Kinesiotape | Sporttape | Bandages

Allerlei soorten Sporttape, kinesiologytape, fixatie bandage, curetape, fysiotape, kousentape en tape benodigdheden als kleefspray en tape remover voor de verzorging bij sportblessures. Sport Lavit heeft alles voor de juiste verzorging bij sportblessures onder één dak.

1|2Volgende
-10%

Mueller Q.D.A. kleefspray 283 gram  Mueller Q.D.A. lijmspray voor betere hechting van bijvoorbeeld sporttape.

10,53

excl. BTW
-20%

BSN Gazofix latexvrij 8 cm. x 20 m.BSN Gazofix is een huidkleurige en op zichzelf klevende rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en heeft goede ondersteunende eigenschappen.Het materiaal van BSN Gazofix bestaan uit katoen en polyamide. Door geïmpregneerde microdruppels natuurlijk latex kleeft het windsel wel op zichzelf, maar niet op de huid of aan het haar.

9,56

excl. BTW

Acrylastic 10cm.x4,5m. BSN Medical KleefbandageBSN Medical Acrylastic laat zich van zeer behaarde huid pijnloos verwijderen. Het oppervlak van Acrylastic is waterafstotend. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 9,51

excl. BTW

Haartrimmer electrisch (o.a. Cure tape en Tape)Deze veilige en snelle manier van scheren is de perfecte oplossing voor elke therapeut die geregeld zijn of haar patiënten tapet met sporttape of cure tape - kinesio tape.

12,55

excl. BTW

CureTape 7,5 cm. x 5 m. BeigeCureTape van Fysiotape is een elastische tape, die waterresistant is. Wordt gebruikt voor het medical taping concept.

12,69

excl. BTW

Tape Remover spray Mueller 283 gr.

12,95

excl. BTW

Leukotape P (losse rol)Leukotape P, ideaal voor behandelen van Patella klachten.

13,75

excl. BTW

Skin Lube Cramer 78 gramSkin Lube beschermt de huid tegen frictie en gaat zo blaarvorming tegen.  Skin-Lube in een tube van 78 gram

13,75

excl. BTW

Tape Remover Mueller 118 ml.Met Mueller tape remover is tape en lijmresten verwijderen een peulenschilletje.

13,85

excl. BTW

CrossLinq (Cross Tape) CureTape-Kinesiotape-FysiotapeCrossLinq (Cross Tape) van CureTape is anti-allergisch, watervast en worden toegepast op lokale pijnpunten en triggerpoints.

Vanaf 14,10

Combipack P ScanSportScanSport Combipack P. Goedkoper dan de Leukotape P combipack maar geschikt voor dezelfde doeleinden. Het behandelen van Patella klachten!

14,16

excl. BTW

Tuffner Pre-Tape kleefspray / Mueller 283 gr.

14,35

excl. BTW

K-Active Gentle Beige 5 m x 5 cm.K-Active Kinesiotape is een elastische tape die zowel bij behandeling van blessures als voor preventie kan worden ingezet.

15,05

excl. BTW

Leukotape P combipackLeukotape P, ideaal voor behandeling van Patella klachten. Compleet pakketje voor de behandeling van patella klachten. Goedkoper? Klik hier!

Vanaf 15,39

excl. BTW

CureTape High Quality schaarSchaar CureTape - luxe schaar gemaakt van dura-staal, voor een perfecte tape cut.

18,95

excl. BTW
-15%

Rowo Super-Cut kinesiotape schaarDe Rowo Super-Cut schaar is speciaal ontwikkeld voor het knippen van kinesiotape. Door speciale slijptechnieken en een speciale coating knipt de Rowo Super-Cut kinesiotape schaar uw kinesiotape perfect af zonder dat er lijm of andere resten achterblijven.

33,05

17,00

excl. BTW

Heel & Lace pads Mueller a 1000 st. (schuimrubber kussen)

21,75

excl. BTW

Cavilon Barrierefilm spray 28 mlCavilon Barrièrefilm voorkomt eventuele huidirritatie en bevordert de kleefkracht van de tape. Cavilon is een geconcentreerde barrièrefilm, die beschermt de intacte of beschadigde huid onder andere tegen irritatie en huidbeschadiging veroorzaakt door kleeflagen.

24,25

excl. BTW

M.T.C. Handboek | Nederlands | Functioneel Fasciaal TapenMTC handboek met vernieuwde en actuele inzichten vanuit fasciaal, osteopatisch en manueel inzicht.

45,83

excl. BTW

M.T.C. Handboek | Nederlands | CureTape-kinesiotape-fysiotapeHandboek Medical Taping Concept (CureTape-kinesiotape-fysiotape) geschreven door Josya Sijmonsma.

45,95

excl. BTW

MTC boek Nederlands | Josya SijmonsmaVolledig herschreven uitgave van het M.T.C. handboek voor Medical Taping door Josya Sijmonsma.

46,70

excl. BTW

Crosslinq handboek van M.T.C.364 pagina's tellend Engelstalig handboek over het toepassen van de Crosslinq

47,12

excl. BTW

M.T.C. Handboek | Lymftaping | Fysiotape-CureTape-KinesiologytapeM.T.C. Handboek | Lymftaping | Fysiotape-CureTape-Kinesiologytape

50,00

excl. BTW
-15%

M.T.C. Handboek | DUITS | Kinesiologytaping | incl. DVD | Fysiotape-CureTapeDuits handboek M.T.C. Kinesiologytaping incl. DVD van Harry Pijnappels van Fysiotape-CureTape.

48,08

excl. BTW
-10%

CureTape Giant rol 31,5 m. x 5 cm.Curetape Giant Rol is een grootverpakking elastische tape, die water resistent is. Wordt gebruikt voor het medical taping concept. Ideaal voor in de praktijk.

Vanaf 54,79

-8%

CureTape Box | Big BoyDe beste prijs voor uw curetape! Voordeelverpakking CureTape. Big Boy box met 40 rollen medical tape.

279,00

excl. BTW

Acrylastic kleef bandage | BSN | MSP

BSN Medical Acrylastic is een huidkleurige sport bandage voorzien van een huid-vriendelijke kleeflaag. Acrylastic van BSN Medical is een in de lengte rekbare bandage dat bestaat uit 100% katoen. De maximale rek van een Acrylastic bandage bedraagt 60% (korte rek). Tevens bieden wij u een goedkoop alternatief van MSP de T-Elastic kleef bandage.

Bandage zelfhechtend

Steun- en compressie windsel of bandage die zelfklevend zijn, zijn windsels die op zichzelf en niet aan de huid en/of haren kleven.

BSN Leukotape

BSN medical is als multinational één van de wereld leiders in de productie en distributie van medische hulpmiddelen in de segmenten van gipsen, bandages, wondverzorging en compressie therapie. Enkele van de specifieke productmerken zijn: Leukotape, Leukoplast, Acrylastic, Optiplaste, Tensoplast, Fixomull, Leukomed, Gypsona, Covermed en Coverplast; vertrouwde namen in de sport medische en/of medische hulpmiddelenmarkt.

BSN Strappal Tape

BSN Strappel Sport tape is zeer geschikt voor het voorkomen van blessures, het is daarom zeer geschikt voor sporters die zeer blessure gevoellig zijn en een allergie gevoelige huid hebben. Dat komt omdat de BSN Strappel Sport tape een uitstekende kleefrand heeft die een hypo-allergene lijmlaag bevat die bestaat uit zinkoxide en synthetische rubbber. BSN Strappel Sport tape is geschikt voor de gevoelige huid en makkelijk in gebruik doordat de tape makkelijk afscheurbaar is. De BSN Strappel Sport tape is 10 meter lang en kan in 4cm of 5cm breed worden verkregen.

BSN Tensoplast kleef bandage

Tensoplast van BSN Medical is een witte, huid klevende bandage voor de normale huid. De conventionele kleeflaag van de Tensoplast bandage bestaat uit zinkoxide. Deze kleeflaag is op een speciale poreuze wijze aangebracht op het dragermateriaal waardoor de huid kan blijven ademen. Het dragermateriaal van Tensoplast bestaat uit katoen/kunstzijde. BSN Medical Tensoplast heeft zachte randen zonder zelfkant die plooivorming en insnoering voorkomen. De elastische huidklevende bandage is vooral geschikt wanneer beweginsbeperking is geïndiceerd. Toepassingen Tensoplast: bij behandeling van verstuikingen, bij behandeling van sportblessures, bij de behandeling van spataderen en Ulcus Crurus, bij fixatie van verbanden.

BSN | Optiplaste-C kleef bandage

BSN Medical Optiplaste-C is een huidkleurige, huid-klevende bandage voor de normale huid. BSN Optiplaste-C is een bandage bestaande uit 100% katoen en voorzien van zinkoxyde kleeflaag. De bandage is in de lengte rekbaar. De maximale rek van een BSN Optiplaste-C bandage bedraagt 60% (korte rek).

BSN | Optiplaste-E kleef bandage

Optiplaste-E van BSN Medical is een witte, huid klevende bandage voor de normale huid. Optiplaste-E van BSN Medical is een bandage bestaande uit natuurlijke weefsels (85% katoen en 15% viscose) en voorzien van een microporeus in stroken aangebrachte zinkoxyde kleeflaag. De bandage is in de lengte rekbaar. De maximale rek van een Optiplaste-E bandage bedraagt 60% (korte rek). BSN Optiplaste-E is makkelijk af te rollen en waterafstotend.

Hekaplast | Elastiche kleef bandage

Elastisch kleef bandage-zwachtel HEKA plast adhesive. Korte rek pleister zwachtel ( 70%). 100% katoen. Zinkoxiderubber kleeflaag aangebracht in micro poreuze stroken. Tussen stroken luchtzones daardoor lucht- en waterdamp doorlaatbaar.

Kinesiologytape

De liftende werking van de kinesiologytape geeft een onmiddellijke drukvermindering, waardoor de bloedcirculatie en de lymfeafvoer weer worden hersteld. De druk op de pijnreceptoren neemt af, de ervaren pijn vermindert onmiddellijk. Automatisch maakt dat een meer fysiologisch bewegingspatroon mogelijk. In het Medical Taping Concept maakt de elasticiteit van de gebruikte kinesiologytape het mogelijk dat weefsels worden ondersteund in hun functie, terwijl de bewegingsvrijheid behouden blijft. De nadelen van conventioneel immobiliseren worden zo voorkomen. Het fysiologisch bewegen wordt ondersteund, waardoor het lichaamseigen herstelproces wordt geactiveerd. Anders gezegd, de kinesiologytape ondersteunt precies dat, wat het lichaam onder optimale omstandigheden zelf zou doen.

Curetape | Fysiotape | Kinesiotape

Curetape van Fysiotape is een veilige kinesiotape, het is een latexvrij product met een TÜV kwaliteitskeurmerk. Het elastische katoen is voorzien van een ventilerende, hypoallergene acryllijmlaag. Verkrijgbare kleuren : beige, blauw, roze, oranje, zwart, geel,groen en wit. Curetape van Fysiotape is een Kinesiotape die wordt o.a. gebruikt voor : het activeren van de bloed en lymfecirculatie, (na)behandeling van blessures aan het bewegingsapparaat, onmiddelijke pijndemping en verandering van de range of motion, verbetering van de spierfunctie en huidstructuren, ondersteuning van de gewrichtsfunctie.

K-Active | Kinesiotape

Bij welke klachten kan je K-active Kinesiotape toepassen? De K-active Kinesiotape methode is heel effectief bij overbelasting zoals bijvoorbeeld achillespeesklachten, schouderklachten, rugklachten, een tennisarm enz. Ook verstuikingen en kneuzingen genezen sneller met Kinesiotape. Deze vorm van tapen kan op verschillende manieren in de sportverzorging worden toegepast. De belangrijkste effecten zijn pijndemping, drukvermindering en verbetering van bloed- en lymfecirculatie. K-active Kinesiotape kan goed worden gecombineerd met manuele lymfedrainage voor een beter resultaat. Het is goed toepasbaar bij o.a.: - verstuiking / kneuzing - lokale vochtophoping/ zwelling . - spier- en peesletsel - menstruatiepijn - hooikoorts – littekenbehandeling

K-Tape | kinesiotape

K-Tape kinesiotape is een holistische en medicijnvrije therapeutische methode die voor sterk uiteenlopende medische condities wordt gebruikt. Het is in Duitsland al langere tijd gangbaar, en thans een belangrijk onderdeel in de reeks van moderne therapiën. K-Taping wordt in toenemende mate in landen over de hele wereld toegepast.

Kine Tape | Kinesiotape

Kinetape is een goedkope kinesiotape en is een alternatief voor curetape en/of fysiotape. Ondanks zijn scherpe prijs mogen hoge eisen gesteld worden. Kwalitatief doet deze kinesiotape zeker niet onder voor de bekende merken.

Kousentape | Sokkentape

Diverse soorten en kleuren kousentape, ook wel sokkentape, welke door bijvoorbeeld de KNVB voorgeschreven worden en matching zijn bij het sporttenue.

MSP Sporttape

MSP, Medical Sport Products. Medical Sport Products produceert hoogwaardige sport medische producten, CE gekwalificeerd, met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

MSP T-Elastic kleef bandage

MSP T-Elastic is een elastisch huid-klevende steun- en compressie bandage voor de normale huid. T-Elastic is te gebruiken als steun- en onlastende bandage bij onder andere de behandeling van spier- en gewrichtsblessures. Kenmerken T-Elastic: zeer sterke (zinkoxide) kleeflaag, modelleerbaar en plaatsvast, verschuift ook na langere tijd niet, lengte bandage ongerekt 2,5 meter. De bandage is per stuk verpakt in cellofaan. Latex-vrij.

Porelast Superforte kleef bandage

Porelast superforte is een in de lengte elastische pleister zwachtel. Pleisterzwachtels Porelast hebben onder andere het voordeel dat ze het natuurlijke bewegingsverloop van de desbetreffende gewrichten niet wezenlijk beperken. De in de lengte elastische pleisterzwachtels zijn naar keuze verkrijgbaar met twee soorten lijm. Ze zijn geschikt als duruzame compressiezwachtels in de flebologie en als functionele zwachtels in de sportgeneeskunde. Bovendien steunen en ontlasten ze bij contusies, distorsies en luxaties. OOK als redresserend verband, zoals bij een verkeerde voetstand, zijn pleisterzwachtels zinvol. Het poreuze lijmgecoate weefsel is lucht- en waterdampdoorlatend en biedt zodoende goede ventilatie — OOK bij meerdere wikkelingen.

ScanTape sporttape (ScanSport)

ScanTape sporttape, van het merk ScanSport. Is vooral in de voetbalwereld zeer bekend en geliefd. Door zijn sterke kleefkracht en waterafstotende eigenschappen blijft de ScanTape sporttape onder alle omstandigheden zitten. Dé must-have voor iedere sporter die hoge eisen stelt aan zijn sporttape. Onmisbaar voor sportverzorgers die de beste kwaliteit en functionaliteit van hun materialen verwachten.

Sporttape benodigdheden

Diverse producten voor het behandelen of bewerken van sporttape. Producten die het aanbrengen van de sporttape makkelijker maken voor de fysiotherapeut of sportverzorger.