Fieldpower XL - zwart

De Fieldpower is werkelijk een uniek trainingsapparaat, de Fieldpower biedt vele trainingsmogelijkheden zonder beperkingen.
Met de Fieldpower heeft u één apparaat in huis voor sport, revalidatie en fitness.
De Fieldpower XL heeft 2 verschillende koorden voor lichte tot middelzware weerstandstraining tot 21 meter, ideaal voor fitness, power en voor fysiotherapeuten die zwaarder willen trainen.

Specificaties Fieldpower Multi:

  • de kolom heeft 2 lichte tot middelzware koorden (1,5 – 7 kg).
  • Eenvoudig te bevestigen aan elke paal met behulp van twee riemen.
  • 360 Graden rotatie.
  • Makkelijk te verplaatsen dankzij de 2 wielen onder de voet (base).
  • Horizontale en verticale weerstand.
  • het maximale bereik is 21 meter
  • inclusief 1 multi-contact vest, 360 riem, palmriemset, enkelriemset, bovenbeenset, 2 riembanden, handleiding

Als trainer werk je met een hoop verschillende sporters, en al die mensen hebben een eigen plan van aanpak nodig. Sportspecifieke training is voor veel sporters dan ook niet meer weg te denken uit het trainingsschema. Logisch, want tijdens deze manier van trainen wordt onder andere gewerkt aan het verbeteren van de explosiviteit en snelheid. Ook heeft het een positief effect op het voorkomen van blessures.
Hoe pak je sportspecifieke trainingen het best aan als (personal) trainer? Je hoeft in elk geval geen hele lading aan apparaten uit de kast te halen. Het kan een stuk simpeler! Fieldpower biedt oneindige mogelijkheden voor sporters: denk aan onder andere squat jumps, uitvalspassen en conditionele drills doen. Allemaal met één enkel apparaat.

Een hele training doen met één apparaat
Fieldpower is de perfecte trainingstool om snelheid en explosiviteit mee te trainen, door de relatief lichte weerstand van het apparaat. De weerstandsbanden kunnen worden gebruikt als extra weerstand voor de sporter. Door de gelijkmatige opbouw van de weerstand bestaat er met Fieldpower geen piekbelasting, wat je wel hebt wanneer je met gewichten traint. En door de trekkracht van het apparaat, wordt het lichaam gestimuleerd om te stabiliseren. Dit maakt het een perfecte tool voor onder andere balans-, core- en krachttraining.

Fieldpower is perfect voor sporttrainers. Het is inzetbaar voor allerlei verschillende sporters. Ook is het apparaat makkelijk te verplaatsen. Buiten trainen, binnen sporten, oefeningen doen op locatie… Alles is mogelijk! Nog een groot voordeel, is het bereik: de Fieldpower XL reikt tot 21 meter ver. Sporters kunnen dus trainen in een enorm bereik en hebben alle vrijheid om lekker te bewegen.
In tegenstelling tot de klassieke weerstand-rekkers, zullen de rekkers van Fieldpower zowel excentrisch als concentrisch constant weerstand geven.