Fieldpower Force - zwart

De Fieldpower is werkelijk een uniek trainingsapparaat, de Fieldpower biedt vele trainingsmogelijkheden zonder beperkingen.
Met de Fieldpower heeft u één apparaat in huis voor sport, revalidatie en fitness.
De Fieldpower Force heeft 2 verschillende koorden voor lichte tot medium weerstandstraining tot 11 meter en voor zware weerstandstraining tot 10 meter, ideaal voor fitness, power en voor fysiotherapeuten die zwaarder willen trainen.

Specificaties Fieldpower Multi:

  • FieldPower Multi Force is ideaal voor meer intensieve krachttraining en ook goed voor revalidatietraining. Wordt meestal gekocht door personal trainers, sportclubs en fysiotherapeuten.
  • de kolom heeft 2 koorden, 1 zwaar (5 - 18 kg) en 1 licht tot middelzwaar (1,5 - 7 kg, tot 14 kg per koord in dubbele instelling).
  • het lichte tot middelzware koord heeft een multi-instelling voor 3-dimensionale krachtrichting.
  • het maximale bereik is 11 meter (5 meter wanneer als dubbel ingesteld)
  • inclusief 1 multi-contact vest, 360 riem, palmriemset, enkelriemset, bovenbeenset, 2 riembanden, handleiding

Fieldpower kun je voor elke situatie inzetten. Je kunt er snelheid en explosiviteit mee trainen en het inzetten voor iemand die revalideert. De oefeningen die je met Fieldpower kunt uitvoeren, zijn eindeloos: denk aan onder andere squat jumps, uitvalspassen en conditionele drills. Door de wendbaarheid van het toestel kan je in elke richting werken en het lichaam in elke bewegingsrichting prikkelen.

En er zijn nóg meer voordelen als je kiest voor Fieldpower! Je neemt het apparaat gemakkelijk mee. Of je nu op huisbezoek gaat of op locatie wilt trainen; het kan allemaal. En werk je met een atleet die specifieke oefeningen wil uitvoeren op het sportveld? Ook dan komt het toestel goed van pas. Dus maak het jezelf én je cliënt makkelijk en ga aan de slag met Fieldpower!

De ankerpunten van Fieldpower kunnen op verschillende hoogtes ingesteld worden, bijvoorbeeld aan ogen of haken van suspension trainers. Hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden en heeft de sporter veel bewegingsruimte. Het apparaat kan 360° draaien en kan perfect los van de voet aan een omheining, boom of doelpaal bevestigd worden. Je kunt er dus zowel in een PT-studio als ‘on the go’ mee trainen. Fieldpower is daarnaast perfect te gebruiken in combinatie andere toestellen of trainingstools.

"Als personal trainer ben je continu bezig met doelen stellen voor sporters. En om die doelen te behalen, zijn per persoon weer verschillende soorten oefeningen en apparaten nodig. Hoe fijn zal het zijn om al die doelen te behalen met één simpel apparaat? Met Fieldpower is dit mogelijk! De trainingstool is geschikt voor allerlei soorten trainingen: denk aan core- en push and pull oefeningen."

Trainen met veel of weinig weerstand
Wil je jouw sporters een training laten doen met veel weerstand? Kies dan voor de ‘Force’ uitvoering van Fieldpower. Deze heeft één rekker die een grotere weerstand kan bieden, terwijl de andere, lichtere rekker zich nog steeds leent voor het excentrische werk.

In tegenstelling tot de klassieke weerstand-rekkers, zullen de rekkers van Fieldpower zowel excentrisch als concentrisch constant weerstand geven.