Coldpack Rowo 20 x 47 cm. Extra kwaliteit Type 2

ROWO

De Ice Pack extra kwaliteit van Rowo zijn van een extra stevige kwaliteit en garanderen een langere levensduur dan een reguliere cold- hotpack. De coldpack is bedoeld voor koudetherapie en kan gebruikt worden bij acute klachtenzoals hoofdpijn, migraine, jeuk, bloedneus, kneuzingen, koorts, insectenbeten, kiespijn, bloeduitstortingen, verstuikingen of brandwonden. Het koudekompres zonder hoes in de koelkast of vriezer bewaren. Op deze manier is uw coldpack altijd klaar voor gebruik. Bij gebruik van de Icepack een handdoek om de coldpack wikkelen of deze in de meegeleverde hoes stoppen.

Eigenschappen extra kwaliteit Rowo Ice Pack:

  • Hoge koude capaciteit.  
  • Zeer goed modelleerbaar.  
  • Blijft flexibel tot min  25 c.  
  • Niet voor warmte te gebruiken
  • Een kunststof zak met een gel erin die als warmte en koude koude kompres gebruikt kan worden.  
  • Helpt bij verstuikingen, spierscheuringen, kneuzingen en hoofdpijn enz.  
  • U kunt het in de diepvriesvak koelen
  • Bijgevoegd uitwasbaar katoenvlies.

De Rowo Ice Packs (koudekompressen) zijn ideaal voor thuisgebruik en therapeutisch gebruik. De Ice Pack kan niet direct op de huid gelegd worden bij gebruik, i.v.m. bevriezings- of verbrandingsverschijnselen. Gebruik deze Coldpacks niet bij perifere doorbloedingsstoornissen, neuropathie (koude voeten) en niet in combinatie met pijnstillers. De coldpacks van Rowo zijn alleen geschikt voor uitwendig gebruik en mogen niet gebruikt worden oop open wonden of een beschadigde huid.

Voor het gebruik van een koudekompres altijd controleren op beschadigingen, indien beschadigd, niet meer gebruiken. U kunt de coldpack meegeven met het huishoudelijk afval. Gebruik van een Icepack is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bij oudere kinderen alleen gebruik onder toezicht.

U kunt de Rowo extra kwaliteit coldpacks makkelijk schoonmaken onder stromend, handwarm, water en een zachte zeep. Gebruik op uw Icepack geen reinigingsmiddelen die oplosmiddelen zoals desinfectiemiddelen bevatten. U droogt uw koudekompres makkelijk met een zachte droge doek.