EHBO en BHV

Producten voor EHBO en BHV maar ook voor huishoudelijke ongelukjes. Van snelverband tot pleister en van verbandtrommel tot brancard. Artikelen voor wondverzorging, verbandmiddelen, wond desinfectie en latex en nitrile handschoenen. Bij Sport Lavit kunt u terecht voor complete verbandkoffers, EHBO kits en EHBO vullingen maar u kunt ook alle artikelen los kopen!

1|...|3|4Volgende

BlusdekenBlusdeken 175 x 175 cm.

47,50

excl. BTW
-25%

Verbandtrommel Medimulti BHVHeka Verbandtrommel medimulti BHV, gevuld volgens nieuwe verbandrichtlijn 2016 van het Oranje kruis

36,05

excl. BTW

Skin On Skin 2,5 cm vierkantjes blarenpleisterSkin on Skin is een niet steriele hydrogel met vitamine E voor de behandeling van blaren. Tevens geeft het een goede bescherming bij druk en wrijving en beschermt het de wond tegen vuil.

48,40

excl. BTW

C-A-T Tourniquet oranje GEN7Het is van levensreddend belang dat een hevige bloeding zo snel mogelijk wordt gestopt. Met het gebruik van de C-A-T Tourniquet GEN7 kun je een hevige bloeding stoppen.

49,95

excl. BTW

Salvequick navulling detecteerbare pleisters / 6 x 35 st.Salvequick navulling blauwe Detecteerbare Pleisters (refill 6735 CAP)35  zelfklevende pleisters (21 stuks 72 x 19 mm en 14 stuks 72 x 25 mm).

51,56

excl. BTW
-25%

Heka Verbandtrommel | HACCP gevuldHeka Verbandtrommel HACCP speciaal voor de horeca en voedingsindustrie.

38,99

excl. BTW

C-A-T Tourniquet blauw GEN7Het is van levensreddend belang dat een hevige bloeding zo snel mogelijk wordt gestopt. Met het gebruik van de C-A-T Tourniquet GEN7 kun je een hevige bloeding stoppen.

54,95

excl. BTW

Skin on Skin 7,5 cm rondjes blarenpleistersSkin on Skin blarenpleisters van Medi-Dyne. 48 stuks ronde blarenpleisters in een pot.

59,35

excl. BTW

Cederroths EHBO paneel / gevuldMet het Cederroths EHBO paneel zijn bloedstelpende verbanden altijd binnen handbereik in geval van nood.Wanneer een pleister uit de dispenser gehaald wordt, komt er op deze pleister een zelfklevend vlak vrij. Dit vergemakkelijkt het aanbrengen.

66,52

excl. BTW
-35%

Heka Verbandtrommel | Toolpack A gevuldHeka Verbandtrommel Toolpack A gevuld, met wandhouder.

43,35

excl. BTW
-32%

Verbandtrommel Heka Multi A gevuldHeka Verbandtrommel Multi A gevuld, met wandhouder.

54,95

excl. BTW

Eerste Hulp Schoudertas | sport-evenementen | gevuldEerste Hulptas sport- en evenementen (EHBSO) - Stevig, kwalitatief hoogwaardig materiaal - Een afritsbare, uitklapbare flap om producten op te bergen en ordenen - Makkelijke opbergvakken - Geef de tas een eigen identiteit door middel van insteekkaart - Voorzien van sport- en evenementen vulling, samengesteld volgens de richtlijnen  van het Oranje Kruis

81,98

excl. BTW

EHBO rugtasRugtas voor EHBO.

87,50

excl. BTW

Medicijnkast 53 x 20 x 53 cm.Witte metalen medicijnkast met cylinderslot voor het veilig opbergen van medicijnen en aanverwante artikelen. Zodat ze buiten bereik van kinderen blijven.   

106,25

excl. BTW

Brancardkast voor brancard 1x vouwbaarSla de brancard eenvoudig op in deze brancardkast. Deze brancardkast is gemaakt van plaatstaal voor de opslag van een 1x vouwbare brancard (linker afbeelding op de foto).

159,00

excl. BTW
-30%

Brancard aluminium 1 x vouwbaarEen brancard met een lichtgewicht aluminium frame en uitschuifbare handgrepen.

125,30

excl. BTW
-25%

Brancard aluminium 2x vouwbaar / incl. voetenzakAluminium brancard met voetenzak, 2x opvouwbaar.

149,25

excl. BTW

EVAC Chair 300H incl. hoes, pictogram, ophangbeugelsStandaard model EVAC Chair 300H met draagvermogen van 182 Kg.

850,00

excl. BTW

Blaren pleisters | blaren verzorging

Door continue wrijving laat de opperhuid los, hierdoor ontstaat een overvloed aan lymfevocht en ontstaat een blaar. Bij Sport Lavit vindt u allerlei verzorging en preventie middelen voor blaren. Vele wandelaars en sporters hebben inmiddels de weg naar onze webshop en winkel gevonden.

Brandwonden verzorging

Onthoud: blijf kalm, breng eerst jezelf in veiligheid, stel het slachtoffer gerust en handel volgens de eerste hulpregels. Bij twijfel over de behandeling altijd contact opnemen met uw huisarts of 112 bellen. De manier om de schade te beperken is het snel koelen van de brandwond. Burnfree is water oplosbaar en niet gepigmenteerd. Dit belemmert niet bij het beoordelen van de wond en kan verder eenvoudig afgespoeld worden in geval van verdere behandeling. Burnfree is niet giftig en kan gebruikt worden voor kinderen en volwassenen.

Desinfectie middelen

Sport Lavit levert u een compleet pakket artikelen op het gebied van desinfectie middelen voor BHV en EHBO. Wij selecteerden voor u kwalitatief hoogstaande producten die veelal ook door de professionele hulpverlening worden toegepast. Artikelen die vanzelfsprekend voldoen aan de wettelijke normen gesteld in de Arbeidsomstandighedenwet.

Diversen EHBO en BHV

In de categorie EHBO Diversen EHBO en BHV vindt u meer dan 40 artikelen, van brancards tot EHBO stickers en van reddingsdekens tot oogspoelflessen.

EHB(S)O tassen

Assortiment EHB(S)O tassen,sporttassen, schoudertassen. Zowel gevuld als leeg verkrijgbaar. Ideaal voor sportverenigingen en andere organisaties die regelmatig sportactiviteiten met veel deelnemers organiseren. De EHBSO tassen en sets voldoen aan de richtlijnen voor bedrijfsverbanddozen en voldoen eveneens aan de eisen van de Arbo-wet.

Handschoenen en bescherming

Assortiment EHBO en BHV handschoenen en EHBO en BHV bescherming voor veilige uitvoering van medische handelingen.

Hechtpleisters | Fixatiepleisters

Met kleefpleister of hechtpleister worden allerlei verbanden vastgezet. Gaasjes kunnen vastgeplakt worden en pleisters verstevigd. Voor het vastzetten van verbanden en kompressen. Sterke kleefkracht!

Medische hulpmiddelen

In de categorie EHBO | Medische steun- en hulpmiddelen vindt u alles van veiligheidsspelden en verbandklemmen tot mitella's en injectienaalden.

Pleisters

Sport Lavit heeft een groot assortiment pleisters, allen uit voorraad leverbaar. Textiel pleisters, water resistant pleisters, blauwe pleisters HACCP, eiland pleisters etc.

Uiteraard vindt u in ons assortiment ook pleister vullingen en pleisterspray. Compleet assortiment pleister dispensers en navullingen. Akla, van Heek, Salvequick en Cederroths pleister dispensers

Snelverbanden

Snelverbanden en wond snelverbanden worden gebruikt bij het direct verzorgen van wonden. Anders dan verbandmiddelen die gebruikt worden voor bijvoorbeeld zwachtelen of dagelijkse verzorging van wonden.

Tubigrip en Netverbanden

Compleet assortiment Tubigrip en netverbanden voor de EHBO en BHV vindt u bij Sport Lavit.

Veiligheidshesjes

Sport Lavit is uw leverancier voor Veiligheidshesjes voor EHBO en BHV medewerkers. Bestel nu online of kom langs in onze winkel.

Verband Windsels

Een compleet assortiment verband windsels vindt u onder de categorie EHBO | windsels.

Verbandtrommel | GEVULD

Gevuld assortiment EHBO verbandkoffers en EHBO verbandtrommels. Nu tegen zéér scherpe prijs aangeboden. Bij ons bent ú verzekerd bent van de beste prijs voor Heka verbandtrommels!

Verbandtrommel | LEEG

Compleet assortiment lege EHBO verbandtrommels en EHBO verbandkoffers vindt u onder de categorie EHBO verbandtrommel | EHBO Verbandkoffer | Leeg.

Verbandwatten

Dek verbanden kunnen uit verschillende materialen bestaan, afhankelijk van de plaats en grootte van de wond. Een geringe tot matige bloeding zal met een dek verband stoppen.

Te gebruiken materialen voor een dek verband: pleister, snelverband, gaas, witte (of evt.synthetische) watten, elastisch hydrofiel zwachtel, wondsnelverband.

Wond drukverband, bij ernstige bloedingen wordt een wond drukverband aangelegd, dat bestaat uit: een dek verband (snelverband, of gaasje, watten, zwachtel), synthetische watten, cambric of ideaalzwachtel. Bij een ernstige bloeding aan de onderarm of hand wordt daarna een mitella aangelegd.

Verbandtrommel vulling

Onder de categorie EHBO Verbandtrommel | EHBO verbandtrommel | VULLING vindt u diverse vullingen op maat gemaakt voor u en voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan EHBO en BHV producten.

Windsels – zelfhechtend

Zelf hechtende verbandwindsels vindt u onder de categorie EHBO | Windsels - zelfhechtend.