Meten en testen

Meetapparatuur en Testapparatuur voor het meten van je gewicht tot vet meting en bloeddrukmeters. Bloeddrukmeter, Pulse-oximeter, reflexhamer, goniometer, stethoscoop zijn te vinden bij Sport Lavit uw sportmedische groothandel. Alle bekende merken als Seca, Baseline, Aneroid, Omron onder één dak.

Afwasbare Huidpotlood

Afwasbare Huidpotlood ideaal wanneer markeertekens gewenst zijn bij het aanbrengen van bijvoorbeeld Kinesiotape of Sporttape.

Vanaf 1,55

ACON Flow Flex corona sneltest

Zelf testen op het SARS-CoV-2 virus (Covid-19)? De ACON Flow Flex corona sneltest is gemakkelijk in gebruik, doordat het monster wordt genomen via een wattenstaafje uit het onderste (voorste) neusgat.

Vanaf 3,51

excl. BTW

Covid-19 Antigeen Speeksel Sneltest Joinstar

Zelf testen op het SARS-CoV-2 virus (Covid-19)? Covid-19 Antigeen Speeksel Sneltest Joinstar gebruikt de non-invasie methode door het gebruik van speeksel uit de mond.

Vanaf 4,60

excl. BTW

Ademtrainer Pulmo Gain Cami

Ademtrainer Pulmo Gain Cami voor trainen van de longfunctie. Haal beter of bewuster adem met de Ademtrainer Pulmo Gain van Cami.

6,95

excl. BTW

Ademtrainer Triflo II Covidien

Ademtrainer Triflo II voor trainen en meten van longinhoud (na trauma). De Ademtrainer Triflo II van Covidien is de ideale trainingshulp bij het ademhalen.

8,10

excl. BTW

Reflexhamer Berliner

De reflexhamer Berliner is een neurologisch onderzoeksinstrument. Te gebruiken om spierrekkingsreflexen, bijvoorbeeld de achillespeesreflex en de kniepeesreflex, op te wekken in het kader van een neurologisch onderzoek.

8,26

excl. BTW

Reflexhamer Taylor

De Taylor reflexhamer is een neurologisch onderzoeksinstrument. Te gebruiken om spierrekkingsreflexen, bijvoorbeeld de achillespeesreflex en de kniepeesreflex, op te wekken in het kader van een neurologisch onderzoek.

8,95

excl. BTW

Stethoscoop

Een stethoscoop is een instrument om naar geluiden in het lichaam te luisteren. Bijvoorbeeld te gebruiken bij het bepalen van de bloeddruk.

9,95

excl. BTW

Seca Meetlint 201

Seca Meetlint oprolbaar Type 201 om de omvang te bepalen van hoofd, heupen, armen, benen en taille. Meetbereik: 205 cm

11,53

excl. BTW

Goniometer 20 cm.

AANBIEDING! Goniometer, of gradenboog, voor fysiotherapeuten en (studenten) blessure preventie.

11,53

excl. BTW

Voetmaatmeter

Voetmaatmeter Heidermass om eenvoudig de voetmaat op te meten.  Uitvoering: hardplastic.

14,43

excl. BTW

Bloeddrukmeter Aneroid

Aneroid bloeddrukmeter hand-model compleet met standaard kleefmanchet en etui. De Aneroid bloeddrukmeter ontlucht d.m.v. een draaiknop.

16,80

excl. BTW

Stemvork 128 Herz niet gedempt 20 cm

Verminderde sensibiliteit voor pijn, temperatuur en vibratie kunnen symptomen zijn voor een diabetische voet. Om dit te testen zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar. Pijn en druk wordt getest met een Monofilament, temperatuur met de Tip-Therm en vibratie met een Stemvork. Uitvoering: RVS

18,14

excl. BTW

Stemvorkspanner

De stemvorkspanner is gemaakt voor de stemvork in een niet gedempte uitvoering. Veel professionals vinden het aanslaan van de stemvork met een juiste trillingsduur moeilijk. Met de de stemvorkspanner zal het aanslaan van de stemvork telkens op een nagenoeg identieke wijze worden verricht waardoor de aanvangs-trillingssterkte constant is en de betrouwbaarheid van de test toeneemt.

19,70

excl. BTW

Sensibiliteitsmeter Wartenberg

Wartenberg Sensibiliteitsmeter voor het meten van de gevoeligheid van de patiënt.

20,66

excl. BTW

Acupressuur pen 15 cm

Acupressuur pen 15 cm

21,67

excl. BTW

Monofilament | Neuropen

De neuropen of monofilament wordt gebruikt voor het meten van de gevoeligheid van de huid bij diabetes-patiënten. Verminderde sensibiliteit voor pijn, temperatuur en vibratie kunnen symptomen zijn voor een diabetische voet. Dit model is uitschuifbaar en dus ook geschikt voor ambulant gebruik.

22,35

excl. BTW

Goniometer rond 360 graden

Goniometer, Gradenboog, rond 360 graden gemaakt van transparant kunststof voor accurate hoekmeting.

23,93

excl. BTW

Sensibiliteit meter Tip-Therm

Sensibiliteit meter Tip-Therm, de top van de Tip-Therm is koud en daardoor geschikt om sensibiliteit te testen. Verminderde sensibiliteit voor pijn, temperatuur en vibratie kunnen symptomen zijn voor een diabetische voet. Om dit te testen zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar.

25,75

excl. BTW

Meetlint Seca 206

Oprolbaar meetlint van Seca met muurbevestiging. Heeft een meet bereik van 0 tot 220 cm. Verdeling in milimeters.

27,23

excl. BTW

Stemvork 128 Herz gedempt 19 cm

Een aluminium stemvork is een tweetandige vork die bij trilling een toon voortbrengt met nauwkeurig bekende stemtoonhoogte. Tevens blijft de trilling voelbaar en daardoor geschikt voor het testen van sensibiliteit. De functie van de dempers op de stemvork houdt verband met de hardheid van het geluid dat wordt geproduceerd bij het aanslaan ervan.

28,75

excl. BTW

Binnenschoen maatmeter

Binnenschoen maatmeter is een ideaal hulpmiddel om de maat van de binnenkant van de schoen te meten.

29,87

excl. BTW

Baseline Huidplooimeter

Baseline huidplooimeter voor vetpercentage meten.

33,95

excl. BTW

Infrarood Huidthermometer DiaTemp

De DiaTemp is een Infrarood huidthermometer waarmee heel snel een accurate temperatuur van de huid kan worden vastgesteld. Het dagelijks gebruik van de Diatemp huidthermometer door patiënten met diabettes mellitus is een effectieve methode om het ontstaan van ulcera aan de voet of het been te voorkomen.

39,75

excl. BTW