Cederroth soft foam bandage

Cedderoth soft foam bandage is een elastische, zelfklevende pleister gemaakt van polyurethaanschuim. Dit product is latexvrij en zit verpakt in een kartonnen doos met dispenserfunctie. Daarnaast is het CE gecertificeerd, medisch hulpmiddel klasse I. Cederroth foam verband is bedoeld voor toepassing op kleine wonden. De foam pleister is huidvriendelijk en ademend, hecht niet aan de wond en verliest zijn kleefkracht niet onder water. Cederroth soft foam kan ook samen met zalf of crème worden gebruikt. Cederroth soft foam na gebruik weggooien bij grofvuil.

Cederroth Soft Foam Bandage Beige fungeert zowel als pleister als verband en is geschikt voor kleinere wonden. Gemakkelijk aan te brengen op vingers, handen, armen, tenen, voeten en benen, etc. Het verband is geschikt voor alle typen kleine wonden onafhankelijk van warmte, koude, natheid of droogte en blijft zitten, zelfs in water.

Cederroth Soft Foam Bandage is een zelfhechtende pleister en bevat dus geen lijm. Dit betekent dat deze niet vastplakt aan uw huid of haar. Scheur gewoon een passend stuk af en wind dit rond het gewonde lichaamsdeel. Bij een sterke bloeding vormt u een stuk Soft Foam Bandage tot een „kussentje” om een drukverband te maken. Cederroth Soft Foam Bandage is ideaal voor een snelle en eenvoudige wondverzorging. Past in het Cederroth First Aid Station.

Eigenschappen Cederroth soft foam bandage:

  • latexvrij
  • elastisch
  • vrij van lijm
  • zelfhechtend
  • geschikt voor gebruik in water
  • verkrijgbaar in de kleuren blauw, beige en zwart

Bent u bekend met Soft Snogg? Dit product hebben we helaas niet meer in ons assortiment. Maar Cederroth soft foam is de perfecte vervanger van Soft Snogg.