bloeddoorstroming wat zorgt voor een snellere en meer complete recuperatie.

Vanaf 30,95

McDavid Cross Compressiebroek

Exclusieve McDavid Cross Compressie technologie verwarmt en stabiliseert de spieren door het nabootsen van taping technieken gebruikt door sporttrainers. Geeft steun aan de hamstrings en quadriceps. Vormt een wrap voor de behandeling van heupblessures.

Vanaf 39,95

McDavid Recovery Broek

De McDavid Recovery broek is een compressiebroek die zorgt voor de perfecte balans tussen vocht- en warmteregulatie. Zorgt voor stabilisatie en verwarmt de grote spiergroepen.

Vanaf 63,25

McDavid Recovery Shirt

Behaal de best mogelijke prestaties uit je training of wedstrijd met het Recovery Shirt van McDavid. Optimale compressie en vochtregulatie zorgen voor een perfecte trainingspartner.

Vanaf 34,95

Zamst Filmista enkelbrace

Met de Zamst Filmista heb je de dunste enkelbrace verkrijgbaar met maximale bescherming.

Vanaf 42,45

Enkelbrace Kicx Push Sports

Met de enkelbrace Kicx van Push Sports heb je een brace die uitermate geschikt is voor revalidatie training na een enkelblessure, bij preventief gebruik tegen enkelkwetsuur en bij enkelinstabiliteit.

Vanaf 49,49

Inlegzool | maat 40-46 per paar | heren | Gel Rowo

Gel inlegzool van Rowo ter opvulling van en extra schokdemping in (sport)schoenen. Bovendien is de inlegzool met zijn schokdempende eigenschappen ook te gebruiken als (vervangende) inlegzool in (sport)schoenen, skates of skeelers.

8,45

excl. BTW

Gel hielkussen per paar (hakstuk)Het Gel hakje ontlast de achillespees en heeft een hoge schokabsorptie. Daarmee is hij ideaal geschikt voor pijnvermindering van de hiel (hielspoor), achillespees en kuitspieren.

Vanaf 9,49

Brace Patella | LP

De LP Patella brace geeft druk op de patellapees. Verlicht pijn bij o.a. peesontstekingen, gewrichtsontstekingen, springersknie en overbelasting. Door klittenband kan de druk van de patella brace gemakkelijk worden aangepast.

12,00

excl. BTW

Armbrace | Elleboogbrace | LP wrap

De LP armbrace heeft een driehoekig drukpunt die extra druk geeft op de pijnlijke spier waardoor pijnklachten verminderen. De LP elleboogbrace helpt pijn bestrijden bij elleboogblessures zoals een tenniselleboog, golferselleboog, carpaal tunnel syndroom en helpt spierverstuikingen verminderen.

12,00

excl. BTW

Brace Patella Push Sports

Een Patella brace is zeer geschikt vor overbelastingklachten rond de knieschijf

17,15

excl. BTW

Brace Tennis en Golf arm Push Sports

De brace van Push Sports geeft druk op de spieren van de onderarm waardoor de peesaanhechting van de spieren op het ellebooggewricht wordt ontlast. Ideaal bij indicatie van een tennis of golf arm

18,20

excl. BTW

Brace Knie | LP | Open Lang

Knie brace LP open Lang, one size fits all dankzij uniek klitteband ontwerp. Geeft comfortabele druk bij zwakke of overbelaste knieën. Houdt de spieren warm en verbetert de bloedcirculatie.

21,00

excl. BTW

Brace Patella | Push Med

De Push Med Patellabrace biedt lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella. Op deze manier wordt de aanhechting van de bovenbeenspier ontlast en vermindert de trekkracht op het onderbeen waaardoor pijnklachten verminderen. De pelote bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer.

27,09

excl. BTW

Brace Knie | Zelf-Koelend | IZI

IZI Hydrogel zelfkoelende kniebrace biedt ondersteuning (compressie) en koeling rond het gewricht en verlicht de pijn. Comfortabel en minimale beperking van de bewegingsvrijheid. De IZI Hydrogel Self-Cooling Brace dient voor gebruik in water geactiveerd te worden. Na activering koelt de brace gedurende 30 minuten een graad of 7 terug ten opzichte van de omgevingstemperatuur.

35,10

excl. BTW

Brace-Enkel | Zelf-Koelend | IZI

IZI brengt met de zelf-koelende enkelbrace een ware revolutie op de markt. Wanneer de hydrogel smelt wordt de koeling voortgezet door verdamping. Koelt wel 30 minuten lang.

35,10

excl. BTW

Brace-Bovenbeen | Zelf-Koelend | IZI

De Zelf-Koelende brace voor het bovenbeen van IZI Cooling is makkelijk in gebruik en heeft een lange koelduur door zijn dubbele werking. IZI Hydrogel zelfkoelende brace biedt ondersteuning (compressie) en koeling rond het gewricht en verlicht de pijn. Comfortabel en minimale beperking van de bewegingsvrijheid. De IZI Hydrogel Self-Cooling Brace dient voor gebruik in water geactiveerd te worden.

35,10

excl. BTW

Brace-onderbeen | Zelf-Koelend | IZI

Zelfkoelende onderbeen brace van IZI. Leg eenvoudig weg de brace in het koude water, het vocht wordt opgenomen door de hydrogel en wordt geactiveerd. Na activering koelt de brace gedurende 30 minuten een graad of 7 terug ten opzichte van de omgevingstemperatuur. IZI Hydrogel zelfkoelende brace biedt ondersteuning (compressie) en koeling rond het gewricht en verlicht de pijn.

35,10

excl. BTW

Aequi junior | Push ORTHO | Enkelbrace

De Push ortho enkelbrace aequi junior biedt een goede balans tussen effectieve mechanische ondersteuning en draagcomfort in geval van een(sub)acute of chronische enkelblessure bij kinderen van 6 tot 12 jaar, schoenmaat van ongeveer 30-36.

60,83

excl. BTW

Armbrace | Elleboogbrace | Push MedPush med elleboogbrace biedt een traploos instelbare extensiebeperking voor het elleboog gewricht. Hierdoor wordt overstrekken voorkomen.

Vanaf 85,00