Combipack P ScanSport

ScanSport Combipack P bestaat uit 1 rol Flex-o-stretch 5 cm x 10 meter en 1 rol ScanTape P (Patella) tape. Het gebruik van tape voor speciale toepassingen zoals de McConnell tape techniek vraagt om een sterke, starre tape met een extreme kleefkracht.  ScanTape P is perfect voor deze toepassing.

Eigenschappen en functies ScanSport Combipack P:

  • ScanTape P bestaat uit een zeer sterk dragermateriaal.
  • Het materiaal heeft een grote trekvastheid en kan desondanks met de hand worden gescheurd.
  • Het windsel hecht snel op de huid of op de onderlaag (Flex-o-Stretch 5 cm x  10 mtr) en is duurzaam plaatsvast.  
  • De combinatie van sterk en star dragermateriaal met een grote kleefkracht heeft tot gevolg dat met korte stukken tape een groot fixerend vermogen kan worden verkregen.

In verband met de grote kleefkracht wordt een onderlaag van Flex-o-Stretch geadviseerd.  Hiermee wordt de huid gespaard, zonder de stabiliteit teniet te doen. ScanTape P is zeer goed waterbestendig. Douchen en zwemmen met de tape uit het ScanSport Combipack P is mogelijk.

Toepassingen ScanSport Combipack P:
- ScanTape P is speciaal ontwikkeld voor behandeling van het patella-femorale pijnsyndroom volgens de McConnell-methode.
- In combinatie met Flex-o-Stretch is ScanTape P tevens uitstekend geschikt voor ontlastingsverbanden en redresserende bandages waarbij extra kleefkracht vereist is.
- Voor steun- en immobiliteitsverbanden waarbij grote krachten op de windsels worden uitgeoefend.