Farmaceutische artikelen

Farmaceutische artikelen en Geneesmiddelen. Voor paracetamol, saridon, ibuprofen, aspirine, neusspray, rennie, norit, verkoudheidszalf etc.

Vorige1Volgende

Paracetamol tablet 500 mg a 30 st.Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend.

1,29

excl. BTW

Ibuprofen dragees 200 mg. a 20 st.

1,70

excl. BTW

Labello lippenstick 4,8 gramBescherm je lippen tegen invloeden van buitenaf met Labello Classic.

2,20

excl. BTW

Ibuprofen dragees 400 mg. a 20 st.Ibuprofen 400 mg

2,22

excl. BTW

Rowo Sportgel | Mini | 30 ml.Altijd Rowo Sportgel bij de hand met de 30ml. verpakking. Makkelijk mee te nemen dankzij zijn kleine formaat. - activeert vermoeide en zware benen - voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens het sporten en op het werk - voorkomt spierpijn en gaat spierkramp tegen

4,54

Vanaf 2,27

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 30 ml.Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Rowo Been en Venen balsem werkt perfect tegen spataders. Ideaal voor de diabetische voet.

4,09

Vanaf 2,27

excl. BTW
-15%

Lippenbalsem Sport Lavit factor 20De must-have voor outdoor sporters, Sport Lavit Lippenbalsem met factor 20.

2,38

excl. BTW

Finimal tablet 20 stuksFinimal werkt pijnstillend en koorts-verlagend.

2,95

excl. BTW

Sinaspril Paracetamol 120 mg 20 stuks

2,95

excl. BTW

Saridon tablet 20 stuks

2,99

excl. BTW

Rennie kauwtabletten á 24 stukRennie kauwtabletten á 24 stuk met pepermunt smaak

3,00

excl. BTW

Blarenpleister Heka medium 6 st. (alternatief voor Compeed)Heka blarenpleisters verlichten de pijn van blaren. Werkt als een tweede huid en creëert een optimale omgeving voor het herstel van de huid.

3,50

excl. BTW

Ibuprofen 200mg 40 tabIbuprofen 200mg 40 tabs voor pijnstilling en verlaging van koorts.

3,50

excl. BTW

Blarenpleister Heka assortiHeka blarenpleisters assorti bij gebruik als je last hebt van blaren. (alternatief voor Compeed)

3,58

excl. BTW

Aspirine Bayer tablet 500 mg 20 stuks

3,71

excl. BTW

Levertraanzalf Jecovitol 30 gr.

3,92

excl. BTW

Daro Fysiologische zoutoplossing 0,9% 10 x 5 ml.Daro Fysiologische zoutoplossing 10 x 5 ml. is een bekend huishoudelijk hulpmiddel bij verkoudheid en wondjes.

4,06

excl. BTW

Compeed Anti-Blaren stickMet de Compeed Anti-Blaren stick heb je een makkelijk middel in huis om blaren te voorkomen.

4,11

excl. BTW

Insecten blocker Spray Sport LavitInsecten blocker Spray van Sport Lavit beschermt tegen muggen, teken, dazen.

4,35

excl. BTW

Otrivin neusdruppels 0,1% 10 mlOtrivin neusdruppels 0.1% 10ml. bij neusverkoudheid, middenoorontsteking en bijholteontsteking.

4,35

excl. BTW

Gel-Beertje Warmtetherapie RowoBeertje met speciale gel gevuld voor veilige warmtetherapie bij kinderen. Medicijnproduct ISO 13485

6,38

4,55

excl. BTW

Neusspray Otrivin 10 ml.Otrivin neusspray bij verkoudheid en verstopte luchtwegen

4,65

excl. BTW

Vicks Sinex neusspray 15 mlVicks Sinex neusspray is te gebruiken bij een verstopte neus door verkoudheid. Ook geschikt voor gebruik bij middenoorontsteking en bijholteontsteking.

4,80

excl. BTW

Blarenpleister Compeed mediumCompeed pleisters vangen wondvocht op en werken als een tweede huidlaag zodat wonden snel herstellen. Deze hydrocolloid technologie zorgt ervoor dat van binnenuit nieuwe huid vormt en geen korst ontstaat, waardoor ook de kans op het ontstaan van littekens wordt beperkt.

4,84

excl. BTW

Compeed blarenpleisters SmallCompeed blarenpleisters Small 2,0 x 6,0 cm. 6 stuks verpakking.

4,84

excl. BTW

Compeed blarenpleisters tenenCompeed blarenpleisters voor op de tenen met actieve gel en vochtabsorberende deeltjes.

4,84

excl. BTW

Trekzalf 28 gr.Daro trekzalf

4,95

excl. BTW

Trachitol zuigtabletten 20 stuksTrachitol zuigtabletten bij beginnende keelpijn of een ontstoken keel.

4,95

excl. BTW
-15%

Sport Lavit Sport Combi 30Altijd beschermd, bij elke sport, met de Sport Combi 30 sun-lipstick , sun-creme van Sport Lavit. één tube, 2 functies: intensieve bescherming tegen de zon en verzorgende lip balsem.

4,34

excl. BTW

Strepsils Original zuigtabletten 24 stuksGeberuik Strepsils original bij beginnende keelpijn. Door de anti-bacteriële stoffen ook effectief in de bestrijding van keelpijn.

5,25

excl. BTW

Mobilat créme 50 gramMobilat is bestemd voor gebruik als hulpmiddel bij de behandeling van sportblessures en letsels door ongevallen, zoals contusies en distorsies.

5,30

excl. BTW

Koortsthermometer digitaalHandige digitale koortsthermometer met goed afleesbaar L.C.D. display. Meet in 60 seconden de lichaamstemperatuur tussen de 32 en 43 oC. Een signaaltoon geeft het einde van de meting aan.

5,35

excl. BTW

Inhalatiezalf Vicks vaporub 50 gramVicks Vaporub werkt prima bij verkoudheid en verstopte luchtwegen. Het verzacht de verschijnselen van verkoudheid. Vicks Vaporub verlicht de ademhaling en verruimt de luchtwegen door inademing van de dampen die vrijkomen na het inwrijven van borst, rug, of hals, of na toevoeging van de zalf aan een dampbad.

5,42

excl. BTW

Bergland Paardenzalf koeling 100 ml.Bergland pferdensalbe is een speciaal voor de mens ontwikkelde "paardenzalf" welke koelt en verfrist.

8,22

5,63

excl. BTW

Azaron stick 2% / 6 ml.

5,68

excl. BTW

Aspro bruistablet 500 mg 20 stuksAspirine / Aspro is te gebruiken bij Pijn, Koorts, Griep (niet bij kinderen jonger dan 18 jaar, behalve op uitdrukkelijk voorschrift van de arts), Verkoudheid, Bijholteontsteking, Keelpijn, Spierpijn, Hoofdpijn, Migraine, Menstruatieklachten, Gewrichtspijn, Reumatoïde artritis, Artrose (versleten gewrichten).

5,95

excl. BTW

Rowo warmtebalsem 50 ml.Rowo Warmtebalsem is een bewezen product en is een van de meest gebruikte speciale preparaten. De balsem begelijdt zowel professionele als vrije tijd sporters en wordt ook gebruikt in de behandeling door gespecialiseerde gebruikers. Een massage met Rowo Warmtebalsem genereert een langdurig, prettig gevoel van warmte.

9,88

Vanaf 5,81

excl. BTW

Rowo Sportgel 100 ml.Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning.

9,13

Vanaf 5,17

excl. BTW

Rowo Sportgel spray 100 ml.Rowo Sportgel spray voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens het sporten en op het werk, voorkomt spierpijn en gaat spierkramp tegen. Makkelijk aan te brengen door de spray-flacon. Heeft dezelfde werking als Rowo Sportgel zalf.

9,13

Vanaf 5,49

excl. BTW

Rowo Sportgel roller 50 ml.Rowo Sportgel roller heeft dezelfde verkoelende en huidvriendelijke werking als de sportgel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Ook de Rowo Sportgel roller heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect!  

9,13

Vanaf 5,49

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 100 ml.Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Rowo Been en Venen balsem werkt perfect tegen spataders. Ideaal voor de diabetische voet.

9,05

Vanaf 5,81

excl. BTW

Hirudoid creme 40 gramHirudoid wordt gebruikt bij tromboflebitis (aderontsteking), verstuikingen, kneuzingen, verdraaiingen en bloeduitstortingen. Herudoid is goed inzetbaar bij diverse sportblessures.   

6,50

excl. BTW

Sport Lavit Hot Gel 50 ml.Sport Lavit Hot Gel 50 ml. is een intensieve warmte gel voor de ambitieuze sporter. Ontwikkeld voor regeneratie en bloedcirculatie stimulering evenals warmte behandeling bij spierpijn en spierspanningen.

Vanaf 5,94

excl. BTW

Bergland Zinkzalf 50 ml.Bergland Zinkzalf is ideaal voor de verzorging van jeukende of geïrriteerde huid.

9,88

6,69

excl. BTW
-15%

Mesitran anti-bacteriele wondzalf 20 gr.L-Mesitran is een anti-bacteriële wondzalf op basis van honing. Aangetoond is dat honingzalf opmerkelijke resultaten geeft in wondbehandeling, zoals de antibacteriële en wondreinigende werking, de afname van de ontstekingsreactie, de absorptie van veel wondvoht, het voorkomen van maceratie en optimalisering van de wondgenezing.

5,91

excl. BTW

Supradyn Complex Forte bruistablet 15 stuksDe bestanddelen in Supradyn Complex Forte zijn vitamines en mineralen. Een preparaat met een combinatie van de meest essentiële vitamines en mineralen is te gebruiken bij vitaminegebrek.

6,99

excl. BTW

Imodium capsules a 20 stuks

7,25

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verwarmend 100 ml.Bergland pferdensalbe warm is een speciaal voor de mens ontwikkelde "warmte paardenzalf". De actieve ingrediënten van de "Horse Ointment Warming" zorgen voor een langdurige, gelijkmatige opwarming van de huid. Het aanwezige gemberextract stimuleert de warmte-receptoren, een aangenaam gevoel van warmte verspreidt zich.

10,70

7,25

excl. BTW

Bergland Arnica creme 100 ml.Bergland Arnica creme met de activerende eigenschappen van het arnica-extract en het regenererende effect van lavendel en immortelle olie is een uitstekende formule voor de verzorging van huid en spieren.

10,70

7,25

excl. BTW

Rowo sportfluid 200 ml.Rowo sportfluid is uitermate geschikt voor gebruik bij pijnlijke spieren en vermoeide ledematen. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

10,96

Vanaf 6,63

excl. BTW

Norit tabletten 125 mg. / a 50 st.

7,50

excl. BTW

Daktarin strooipoeder 20 gramDaktarin strooipoeder wordt gebruikt bij schimmelinfecties van de huid. Bij behandeling van infecties van de voeten is het aan te bevelen naast Daktarin crème tegelijkertijd en als nabehandeling dagelijks poeder op de huid te strooien, vooral tussen de tenen en eventueel ook in de kousen en schoenen. Dit bevordert de genezing en werkt preventief.

7,70

excl. BTW

Nestosyl creme 30 gr.Nestosil werkt pijn en jeuk verminderend.

7,95

excl. BTW

Insecten Blocker Sport Lavit 200 ml.Sport Lavit insecten blocker biedt een betrouwbare bescherming tegen teken, horzels en muggen voor een periode van zeker 4 uur! Beschermt tevens tegen schadelijke UV-A en UV-B stralen. Bevat geen DEET maar het door de WHO geadviseerde Icaridin.

8,49

excl. BTW

Bergland Paardenzalf koeling 200 ml.Bergland pferdensalbe is een speciaal voor de mens ontwikkelde "paardenzalf" welke koelt en verfrist.

13,18

8,87

excl. BTW
-20%

Enzborn Teufelssalbe Warmtezalf 200 ml.Enzborn warmtezalf! Enzborn Teufelssalbe warmte gel heeft een sterke dieptewerking. Enzborn Teufelsalbe warmte gel is niet plakkerig en trekt snel in de huid.

7,16

excl. BTW
-20%

Enzborn Teufelssalbe IJs Gel 200 ml.Enzborn Teufelssalbe ijs gel! Enzborn ijs gel voor soepele spieren en gewrichten, helpt u de soepelheid van uw gewrichten te behouden.

7,16

excl. BTW

Warmtepleister VoltarenVoltaren verwarmende pleister per 2 stuks.

8,95

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Gel 50 ml.ROWO Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect.

12,36

Vanaf 7,63

excl. BTW

Bergland Gewrichtbalsem 100 ml.Bergland gewrichtsbalsem vitaliseert huid en spieren. Natuurlijke etherische oliën en wilgenbastenextract hebben gunstige effecten op de gewrichten en activeren gestresste gebieden.

13,18

9,03

excl. BTW

Arniflor Eerste Hulp zalf VSM 75 gramArniflor Eerste Hulp zalf VSM is een homeopathisch geneesmiddel, dat wordt toegepast bij kneuzingen en verstuikingen en blauwe plekken ten gevolge van letsel. Arniflor eerste hulp zalf heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van spieren en gewrichten, in het bijzonder indien deze verstoord is door een kneuzing, door stoten of verrekken.

9,05

excl. BTW

Desinfectie Gel Rowo 300 ml. incl. pompHand desinfectie-gel van Rowo in een 300 ml. flacon met handig pompje. Is zeer effectief tegen infectie gevaar, beschermt tegen bacteriën en virussen als H1N1, H5N1, HBV, HCV, HIV-1 en HIV-2.

12,36

9,15

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Roller 50 ml.Rowo Flexi Forte met Harpago voor soepele spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten.

13,18

9,15

excl. BTW

Volatile Tea Tree gel 250 ml

9,33

excl. BTW

Inhalatiezalf Vicks vaporub 100 gr.Vicks Vaporub is een handig middel bij griep en verkoudheid. Je kunt de VapoRub namelijk op verschillende manieren inzetten om de symptomen van griep en verkoudheid verder te bestrijden. Zo kun je het gebruiken voor inhalatie, maar kun je het ook gebruiken als inwrijfmiddel.

9,45

excl. BTW

Lamisil 1% hydrofiel spray 15 ml

9,50

excl. BTW
-40%

Voetcare poeder 40 gramVoetcare poeder helpt tegen zweetvoeten, zwemmerseczeem en voetschimmel.

5,95

excl. BTW

Rowo magnesium Forte 50 ml. tubeDoor de speciale formulering met menthol en muntolie creëert de Rowo Magnesium Forte Gel een intens gevoel van kou.

14,01

9,99

excl. BTW

Bergland Zilvercreme 100 ml.Bergland zilvercreme bevat microdeeltjes welke zorgen voor een snelle verbetering en normalisatie van de gevoelige, rood wordende, evenals een onzuivere, droge en schilferige huid.

14,83

10,46

excl. BTW

Mobilat creme 100 gr.

10,53

excl. BTW

Reflexspray 130 ml.Reflex spray voor onder andere plaatselijke behandeling van gewrichts- en spierpijnen.

10,55

excl. BTW

Rowo Sportgel 200 ml.Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Rowo Sportgel heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect!

15,55

Vanaf 9,31

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 200 ml.Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Rowo Been en Venen balsem werkt perfect tegen spataders. Ideaal voor de diabetische voet.

14,83

Vanaf 9,86

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verwarmend 200 ml.Bergland pferdensalbe warm is een speciaal voor de mens ontwikkelde "warmte paardenzalf". De actieve ingrediënten van de "Horse Ointment Warming" zorgen voor een langdurige, gelijkmatige opwarming van de huid. Het aanwezige gemberextract stimuleert de warmte-receptoren, een aangenaam gevoel van warmte verspreidt zich.

16,49

11,29

excl. BTW

Hirudoid creme 100 gr.

11,40

excl. BTW

Voltaren Emulgel 1,16% 60 gram

11,50

excl. BTW

Bergland Aloë vera-gel 200 mlBergland Bergland Aloë vera-gel is een optimale vochtinbrengende crème voor de huid en de actieve bestanddelen worden zeer snel geabsorbeerd. Het heeft onder meer het voedende effect van vitamine A, C, E, dat de celgroei en regeneratie ondersteunt.

16,49

11,70

excl. BTW

Daktarin créme 30 gramDaktarin wordt gebruikt bij schimmelinfecties van de huid.

12,50

excl. BTW

Daktarin nagellak 30 ml

12,50

excl. BTW

Bergland japanse munt olie 30 ml.Bergland japanse munt olie is een etherische olie om te wrijven en te inhaleren. Gebruik de olie bij verkoudheidsverschijnselen, hoofdpijn, massagetoepassingen.

18,97

Vanaf 11,66

excl. BTW

Tantum crème 60 gramTantum crème 60 gram is te gebruiken bij zwelling en pijn in spieren of gewrichten, ontstaan na een verzwikking of verstuiking.

12,98

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Gel 100 ml.Rowo Flexi Forte met Harpago voor soepele spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten.

22,27

Vanaf 13,18

excl. BTW

Aspivenin uitzuigpomp insectenbetenAspivenin is effectief bij steek of beet van Wespen, Horzels, Muggen, Teken, Schorpioenen, Spinnen,  Slangen, Steekvisjes en Kwallen

15,63

excl. BTW

Verkoudheidszalf | Inhalatiezalf MSP 500 gr.Gebruik MSP Inhalatiezalf bij verkoudheid. Krijg weer lucht, even inwrijven op de borst en inademen.

18,25

excl. BTW

Skin Lube 450 gramSkin Lube van Cramer. Skin-Lube in een pot 450 gram

19,50

excl. BTW

Voltaren Emulgel 1,16% 180 gramVoltaren Emulgel is onder andere te gebruiken bij ontstekingen in en rond gewrichten, die kunnen ontstaan na een verzwikking of verstuiking.

22,75

excl. BTW

Naloc 10 mlNalco bevordert het herstel en uiterlijk van mycosenagels en psoriasisnagels.

24,00

excl. BTW

Infrarood Huidthermometer DiaTempInfrarood huidthermometer waarmee heel snel een accurate temperatuur van de huid kan worden vastgesteld. Het dagelijks gebruik van deze huidthermometer door patiënten met diabettes mellitus is een effectieve methode om het ontstaan van ulcera aan de voet of het been te voorkomen.

32,95

excl. BTW

Rowo sportgel 1liter | Inclusief GRATIS pompRowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Rowo Sportgel heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect!

64,17

Vanaf 39,31

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Gel 1Liter + GRATIS Pomp !De overwegend kruidenbestanddelen van Rowo Flexi Forte gel zorgen voor vaatverwijdend en bloedcirculatie-processen, spierontspanning en helpen vermindering van de pijnsensatie te bevorderen.

144,63

103,31

excl. BTW

Rowo magnesium Forte 1 liter | Gratis pompRowo magnesium Forte 1000 ml. met gratis pomp.

156,98

112,50

excl. BTW