Cursus Thai Oil, Aroma & Medical Hot Herbal Compress Massage Therapy

07-03-2020 | 10.00 ? 16.00u
Thai Oil, Aroma & Medical Hot Herbal Compress Massage Therapy. (Hands-on workshop)

Dit is geen product dat u kunt afrekenen! Inschrijven kan via onderstaande informatie.

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor schoonheidsspecialisten, massage- en fysio therapeuten en is gericht op het aanleren van verschillende professionele Thaise massagetechnieken (waaronder kruidenstempels) voor rug, schouders en nek. Het doel is om de cliënt zeer diep te laten ontspannen en tegelijkertijd de rug, nek en schouders soepeler en sterker te maken. Alle oefeningen zijn originele massagehandelingen zoals die worden gedoceerd op de beroemde Thaise Internationale Massage Scholen als Wat Po, Chetawan Medical School en ITM (Chiang Mai). De massagetechnieken uit de lesstof zijn terug te vinden in: Nuad BoRarn (ITM) Thai Royal Oil & Aroma Therapy Massage (Wat Po) Thai Hot Medical Herb Compress Massage (Chetawan)

In samenwerking met Chanthanu Traditional Thai Health Center en Thai Massage Supplies Europe BV start SportLavit in 2020 met een pilot workshop-programma ?Traditionele Thaise Massage Technieken?. Het niveau van de masterclasses en workshops zijn afgestemd op deelnemers met een professionele massage- of para medische achtergrond.

Binnen de traditionele Thaise geneeskunde kunnen pijnen en spanningen, die niet met drukpuntmassage of andere massages weggenomen worden, soms beter behandeld worden met een warme met kruiden gevulde kompres, een Thai 'Loehk Prakob'.
Thaise kruidenstempel massage zorgt ervoor dat geest en lichaam in diepe ontspanning komen. Hierdoor is deze massage vorm bijzonder geschikt om op de rug, nek en schouders te worden gebruikt als onderdeel van de Thai Oil & Aroma Therapy Massage. De combinatie van deze twee massagevormen zorgt zonder uitzondering voor een diepe, haast hypnotische ontspanning. Dit zorgt voor verlichting van spierpijn en spanning. Door de scrubbende werking van de bundels worden de poriën geopend en het lichaam gereinigd.
De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden. Na de behandeling zal de cliënt ook merken dat de doorbloeding beter is. Vooral mensen met migraine, burn-out, obstipatie, jicht en reumatische aandoeningen ondervinden veel baat bij de therapeutische behandeling met deze kruidenstempels. Kruidenstempels kunnen dus ook gebruikt worden voor de behandeling van ?stand alone? blessures.

Een kruidenstempelmassage is op zichzelf niet effectief genoeg. Het is altijd een onderdeel van een bredere massagebehandeling. Daarom bieden wij deze aan in de vorm van een masterclass een niet als workshop. De lesstof behelst de ?Traditionele Thaise Ontspanning Massage voor rug, schouders en nek?, die zowel op de grond (speciale mat) als op de tafel kan worden gegeven.

Locatie: Houtse Parallelweg 41, 5706 AC Helmond
Prijs ? 150,00 excl. btw.

De prijs van deze workshop is inclusief een foto geïllustreerd werkboek, een fles massageolie, 4 kruiden stempels (2 voor de masterclass en 2 voor thuis), een potje van 20 gram Plai gele kruidenbalsem en certificaat, koffie, thee, lunch.

Doel is een Thais kruiden stempel massage protocol van ca 30 tot 45 minuten te leren dat is toegespitst op totale ontspanning. De woorden ?Therapy Massage? zijn in de titel van de Masterclass opgenomen om dat verschillende handelingen ook een hoge therapeutische waarde hebben.

U kunt zich inschrijven door een email te sturen naar: info@thaimassagesupplies.com.
Benieuwd wat andere vonden van deze cursussen?
Kijk eens op www.chanthanuthaimassage.nl

info over de docenten:
Chanthanu Traditional Thai Health Center (www.chanthanuthaimassage.nl) is een succesvolle praktijk in Lelystad gespecialiseerd in Thaise massage en het geven van workshops, masterclasses en professionele opleidingen in samenwerking met ITM Thai Hand Amsterdam.

Massage Opleidingen en Specialisaties:
Chetawan Traditional medical and massage school:
General Traditional Thai Massage
Advanced Medical Thai Massage Therapy
Professional Thai Massage for Health

Wat Po Traditional medical and massage school:
Oil and Aromatherapy Massage
Foot Massage Course

ITM Thai Hand (Chiang Mai, Amsterdam, Berlin, Barcelona):
Nuad Bo-Rarn level 1,2,3,4,5 (docent opleiding)
Tsi Nei Tsang,
Thai Foot Reflexology Therapy Massage

Thai Traditional Medical Development Center Sukhothai:
Tok Sen