Corona sneltest

Corona sneltest verpakt per 10 stuks.
De Cleartest® is ontwikkeld met een internationaal team van onderzoekers met deelname van het Jena Leibniz Institute of Photonic Technology (Leibniz IPHT) in Duitsland. Deze testen worden geproduceerd in Duitsland en zijn uitgebreid getest en betrouwbaar bevonden.

Alleen voor zorgprofessionals, u dient in het veld opmerking, bij verwerken van uw bestelling, te vermelden welke zorgprofessional de test gaat uitvoeren incl. bijvoorbeeld BIG nummer. of ander registratienummer (In NL: Zonder BIG nummer of ander registratienummer gaan wij de order annuleren)

Een sneltest voor de kwalitatieve detectie van IgG- en IgM-antilichamen tegen 2019-nCoV in vingerprik volbloed. Alleen voor professioneel in vitro diagnostisch gebruik.
De 2019-nCoV Rapid Test Cassette is een laterale flow chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van IgG- en IgM-antilichamen tegen 2019-nCoV in menselijk volbloedmonster.

Test uitslag na 10 minuten.

De uitvoering van deze test is uitsluitend bedoeld voor zorgprofessionals. Sport Lavit sluit elke aansprakelijkheid uit direct of indirect door verkeerd gebruik of interpretatie van de test. U verklaart bij aanschaf dat u elke vorm van aansprakelijkheid uitsluit en de test laat uitvoeren door zorgprofessionals.

Testen kunnen vanwege kwaliteitsredenen niet worden geretourneerd.

EC Declaration of Conformity kan op verzoek verstrekt worden.

CE gecertificeerd volgens richtlijn 98/79/EC

DIN en ISO 15223-1
DIN en ISO 14971
DIN EN 13485
DIN en ISO 18113-1

Fabrikant:
SERVOPRAX Duitsland

Verpakking Coronasneltest bevat:
10 sneltesten
Buffervloeistof
10 alcoholdoekjes
10 capillairen
10 lancetten
10 afvalzakjes
Handleiding, Nederlands, Duits

Publiciteit:
https://www.n-tv.de/wissen/Corona-Schnelltest-braucht-zehn-Minuten-article21692563.html
https://www.leibniz-ipht.de/en/news/latest-news/detail/forscherteam-vom-leibniz-ipht-entwickelt-antikoerpertest-auf-coronavirus-mit.html

[BEPERKINGEN]

De 2019-nCoV lgG lgM snelle testcassette (vingerprikmonsters met volbloed) is alleen voor in vitro diagnostisch gebruik. Deze test moet worden gebruikt voor de detectie van IgG- en IgM-antilichamen tegen 2019-nCoV in vingerprikmonsters met volbloed. Noch de kwantitatieve waarde, noch de snelheid waarmee de concentratie van IgG- of IgM-antilichamen tegen 2019-nCoV toeneemt, kan worden bepaald met deze kwalitatieve test.

De 2019-nCoV lgG IgM snelle testcassette (vingerprikmonsters met volbloed) geeft alleen de aanwezigheid aan van IgG- en IgM-antilichamen tegen 2019-nCoV in het monster en mag niet worden gebruikt als het enige criterium voor de diagnose van 2019-nCoV-infecties.

Zoals bij alle diagnostische tests, moeten alle resultaten worden overwogen met andere klinische informatie die de arts ter beschikking staat.

Als het testresultaat negatief is en de klinische symptomen aanhouden, wordt aanvullend vervolgonderzoek met andere klinische methoden voorgesteld. Een negatief resultaat op elk moment sluit de mogelijkheid van 2019-nCoV-infectie niet uit.