F.I.T. Professional Care massageolie

F.I.T.

De F.I.T. Professional Care massageolie is afgestemd op professioneel gebruik door (sport)masseurs en andere specialisten. Speciaal voor het gebruik van een massageolie op marathons, triatlons, wielerronden, veldlopen, OCR en of andere evenementen, hebben we samen met een groep masseurs, gekeken naar de wensen en eisen waaraan een flacon moet. De flacon moet passen in een
massagekoffer, kort en dik zijn zodat de flacon makkelijker blijft staan op instabiele ondergronden (zoals bijvoorbeeld een massagetafel) en doorzichtig zodat de gebruiker eenvoudig zijn voorraad kan zien. Voor evenementen kiezen de masseurs vrijwel massaal voor een fliptop cap waardoor ze eenvoudig de gewenste hoeveelheid uit de flacon kunnen halen.
F.I.T. massageolie kenmerkt zich door een hoogwaardige samenstelling, op basis van effectieve en dermatologisch verantwoorde ingrediënten en is daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid. F.I.T. Professional Care massageolie helpt bij het leveren van maximale prestaties. Dit product bevat geen parabenen, formaldehyde donoren, minerale- en siliconenoliën, parfum en BHA/BHT.
Het product bevat tot 99,9% natuurlijke grondstoffen. De basis bestaat uit verzorgende sojaolie gecombineerd met olijfolie. Dit zijn volle oliën met sterk masserende eigenschappen. De combinatie van Arnica olie, Rozemarijn olie en Basilicum olie zorgt voor sterke stimulatie van de doorbloeding. Werkt opwekkend en is een perfecte voorbereiding voor sportieve prestaties.

Hoe dient F.I.T. bewaard te worden?
Bij kamer temperatuur (15-20 °C). Sluitklep goed afsluiten.

Houdbaarheid F.I.T. massageolie
3 jaar in de ongeopende verpakking. Na opening is Fit massageolie 1 jaar houdbaar.

In het assortiment van Sport Lavit is F.I.T. één van de vele spierwrijfmiddelen en massageproducten die u er kunt vinden. FIT werkt met hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten, als u meer producten zoekt met natuurlijke inhoudstoffen voor uw massage of in de fysiotherapie, kijk dan ook eens naar de Bergland producten of de uitgebreide lijn van Volatile. Uiteraard zijn er nog vele andere producten voor de fysiotherapie en (sport-)massage te vinden bij Sport Lavit, Synthetische producten zijn weliswaar niet gemaakt uit natuurlijke producten maar voldoen aan de strengste eisen, gesteld door de EU. Ze zijn dermatologisch getest en dienen de masseur en de patiënt. Denk aan merken als Chemodol, Chemotherm, Perskindol, Biofreeze, etc.