Kinesiotape | Sporttape | Bandages

Vorige1|2

Kousentape 66 meter x 19 mm. diverse kleuren

Kousentape  66 m. x 19 mm.  Waarmee sportkousen gefixeerd kunnen worden. De speciale lijm blijft niet achter op uw sokken en zal daardoor de levensduur van de sokken verhogen.

Vanaf 2,95

Kousentape PST | Premier Sock Tape | 20 meter x 38 mm

PST Kousentape of Premier Sock Tape is een speciaal voor de voetballer ontwikkelde kousentape. De speciale lijm blijft niet achter op uw sokken en zal daardoor de levensduur van de sokken verhogen.

Vanaf 5,25

Pro Wrap sokkentape 4,5 m. x 7,5 cm. | Premier Sock Tape

PST Pro Wrap sokkentape is zelfhechtend en water resistant.

Vanaf 4,68

Scheermesjes enkelsnijd (wegwerp)

Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 0,20

excl. BTW

Synthetische watten 6 cm. x 2,75 m.Synthetische watten worden gebruikt als postermateriaal onder steun- of compressiegevende windsels. Ze zijn gemaakt van polyester vezels 100% polyester, per stuk verpakt in een wikkel, luchtdoorlatend en niet absorberend.

Vanaf 0,68

excl. BTW

Synthetische watten 10 cm. x 3 m.

Synthetische watten worden gebruikt als postermateriaal onder steun- of compressiegevende windsels. Huidvriendelijk, gemakkelijk aan te leggen.

Vanaf 0,86

excl. BTW

Dispenser sporttape

Plastic dispenser met deksel voor sporttape

1,25

excl. BTW

Dispenser Kinesiotape

Plastic dispenser met deksel voor kinesiotape

1,25

excl. BTW

Leukoplast 5 m. x 1.25 cm.

De kleefmassa gebruikt in Leukoplast is van zinkoxide-rubber en zorgt voor een goede en langdurige kleefkracht, zelfs wanneer de Leukoplast pleister onder grote spanning staat.

Vanaf 1,66

excl. BTW

ProStrap Flex 7,5 cm. x 4,5 mtr.Bandage ProStrap Flex 7,5 cm x 4,5 mtr. zelfhechtend,

Vanaf 1,76

excl. BTW
-20%

Mueller Underwrap 7 cm. x 27 meter

Mueller Underwrap wordt gebruikt ter bescherming van de huid (haartjes) bij aanbrengen van sporttape.

Vanaf 1,49

-10%

BSN Gazofix 4 cm. x 4 meterBSN Medical Gazofix 4 cm. x 4 meter rekbaar fixatiewindsel voor o.a.: - fixatie van verbanden en spalken - beschermend verband bij gipsverbanden en tapeverbanden - als ondersteunend verband bij verstuikingen en verrekkingen

1,85

excl. BTW
-15%

BSN Gazofix 6 cm. x 4 m.BSN Medical Gazofix is elastisch, waardoor grotere en gecompliceerde bandages eenvoudig en snel kunnen worden aangelegd. De polyamide vezels verliezen ook bij langer gebruik niet hun elasticiteit, waardoor BSN Gazofix langdurig gefixeerd en zonder te plooien gebruikt kan worden. Goedkoper alternatief maar dezelfde kwaliteit? Klik hier!

1,95

excl. BTW

MSP Sporttape 2,5 cmx10 meter T-tape

MSP Sporttape prijsknaller! Bekijk artikel voor staffelprijs.

Vanaf 2,17

excl. BTW

Leukotape Foamplaat 20 x 30 x 0.5 cm. (wit)Leukotape foamplaat voor orthopedische doeleinden.

2,49

excl. BTW
-6%

Strappal tape 2.5 cm. x 10 meter

Alternatief voor BSN Strappal sporttape? Klik hier! Bekijk artikel voor staffelprijzen.

2,35

excl. BTW

Kousentape 66 m. x 19 mm. / Transparant

Kousentape 66 m. x 19 mm. /  TRANSPARANT. Dus bij alle kleuren van sportkousen te gebruiken. Waarmee sportkousen gefixeerd kunnen worden. De lijm blijft niet achter op uw sokken en zal daardoor de levensduur van de sokken verhogen.

2,50

excl. BTW
-10%

Leukosilk 9.2 m. x 1.25 cm.De zeer grote spankracht van deze hechtpleister maakt Leukosilk geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

2,30

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 1.25 cm.

Leukoplast is bijzonder sterk en veelzijdig toepasbaar bij patiënten met een normale huid. De zeer grote spankracht van de hechtpleister, maakt Leukoplast geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

Vanaf 2,47

excl. BTW
-15%

BSN Gazofix 8 cm. x 4 m.BSN Gazofix is een huidkleurige en op zichzelf klevende rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en heeft goede ondersteunende eigenschappen.Het materiaal van BSN Gazofix bestaan uit katoen en polyamide. Door geïmpregneerde microdruppels natuurlijk latex kleeft het windsel wel op zichzelf, maar niet op de huid of aan het haar. Goedkoper alternatief, maar dezelfde kwaliteit? klik hier!

2,23

excl. BTW

Leukoplast 5 m. x 2.5 cm.

De zinkoxide-rubber kleefmassa van Leukoplast is door een speciaal procede lucht- en waterdamp doorlatend gemaakt. Omdat luchtdichte afsluiting hierdoor wordt voorkomen, verweekt de huid niet en worden andere huidirritaties tegengegaan.

Vanaf 2,61

excl. BTW
-10%

BSN Gazofix 10 cm. x 4 m.BSN Gazofix toepassingen: - fixatie van verbanden en spalken - huidvriendelijke antislip onderlaag bij compressieverband of tape - bevestiging van polstermateriaal - beschermend verband bij gipsverbanden en tapeverbanden - als ondersteunend verband bij verstuikingen en verrekkingen

2,64

excl. BTW

MSP Sporttape 3,8 x 10 m. T-tape

MSP Sporttape prijsknaller!  Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 2,35

excl. BTW

Komprex schuimrubber nr. 00 ovaalKomprex nr. 00 ovaal voor orthopedische doeleinden te gebruiken.

3,14

excl. BTW

ScanTape sporttape | 2,5 cm. x 10 meter | ScanSport

ScanTape sporttape van ScanSport is misschien wel de nummer 1 sporttape van de Benelux! Waarom nog teveel betalen als u met Scantape sporttape hetzelfde resultaat boekt als andere merken voor een veel lagere prijs?

Vanaf 2,61

excl. BTW

CureTape dispenser

Handige dispenser voor CureTape kinesiologytape rollen.

3,32

excl. BTW

MSP sporttape gekleurd 3,8 cm x 10 m. T-tape

MSP sporttape (T-tape) is een sporttape met een hoogwaardige zinkoxyde kleeflaag, die hoge functionaliteit garandeert. Verkrijgbaar in blauw - geel - groen - rood - zwart.

Vanaf 2,78

-6%

Strappal tape 4 cm. x 10 meter

Alternatief voor BSN Strappal sporttape? Klik hier!

3,38

excl. BTW
-12%

Leukotape classic 2.5 cm. x 10 meter (12)

BSN Leukotape Classic is een starre (niet elastische), witte tape met grote kleef- en trekkracht. BSN Leukotape Classic 10 m x 2,5 cm wordt voornamelijk gebruikt bij het tapen van vingers. Dezelfde kwaliteit voor een n²g scherpere prijs? Klik hier!

Vanaf 3,17

excl. BTW

MSP T-Elastic wit 5cm. x 4,5m. Kleefbandage

MSP T-Elastic 5cm x 4,5 meter is een latex vrije sportbandage. Perfect alternatief voor BSN Medical Tensoplast!

Vanaf 3,02

excl. BTW

Kousentape Premier Sock Tape 33 meter x 19 mm

De speciale lijm van Premier Sock Tape kousentape blijft niet achter op uw sokken en zal daardoor de levensduur van de sokken verhogen. PST Kousentape of Premier Socktape  is een speciaal voor de voetballer ontwikkelde kousentape.

Vanaf 3,22

Pre K-Gel

Kumbrink Pre K-Gel reiningt de huid, werkt als een desinfectant en zorgt voor een langere periode dat de kinesiotape gedragen kan worden. Voor optimale preparatie van de huid voor de kinesiotape

3,86

excl. BTW

Leukofix 9.2 m. x 2.5 cm.De flexibele folie past zich goed aan de lichaamscontouren aan en maakt Leukofix zeer geschikt voor gebruik op bewegende lichaamsdelen.

Vanaf 3,73

excl. BTW

MSP Sporttape 5 cm x 10 meter T-tape

MSP Sporttape prijsknaller!  Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 3,35

excl. BTW

Hekaplast 4,5m.x 6cm. kleefzwachtel -bandage

Hekaplast kleefzwachtel -bandage tussen stroken luchtzones daardoor lucht- en waterdampdoorlaatbaar. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 3,64

excl. BTW

ScanTape sporttape | 3,8 cm x 10 meter | ScanSportScanTape sporttape,uitermate geschikt ter ondersteuning van blessure leed maar ook voor preventief tapen zeer geschikt!

Vanaf 3,24

excl. BTW
-13%

BSN Optiplaste-E 6cm.x 4,5m. kleefbandage

Optiplaste-E van BSN Medical is een bijzonder goed afgewerkt, klevend korte rek windsel met bijzondere materiaaleigenschappen. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 3,54

excl. BTW

Curetape 1cm. x 5m. | Kinesiotape-Fysiotape

Curetape kinesiotape in 1cm. uitvoering verkrijgbaar in 2 kleuren van Fysiotape. Makkelijke smalle stroken voor bijvoorbeel lymfe-drainage.

Vanaf 3,91

-10%

Leukosilk 9.2 m. x 2.5 cm.Leukosilk biedt een betrouwbare fixatie, ook voor langere perioden.

4,04

excl. BTW
-10%

Strappal tape 5 cm. x 10 meter

Alternatief voor BSN Strappal sporttape? Klik hier! Bekijk artikel voor staffelprijzen.

4,13

excl. BTW
-12%

Tensoplast 5 cm. x 4,5 m. kleefbandage -windselBSN Medical Tensoplast zijn elastische kleefzwachtels. Vooral geschikt wanneer bewegingsbeperking is geindiceerd.

Vanaf 4,12

excl. BTW

MSP T-Elastic wit 7,5cm x 4,5m. Kleefbandage

MSP T-Elastic 7,5cm. x 4,5meter is een latex vrije sportbandage. Perfect alternatief voor BSN Medical Tensoplast en Optiplaste-E !

Vanaf 3,78

excl. BTW

ScanTape sporttape | 5 cm x 10 meter | ScanSport

ScanTape sporttape van ScanSport is de beste betaalbare sporttape verkrijgbaar! Scantape is niet Latex-vrij. MAAR bevat in een lijmbatch van 103kg. Neorub slechts 0.1% van de proteine die een allergische reactie kan veroorzaken! Dus het risico van een allergische reactie is significant verminderd.

Vanaf 4,17

excl. BTW

ScanTape sporttape gekleurd | 3,8cm x 10 meter | ScanSport

Gekleurde ScanTape sporttape van ScanSport is perfect ter voorkoming en behandeling van spier- ligament- en gewrichtsblessures.

Vanaf 4,05

Acryl Kleefbandage 6 cm. x 4,5 m. MSP T-Elastic

Acryl MSP T-Elastic is een latex vrije sportbandage. Goedkoop alternatief voor BSN Acrylastic! Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 4,08

excl. BTW
-10%

Sporty quick-bandage 6 cm. x 4 m. / herbruikbaarSporty Quick is een herbruikbare bandage te gebruiken bij blessures.

4,41

excl. BTW

RudaSpray kleefspray 150 ml.

RudaSpray 150 ml. kleefspray voor sporttape.

4,93

excl. BTW

Alcoholdoekje 250 stuks

Alcoholdoekjes bestemd voor reinigen en ontsmetten van de huid.

4,95

excl. BTW
-10%

Porelast Superforte 6 cm. x 2,5 m.Porelast Superforte 6 cm. x 2,5 m. is een huidkleurige, huidklevende bandage. De Porelast Superforte bandage is vervaardigd van een in de lengte elastisch 100% katoenen weefsel, voorzien van een poreuze opgebrachte bijzonder huidvriendelijke, maar zeer sterk hechtende kleeflaag van synthetisch rubber.

4,53

excl. BTW

Curetape 2,5cm.x5m. Beige kinesiotape-Fysiotape

Curetape 2,5cm.x5m. Beige kinesiotape van Fysiotape. Makkelijke smalle kinesiotape voor kinesiotaping.

5,05

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 2.5 cm.

Leukoplast is gemakkelijk af te rollen en kan, ondanks zijn grote trekkracht, eenvoudig met de hand afgescheurd worden. Leukoplast is waterafstotend.

Vanaf 4,92

excl. BTW

Hekaplast 4,5 m. x 8 cm. kleefzwachtel -bandage

Hekaplast kleefzwachtel -bandage tussen stroken luchtzones daardoor lucht- en waterdampdoorlaatbaar. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 4,72

excl. BTW

BSN Optiplaste-E 8cm.x 4,5m. kleefbandage

Optiplaste-E van BSN Medical is makkelijk af te rollen en waterafstotend. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 4,50

excl. BTW

Fixatie bandage 6 cm. x 20 m. (zelfhechtend fijn)

Fixatie bandage (alternatief voor BSN gazofix) is een huidkleurige en op zichzelf klevende rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en heeft goede ondersteunende eigenschappen   

Vanaf 4,55

excl. BTW
-15%

Vilt zelfklevend 50 x 25 x 0.3 cm.Zelfklevend vilt voor drukvrij maken van drukpunten.

4,63

excl. BTW
-12%

Leukotape classic 3.75 cm x 10 meter

De zinkoxide-rubber kleefmassa van BSN Leukotape Classic zorgt voor een uitstekende hechting, zowel op de huid als op een eventueel huidbeschermende onderlaag. Ook onder zware belasting blijft BSN Leukotape Classic sporttape goed zitten. Goedkoper alternatief maar dezelfde kwaliteit? Klik hier!

Vanaf 4,88

excl. BTW

Acryl Kleefbandage 8 cm. x 4,5 m. T-Elastic MSP

Acryl Kleefbandage T-Elastic MSP is een latex vrije sportbandage. Goedkoop alternatief voor BSN Acrylastic ! Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 4,75

excl. BTW
-15%

Vilt zelfklevend 50 x 25 x 0.5 cm.Zelfklevend vilt voor drukvrij maken van drukpunten.

5,02

excl. BTW
-20%

BSN Optiplaste-C 6cm.x 4,5m. kleefbandage

BSN Medical Optiplaste-C is bij uitstek geschikt voor steunverbanden waarop grote krachten worden uitgeoefend. Goedkoper alternatief? Klik hier!

Vanaf 4,76

excl. BTW
-12%

Tensoplast 7,5cm.x4,5m. kleefbandage -windselBSN Medical Tensoplast laat lucht en vocht door en daardoor kan de huid blijven ademen. Deze superieure kleefzwachtel heeft een uitstekende elasticiteit waardoor met Tensoplast per indicatie de gewenste compressie kan worden gedoseerd.

Vanaf 5,41

excl. BTW
-10%

Porelast Superforte 8cmx2,5 m.Porelast Superforte 8 cm. x 2,5 m. is voorzien van een poreuze opgebrachte bijzonder huidvriendelijke, maar zeer sterk hechtende kleeflaag van synthetisch rubber. De Porelast Superforte bandage is vervaardigd van een in de lengte elastisch 100% katoenen weefsel

5,93

excl. BTW

Fixatie bandage 8 cm. x 20 m. (zelfhechtend fijn)

Het materiaal van fixatie bandage bestaan uit katoen en polyamide. Door geïmpregneerde microdruppels natuurlijk latex kleeft het windsel wel op zichzelf, maar niet op de huid of aan het haar.

Vanaf 5,28

excl. BTW

MSP T-Elastic wit 10cm x 4,5m. KleefbandageMSP T-Elastic 10cm x 4,5m is een latex vrije sportbandage. Perfect alternatief voor BSN Medical Tensoplast en Optiplaste-E.

Vanaf 5,36

excl. BTW

Acryl Kleefbandage 10.cm. x 4,5 m. MSP T-Elastic

MSP T-Elastic acryl is een latex vrije sportbandage. Goedkoop alternatief voor BSN Acrylastic! Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 5,64

excl. BTW

Tapesnijder Economy

7,05

excl. BTW

Foam 50 x 25 x 0.5 cm. / niet klevend

7,10

excl. BTW
-15%

Foam zelfklevend zwart 50 x 25 x 0.5 cm.Zelfklevende foamplaat voor orthopedische doeleinden.

6,21

excl. BTW

BSN Optiplaste-E 10cm.x 4,5m. kleefbandage

Met BSN Medical Optiplaste-E kan de mate van steun of ontlasting nauwkeurig worden gedoseerd. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 6,31

excl. BTW

Taperemover Leukotape 350 ml.

Leukotape Taperemover is een huidvriendelijke remover die speciaal is ontwikkeld voor de pijnloze en volledige verwijdering van hechtpleisters (o.a. tape).

7,54

excl. BTW
-18%

BSN Optiplaste-C 8cm.x 4,5m. kleefbandage

Optiplaste-C van BSN Medical laat zich uitstekend naar de lichaamscontouren modelleren en verschuift niet. Goedkoper alternatief? Klik hier!

Vanaf 6,24

excl. BTW

Acrylastic 6cm.x4,5m. BSN Medical Kleefbandage

BSN Medical Acrylastic is een huidkleurig, in de lengte rekbaar windsel dat bestaat uit 100% katoen. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 6,86

excl. BTW
-37%

KineTape - Kinesiotape 5 cm. x 5 mtr.

Kinetape, de goedkoopste kinesiotape in zijn soort! Scherpe tegenhanger van de curetape of fysiotape.

Vanaf 4,98

-5%

Leukofix 9.2 m. x 5 cm. (9569)Omdat de hechtpleister geperforeerd is, laat Leukofix lucht- en waterdamp door, hetgeen verweking van de huid voorkomt.

7,68

excl. BTW

Tape Remover Mueller 118 ml.

Met Mueller tape remover is tape en lijmresten verwijderen een peulenschilletje.

8,33

excl. BTW
-10%

Komprex schuimrubber / 200 x 8 x 0.5 cm.

7,52

excl. BTW
-10%

Porelast Superforte 10cm x 2,5 m. kleefpleisterzwachtelPorelast Superforte is uitzonderlijk als functionele zwachtels in de sportgeneeskunde.

7,56

excl. BTW

Tuffner Pre-Tape kleefspray / Mueller 113 gr.

8,65

excl. BTW
-20%

Foam zelfkl. zwart 50 x 25 x 1 cm.Foamplaat zelfklevend zwart 50 x 25 x 1 cm.

6,96

excl. BTW

Skin-Lube 85 gram

Skin-Lube beschermt de huid tegen frictie en gaat zo blaarvorming tegen.

8,70

excl. BTW

Foam zelfkl. Cramer 45 x 22.5 x 0.45 cm.

8,83

excl. BTW
-12%

Tensoplast 10cm.x4,5m. kleefbandage -windselBSN Medical Tensoplast is ideaal bij de behandeling van verstuikingen.

Vanaf 7,79

excl. BTW

Foam 50 x 25 x 1 cm. / niet klevend

8,95

excl. BTW
-10%

Komprex schuimrubber / 100 x 10 x 1 cm.

8,12

excl. BTW
-10%

K-Tape kinesiotape 5 cm x 5 m.

De kinesiotape K-tape bevat geen genezingsmiddelen of kleefstoffen, is daarom neutraal voor de huid, en blijft volledig effectief tijdens bewegingen gedurende arbeid, sport, douchen, zwemmen en andere dagelijkse activiteiten.

Vanaf 8,49

Acrylastic 8cm.x4,5m. BSN Medical Kleefbandage

Acrylastic van BSN Medical heeft ingeweven kettingdraden die zorgdragen voor een duurzame, krachtige ondersteuning en compressie. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 8,50

excl. BTW

BSN Optiplaste-C 10cm.x 4,5m. kleefbandage

Optiplaste-C van BSN Medical is makkelijk af te rollen en is waterafstotend. Bekijk artikel voor Staffelprijzen.

Vanaf 8,00

excl. BTW

Cure Tape Pre-Taping Spray 200 ml

Cure Tape Clean Skin Pre-Taping Spray is een huidvriendelijk reinigingsmiddel dat de hechting van de kinesiologische tape verbetert.

9,88

excl. BTW

Curetape Menstruatiepleister 3 stuks

Geen last meer van menstruatie pijn met Curetape menstruatie pleisters van Fysiotape.

9,95

excl. BTW
-17%

Cure tape - kinesiotape - Fysio tape 5 cm. x 5 m.

CureTape van Fysiotape voor toepassing in kinesiotaping technieken

Vanaf 8,29

Cure Tape SPORTCure Tape SPORT 500 x 5 cm. waterbestendig kinesiology tape.

Vanaf 8,29

Leukoplast 9.2 m. x 5 cm.

Leukoplast is bijzonder sterk en veelzijdig toepasbaar bij patiënten met een normale huid. De zeer grote spankracht van de hechtpleister, maakt Leukoplast geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

Vanaf 9,60

excl. BTW
-5%

Foam zelfkl. Cramer 45 x 22.5 x 0.8 cm.Cramer zelfklevende foamplaat

9,63

excl. BTW

Tapesnijder reservemesjes a 10 st.

10,80

excl. BTW
-20%

K-Active kinesiotape 5cm x 5m.

K-Active Kinesiology tape is huidvriendelijk en blijft langer zitten dan andere merken Kinesiology tape.

Vanaf 8,64

Curetape-Kinesiotape-Fysiotape Schaar

Schaar Curetape - Kinesiotape - Fysiotape voor het makkelijk knippen van medical tape.

10,88

excl. BTW
-18%

Cure tape PUNCH 5 cm. x 5 m.

De Curetape-kinesiotape-fysiotape PUNCH heeft een uniek en gepatenteerd gatenpatroon waardoor de curetape een grotere stretchcapaciteit krijgt.

Vanaf 9,24

-26%

CureTape Art 5 cm. x 5 m.

CureTape Art kinesiologytape met 6 verschillende leuke prints.

Vanaf 8,29

Acrylastic 10cm.x4,5m. BSN Medical Kleefbandage

BSN Medical Acrylastic laat zich van zeer behaarde huid pijnloos verwijderen. Het oppervlak van Acrylastic is waterafstotend. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 9,08

excl. BTW

Tuffner Pre-Tape kleefspray / Mueller 283 gr.

11,39

excl. BTW
-10%

Mueller Q.D.A. kleefspray 283 gram  Mueller Q.D.A. lijmspray voor betere hechting van bijvoorbeeld sporttape.

10,53

excl. BTW