Hyper Vest PRO gewichtsvest Hyper Wear

Hyper Vest PRO is een revolutionair nieuw type gewichtsvest van Hyper Wear. Het Hyper Vest Pro creëert het effect van extra massa wat evenredig verdeeld is rondom de romp, bedoeld om extra weerstand te produceren tijdens het bewegen.
Het Hyper Vest PRO is toepasbaar tijdens sportspecifieke training en fitnesstraining. Daarnaast heeft het Hyper Vest een positief effect op oefeningen ter bevordering van gewichtsverlies, algemene gezondheid en revalidatie. Het gepatenteerde control system zorgt ervoor dat de gewichten evenredig over het vest verdeeld zijn en dat het Hyper Vest strak om het bovenlichaam aansluit.

Het Hyper Vest bestaat uit tientallen compartimenten, waarin kleine gewichtjes geplaatst kunnen worden. Per compartiment kunnen zelfs twee gewichtjes worden geplaatst om het totaalgewicht en daarmee de weerstand op spieren te verdubbelen. Het vest is elastisch rondom de borst in horizontale richting, wat het mogelijk maakt om ongehinderd te ademen, terwijl het gewicht op zijn plaats blijft. De ruime armsgaten, de V-vorm rondom de nek en de korte taille zorgen voor een volledige bewegingsvrijheid tijdens het dragen van het Hyper Vest PRO. De elastische veters aan de zijkant van het vest zorgen voor een ideale compressie rondom de hele romp.

De ideale gewichtsverdeling, de perfecte pasvorm en het gebruik van ademend materiaal maken het dragen van het Hyper Vest PRO comfortabel en maakt vrij bewegen in alle richtingen mogelijk.
Verkrijgbaar in S t/m XXL en wordt geleverd inclusief gewichten (10 lbs / 4,5 kg).

MAAT HYPER VEST PRO SMALL
LICHAAMSGEWICHT 1 - 59 kg
LICHAAMSLENGTE 1,47 - 1,63 m
MAX GEWICHTSCAPACITEIT 9 kg
LENGTE VEST 47 cm

MAAT HYPER VEST PRO MEDIUM
LICHAAMSGEWICHT 59 - 77 kg
LICHAAMSLENGTE 1,63 - 1,75 m
MAX GEWICHTSCAPACITEIT 10 kg
LENGTE VEST 48 cm

MAAT HYPER VEST PRO LARGE
LICHAAMSGEWICHT 77 - 95 kg
LICHAAMSLENGTE 1,75 - 1,93 m
MAX GEWICHTSCAPACITEIT 15 kg
LENGTE VEST 56 cm

MAAT HYPER VEST PRO XLARGE  95+ kg
LICHAAMSGEWICHT >1,93 m
MAX GEWICHTSCAPACITEIT 19 kg
LENGTE VEST 62 cm