Fieldpower Multi - zwart

De Fieldpower is werkelijk een uniek trainingsapparaat, de Fieldpower biedt vele trainingsmogelijkheden zonder beperkingen.
Met de Fieldpower heeft u één apparaat in huis voor sport, revalidatie en fitness.

Specificaties Fieldpower Multi:

  • FieldPower Multi (Medium), ideaal voor lichte tot middelzware weerstandstraining of revalidatie. Ideaal voor Fitness en revalidatie.
  • de kolom heeft 2 lichte tot middelzware koorden (1,5 tot 7 kg per koord, tot 14 kg per koord in dubbele instelling).
  • beide koorden hebben een multi-instelling voor 3-dimensionale krachtrichting.
  • het maximale bereik is 11 meter (5 meter wanneer als dubbel ingesteld)
  • inclusief een multi-contact vest, 360 riem, palmriemset, enkelriemset, bovenbeenset, 2 riembanden, handleidingen

Fieldpower kun je voor elke situatie inzetten. Je kunt er snelheid en explosiviteit mee trainen en het inzetten voor iemand die revalideert. De oefeningen die je met Fieldpower kunt uitvoeren, zijn eindeloos: denk aan onder andere squat jumps, uitvalspassen en conditionele drills. Door de wendbaarheid van het toestel kan je in elke richting werken en het lichaam in elke bewegingsrichting prikkelen.

De ankerpunten van Fieldpower kunnen op verschillende hoogtes ingesteld worden, bijvoorbeeld aan ogen of haken van suspension trainers. Hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden en heeft de sporter veel bewegingsruimte. Het apparaat kan 360° draaien en kan perfect los van de voet aan een omheining, boom of doelpaal bevestigd worden. Je kunt er dus zowel in een PT-studio als ‘on the go’ mee trainen. Fieldpower is daarnaast perfect te gebruiken in combinatie andere toestellen of trainingstools.

Iedereen komt bij de fysiotherapeut met een ander doel. Als fysiotherapeut help je het ene moment iemand bij een revalidatieproces en een uur later train je een jongere. Om al die verschillende doelen te realiseren, zijn weer allerlei soorten trainingsapparatuur nodig. Hoe zou je het vinden om één trainingstool te hebben die door al die mensen te gebruiken is?

En er zijn nóg meer voordelen als je kiest voor Fieldpower! Je neemt het apparaat gemakkelijk mee. Of je nu op huisbezoek gaat of op locatie wilt trainen; het kan allemaal. En werk je met een atleet die specifieke oefeningen wil uitvoeren op het sportveld? Ook dan komt het toestel goed van pas. Dus maak het jezelf én je cliënt makkelijk en ga aan de slag met Fieldpower!