Heka reinigingsvloeistof / Desinfectant 30 ml. / met druppelaar

Heka reinigingsvloeistof 70% alcohol met 0.3% chloorhexidine oplossing
In handige flacon met een inhoud van 15 ml. Door de desinfecterende vloeistof op de huid te druppelen, makkelijk en hygiënisch in gebruik.

De Heka reinigingsvloeistof is een 0,3% chloorhexidine oplossing in 70% alcohol en is te gebruiken voor het reinigen van de intacte huid. Toepasbaar op de huid. Verkrijgbaar als druppelflacon in twee handige formaten (15ml en 30ml). Deze flacons passen hierdoor perfect in een verbandtrommel of verbandtas.

Toepassing
Voor het reinigen van de intacte huid. Voor toepassing op de huid. Op de huid aanbrengen met een in Heka Cleansing Liquid gedrenkt watje of gaasje.

Wanneer mag Heka Cleansing Liquid (0,3% chloorhexidine oplossing in 70% alcohol) niet gebruikt worden? Bij overgevoeligheid voor chloorhexidine(digluconaat) of andere bestandsdelen van het product. Voor uitwendig gebruik. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Bewaren bij kamertemperatuur. Na openen van de flacon 6 maanden houdbaar. Per ml; 3mg chloorhexidine oplossing. Hulpstoffen: Alcohol & water.
Uitsluitend voor uitwendig gebruik.