BSN Medical

BSN medical is wereldmarktleider in de internationale gezondheidszorg.

Vanuit het hoofdkantoor in Hamburg is BSN medical wereldwijd actief in drie segmenten: wondverzorging en fixatie, tapen en bandageren en ten slotte compressietherapie. BSN Medical focust zich op de ontwikkeling van hoogwaardige producten die oplossingen van hoge kwaliteit bieden aan onze verzorgers en patiënten. BSN medical heeft lokale vestigingen overal ter wereld, zoals in het Nederlandse Almere. BSN medical is actief in de sector van de behandeling en genezing van acute en chronische/moeilijke wonden, veneuze en lymfatische aandoeningen en verrekkingen, verstuikingen en breuken.

www.bsnmedical.nl

Vorige1Volgende

Leukotape K 5 cm. x 5 meter KinesiotapeLeukotape K is een elastische tape die gebruikt wordt voor kinesiotaping

Vanaf 9,95

Leukotape K 7,5 cm. x 5 meter KinesiotapeLeukotape K is een elastische tape die gebruikt wordt voor kinesiotaping

Vanaf 13,95

Leukotape K 2,5 cm. x 5 meter KinesiotapeLeukotape K is een elastische tape die gebruikt wordt voor kinesiotaping

Vanaf 8,50

Elastomull 4 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

0,80

excl. BTW

Elastomull 6 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

1,07

excl. BTW

Elastomull 8 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

1,24

excl. BTW

Elastomull 10 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

1,31

excl. BTW

Leukopor 9.2 m. x 1.25 cm.Leukopor is een bijzonder huidvriendelijke, hypo-allergene en poreuze hechtpleister op basis van een witte non-woven polyester/viscose folie.

1,50

excl. BTW

Leukoplast 5 m. x 1.25 cm. met klemringDe kleefmassa gebruikt in Leukoplast is van zinkoxide-rubber en zorgt voor een goede en langdurige kleefkracht, zelfs wanneer de Leukoplast pleister onder grote spanning staat.

Vanaf 1,70

excl. BTW

Leukostrip 6.4 x 76 mm. a 3 st. (2878)Leukostrip traumatiseert de wondranden niet, zorgt voor een bijna pijnloze wondsluiting en minimaliseert littekenvorming. Tevens helpt Leukostrip de wond beschermen tegen trek- en schuifkrachten. Leukostrip kleeft goed en is lucht- en waterdampdoorlatend. De microporeuze kleeflaag is hypo-allergeen waardoor het risico op allergische reacties wordt gereduceerd.

1,89

excl. BTW

Elastomull haft 4 cm. x 4 m.

1,97

excl. BTW

Leukostrip 6.4 x 102 mm. a 5 st. (2879)Leukostrip komt, nadat de zwelling is afgenomen, weer in haar oorspronkelijke vorm terug. Het polyamide materiaal is elastisch en keert terug in de oorspronkelijke vorm na wondsluiting. Hierdoor worden de wondranden goed tegen elkaar aangedrukt wat een mooi cosmetisch resultaat geeft.

2,00

excl. BTW

BSN Gazofix 4 cm. x 4 meterBSN Medical Gazofix 4 cm. x 4 meter rekbaar fixatiewindsel voor o.a.: - fixatie van verbanden en spalken - beschermend verband bij gipsverbanden en tapeverbanden - als ondersteunend verband bij verstuikingen en verrekkingen

2,11

excl. BTW

Leukostrip 4 x 38 mm. a 8 st. (2876)Leukostrip wondhechtstrips zijn vervaardigd van 100% polyamide voorzien van een hypo-allergene kleeflaag waarmee een vrijwel pijnloze wondsluiting mogelijk is. Het materiaal is elastisch en rekt mee bij eventueel ontstaan van zwelling.

2,15

excl. BTW

Elastomull haft 6 cm. x 4 m.

2,25

excl. BTW

BSN Gazofix 6 cm. x 4 m.BSN Medical Gazofix is elastisch, waardoor grotere en gecompliceerde bandages eenvoudig en snel kunnen worden aangelegd. De polyamide vezels verliezen ook bij langer gebruik niet hun elasticiteit, waardoor BSN Gazofix langdurig gefixeerd en zonder te plooien gebruikt kan worden. Goedkoper alternatief maar dezelfde kwaliteit? Klik hier!

2,35

excl. BTW
-10%

Leukosilk 9.2 m. x 1.25 cm.De zeer grote spankracht van deze hechtpleister maakt Leukosilk geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

2,30

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 1.25 cm.Leukoplast is bijzonder sterk en veelzijdig toepasbaar bij patiënten met een normale huid. De zeer grote spankracht van de hechtpleister, maakt Leukoplast geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

Vanaf 2,47

excl. BTW

Leukotape Foamplaat 20 x 30 x 0.5 cm. (wit)Leukotape foamplaat voor orthopedische doeleinden.

2,61

excl. BTW

Strappal tape 2.5 cm. x 10 meterBSN Strappal tape is een latex vrije sporttape en is daardoor een sporttape geschikt voor iedere huidtype.

Vanaf 2,31

excl. BTW

BSN Gazofix 8 cm. x 4 m.BSN Gazofix is een huidkleurige en op zichzelf klevende rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en heeft goede ondersteunende eigenschappen.Het materiaal van BSN Gazofix bestaan uit katoen en polyamide. Door geïmpregneerde microdruppels natuurlijk latex kleeft het windsel wel op zichzelf, maar niet op de huid of aan het haar. Goedkoper alternatief, maar dezelfde kwaliteit? klik hier!

2,68

excl. BTW

Elastomull haft 8 cm. x 4 m.

2,77

excl. BTW
-5%

Leukoplast Soft 6cm x 100 cm. huidvriendelijke pleisterLeukoplast Soft 6 x 100 cm. huidvriendelijke wondpleister word door een gevoelige huid bijzonder goed verdragen. Deze witte pleister is ook van een sterk behaarde huid gemakkelijk te verwijderen door de pleister langzaam en met de groeirichting van de haren mee te trekken.

2,68

excl. BTW
-15%

Leukoplast 5 m. x 2.5 cm. met klemringDe zinkoxide-rubber kleefmassa van Leukoplast is door een speciaal procede lucht- en waterdamp doorlatend gemaakt. Omdat luchtdichte afsluiting hierdoor wordt voorkomen, verweekt de huid niet en worden andere huidirritaties tegengegaan.

2,47

excl. BTW

BSN Gazofix 10 cm. x 4 m.BSN Gazofix toepassingen: - fixatie van verbanden en spalken - huidvriendelijke antislip onderlaag bij compressieverband of tape - bevestiging van polstermateriaal - beschermend verband bij gipsverbanden en tapeverbanden - als ondersteunend verband bij verstuikingen en verrekkingen

3,03

excl. BTW

Leukopor 5 m. x 2,5 cm. (2472)Leukopor is een huidvriendelijke hechtpleister voor de gevoelige huid.

3,37

excl. BTW

Leukoplast elastic 6 cm. x 1 meter pleisterLeukoplast elastic 6 cm. x 1 meter pleister voor afdekking van wonden op bewegelijke lichaamsdelen.

Vanaf 3,21

excl. BTW

Leukoplast elastic 8 cm. x 1 meter pleisterLeukoplast elastic 8 cm. x 1 meter pleister voor afdekking van wonden op bewegelijke lichaamsdelen. Leukoplast, is de nieuwe naam van Hansaplast.

Vanaf 3,55

excl. BTW

Strappal tape 4 cm. x 10 meterBSN Strappal tape is een latex vrije sporttape en is daardoor een sporttape geschikt voor iedere huidtype.

Vanaf 3,32

excl. BTW

Leukotape classic 2.5 cm. x 10 meterBSN Leukotape Classic is een starre (niet elastische), witte tape met grote kleef- en trekkracht. BSN Leukotape Classic 10 m x 2,5 cm wordt voornamelijk gebruikt bij het tapen van vingers.

Vanaf 3,32

excl. BTW

Leukofix 9.2 m. x 2.5 cm.De flexibele folie past zich goed aan de lichaamscontouren aan en maakt Leukofix zeer geschikt voor gebruik op bewegende lichaamsdelen.

Vanaf 3,73

excl. BTW

BSN Optiplaste-E 6cm.x 4,5m. kleefbandageOptiplaste-E van BSN Medical is een bijzonder goed afgewerkt, klevend korte rek windsel met bijzondere materiaaleigenschappen.

Vanaf 3,58

excl. BTW

Leukosilk 9.2 m. x 2.5 cm.Leukosilk biedt een betrouwbare fixatie, ook voor langere perioden.

4,49

excl. BTW

Strappal tape 5 cm. x 10 meterBSN Strappal tape is een latex vrije sporttape en is daardoor een sporttape geschikt voor iedere huidtype.

Vanaf 4,24

excl. BTW

Tensoplast 5 cm. x 4,5 m. kleefzwachtel BSNTensoplast van BSN zijn elastische kleefzwachtels. Vooral geschikt wanneer bewegingsbeperking is geindiceerd.

Vanaf 4,29

excl. BTW

Fixomull stretch 2 m. x 10 cm. / klein verpakkingFixomull stretch is een rekbaar polyester non-woven vlies. Fixomull stretch is huidvriendelijk en geschikt voor fixatie van absorberende verbanden, kompressen en gazen op zowel vlakke, gebogen, en/of bewegende lichaamsdelen.

4,95

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 2.5 cm.Leukoplast is gemakkelijk af te rollen en kan, ondanks zijn grote trekkracht, eenvoudig met de hand afgescheurd worden. Leukoplast is waterafstotend.

Vanaf 4,92

excl. BTW

BSN Optiplaste-E 8cm.x 4,5m. kleefbandageOptiplaste-E van BSN Medical is makkelijk af te rollen en waterafstotend.

Vanaf 4,55

excl. BTW

Leukopor 9.2 m. x 5 cm. (2455)Leukopor hechtpleister is de keus bij uitstek bij baby's, ouderen en diabetes patiënten.

5,75

excl. BTW

Leukotape classic 3.75 cm x 10 meterDe zinkoxide-rubber kleefmassa van BSN Leukotape Classic zorgt voor een uitstekende hechting, zowel op de huid als op een eventueel huidbeschermende onderlaag. Ook onder zware belasting blijft BSN Leukotape Classic sporttape goed zitten.

Vanaf 5,10

excl. BTW
-10%

Comprilan 6 cm. x 5 m.Comprilan zwachtels zijn een huidkleurige zwachtel die zorg draagt voor een krachtige compressie.

5,49

excl. BTW

Tensoplast 7,5cm.x4,5m. kleefzwachtel BSNBSN Medical Tensoplast laat lucht en vocht door en daardoor kan de huid blijven ademen. Deze superieure kleefzwachtel heeft een uitstekende elasticiteit waardoor met Tensoplast per indicatie de gewenste compressie kan worden gedoseerd.

Vanaf 5,57

excl. BTW

BSN Optiplaste-C 6cm.x 4,5m. kleefbandageBSN Medical Optiplaste-C is bij uitstek geschikt voor steunverbanden waarop grote krachten worden uitgeoefend.

Vanaf 4,97

excl. BTW
-15%

Compridur 6 cm. x 5 m.Compridur is een uiterst duurzaam elastische zwachtel met zeer korte rek van ca. 50%. De Compridur zwachtel is ideaal bij krachtige compressietherapie voor flebologische en lymfologische verzorging.

5,59

excl. BTW

Actimove Sling BSN MedicalDe Actimove Sling mitella Comfort van BSN is geschikt voor mensen die een blessure aan de arm of hand rust moeten geven, zodat het geneesproces wordt bevorderd. Deze armsling is eenvoudig aan te brengen. De BSN Actimove Sling Comfort is latex-vrij.

7,05

excl. BTW

Foam 50 x 25 x 0.5 cm. / niet klevend

7,10

excl. BTW

Foam zelfklevend zwart 50 x 25 x 0.5 cm.Zelfklevende foamplaat voor orthopedische doeleinden.

7,30

excl. BTW
-15%

Compridur 8 cm. x 5 m.Compridur is een uiterst duurzaam elastische zwachtel met zeer korte rek van ca. 50%. De Compridur zwachtel is ideaal bij krachtige compressietherapie voor flebologische en lymfologische verzorging.

6,30

excl. BTW

Taperemover Leukotape 350 ml.Leukotape Taperemover is een huidvriendelijke remover die speciaal is ontwikkeld voor de pijnloze en volledige verwijdering van hechtpleisters (o.a. tape).

7,54

excl. BTW
-10%

Comprilan 8 cm. x 5 m.Comprilan zwachtels zijn een huidkleurige zwachtel die zorg draagt voor een krachtige compressie.

6,81

excl. BTW

BSN Optiplaste-E 10cm.x 4,5m. kleefbandageMet BSN Medical Optiplaste-E kan de mate van steun of ontlasting nauwkeurig worden gedoseerd.

Vanaf 6,75

excl. BTW
-5%

Leukofix 9.2 m. x 5 cm. (9569)Omdat de hechtpleister geperforeerd is, laat Leukofix lucht- en waterdamp door, hetgeen verweking van de huid voorkomt.

7,68

excl. BTW

BSN Optiplaste-C 8cm.x 4,5m. kleefbandageOptiplaste-C van BSN Medical laat zich uitstekend naar de lichaamscontouren modelleren en verschuift niet.

Vanaf 6,53

excl. BTW

Acrylastic 6cm.x4,5m. BSN Medical KleefbandageBSN Medical Acrylastic is een huidkleurig, in de lengte rekbaar windsel dat bestaat uit 100% katoen. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 6,39

excl. BTW

Tensoplast 10cm.x4,5m. kleefzwachtel BSNBSN Medical Tensoplast is ideaal bij de behandeling van verstuikingen.

Vanaf 7,80

excl. BTW

Foam zelfkl. zwart 50 x 25 x 1 cm.Foamplaat zelfklevend zwart 50 x 25 x 1 cm.

9,45

excl. BTW
-15%

Compridur 10 cm. x 5 m.Compridur is een uiterst duurzaam elastische zwachtel met zeer korte rek van ca. 50%. De Compridur zwachtel is ideaal bij krachtige compressietherapie voor flebologische en lymfologische verzorging.

8,07

excl. BTW
-15%

Comprilan 10 cm. x 5 m.Comprilan zwachtels zijn een huidkleurige zwachtel die zorg draagt voor een krachtige compressie.

8,08

excl. BTW

Foam 50 x 25 x 1 cm. / niet klevend

9,65

excl. BTW
-20%

Fixomull stretch 5 cm. x 10 m.Specificaties BSN Medical Fixomull stretch 5 cm. x 10 m.: - flexibel, in de breedte rekbaar dragermateriaal van polyester nonwoven - huidvriendelijke en hypo-allergene kleefmassa van polyacrylaat - lucht- en waterdamp doorlatend

7,95

excl. BTW

Acrylastic 8cm.x4,5m. BSN Medical KleefbandageAcrylastic van BSN Medical heeft ingeweven kettingdraden die zorgdragen voor een duurzame, krachtige ondersteuning en compressie. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 7,91

excl. BTW
-20%

Leukoplast 9.2 m. x 5 cm.Leukoplast is bijzonder sterk en veelzijdig toepasbaar bij patiënten met een normale huid. De zeer grote spankracht van de hechtpleister, maakt Leukoplast geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

8,08

excl. BTW

BSN Optiplaste-C 10cm.x 4,5m. kleefbandageOptiplaste-C van BSN Medical is makkelijk af te rollen en is waterafstotend.

Vanaf 8,47

excl. BTW
-25%

BSN Gazofix latexvrij 6 cm. x 20 m.BSN Gazofix is een huidkleurige en op zichzelf klevende rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en heeft goede ondersteunende eigenschappen.Het materiaal van BSN Gazofix bestaan uit katoen en polyamide. Door geïmpregneerde microdruppels natuurlijk latex kleeft het windsel wel op zichzelf, maar niet op de huid of aan het haar.

8,24

excl. BTW

Elodur-forte 6 cm. x 7 m.Elodur-forte is een elastische lange rek zwachtel (ca. 175%), die een krachtige compressiedruk biedt bij rust. Het materiaal is uiterst huidvriendelijk en ademt goed.

Vanaf 10,97

excl. BTW
-20%

BSN Gazofix latexvrij 8 cm. x 20 m.BSN Gazofix is een huidkleurige en op zichzelf klevende rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en heeft goede ondersteunende eigenschappen.Het materiaal van BSN Gazofix bestaan uit katoen en polyamide. Door geïmpregneerde microdruppels natuurlijk latex kleeft het windsel wel op zichzelf, maar niet op de huid of aan het haar.

9,56

excl. BTW

Acrylastic 10cm.x4,5m. BSN Medical KleefbandageBSN Medical Acrylastic laat zich van zeer behaarde huid pijnloos verwijderen. Het oppervlak van Acrylastic is waterafstotend. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 9,51

excl. BTW

Leukotape P (losse rol)Leukotape P, ideaal voor behandelen van Patella klachten.

13,75

excl. BTW

Leukotape P combipackLeukotape P, ideaal voor behandeling van Patella klachten. Compleet pakketje voor de behandeling van patella klachten, McConnell taping.

14,95

excl. BTW

Fixomull stretch 10 cm. x 10 m.Het raster op het schutpapier maakt het een-voudig om Fixomull stretch exact op maat te knippen. Om overbelasting van de huid te voorkomen, mag Fixomull stretch niet onder spanning worden aangebracht.

Vanaf 13,56

excl. BTW
-10%

Elodur-forte 8 cm. x 7 m.Elodur-forte is een elastische lange rek zwachtel (ca. 175%), die een krachtige compressiedruk biedt bij rust. Het materiaal is uiterst huidvriendelijk en ademt goed.

14,45

excl. BTW

Fixomull stretch 15 cm. x 10 m.Fixomull stretch heeft door de volledige fixatie van de verbanden komen afsnoeringen, stuwingen en doorbloedings-stoornissen niet voor en is de wond rondom beschermd tegen bacteriën en andere verontreinigingen.

19,95

excl. BTW

Elodur-forte 10 cm. x 7 m.Elodur-forte is een elastische lange rek zwachtel (ca. 175%), die een krachtige compressiedruk biedt bij rust. Het materiaal is uiterst huidvriendelijk en ademt goed.

Vanaf 20,67

excl. BTW