Koude en warmte therapie

Vorige1Volgende

Burnsheild Blots 3,5 ml. | Brandwonden gelBurnsheild Blots 3,5 ml is een must-have in elke verbandkoffer. Burnshield voor behandeling van brandwonden en schaafwonden in de acute fase.

0,83

excl. BTW

Coldpack instant 14 x 17 cm. Rowo | eenmalig gebruik

Coldpack instant 14 x 17 cm. Rowo voor eenmalig gebruik.

Vanaf 1,31

excl. BTW

Cold-hot pack Rowo 15 x 20 cm. herbruikbaar

Rowo Cold hot pack voor meermalig gebruik. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 1,76

excl. BTW

Rowo Sportgel | Mini | 30 ml.

Altijd Rowo Sportgel bij de hand met de 30ml. verpakking. Makkelijk mee te nemen dankzij zijn kleine formaat. - activeert vermoeide en zware benen - voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens het sporten en op het werk - voorkomt spierpijn en gaat spierkramp tegen

Vanaf 2,27

excl. BTW

Coldpackhouder Rowo max. 16 cm.br.x29 cm.l. / zwart

Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 3,31

excl. BTW

Rowo JHP olie 10 ml.

JHP Olie 10 ml. is tijdelijk niet leverbaar. Rowo JHP olie is een etherische olie om in te nemen, in te wrijven en te inhaleren. Gebruik Rowo JHP olie bij verkoudheidsverschijnselen, hoofdpijn, migraine, reuma- en gewrichtspijnen.

Vanaf 3,42

excl. BTW

Cold-hot pack Rowo | HF 13x28cm. | klittenband

Cold-hot pack Rowo13x28cm. met klittenband voor nog makkelijker gebruik bij blessures. Helpt bij verstuikingen, spierscheuringen, kneuzingen en hoofdpijn enz.

Vanaf 3,24

excl. BTW
-10%

Sponszakje (klein) 44 x 64 mm. à 4 st.Sponszakjes voor electrostimulatie/-therapie

4,05

excl. BTW

Cold/hot pack Rowo HF 20 x 30 cm. / magnetron / incl. klittenband bandageCold- Hotpack Rowo HF 20 x 30 cm. met etui en klittenband.

Vanaf 4,34

excl. BTW

Inhalatiezalf Vicks vaporub 50 gram

Vicks Vaporub werkt prima bij verkoudheid en verstopte luchtwegen. Het verzacht de verschijnselen van verkoudheid. Vicks Vaporub verlicht de ademhaling en verruimt de luchtwegen door inademing van de dampen die vrijkomen na het inwrijven van borst, rug, of hals, of na toevoeging van de zalf aan een dampbad.

5,42

excl. BTW

Coldpack / Hotpack Sport Lavit 12 x 29 cm.

Coldpack / Hotpack Sport Lavit 12 x 29 cm. met etui en klittenband bandage voor eenvoudig lokalae toepassing van koude of warmte therapie.

Vanaf 5,16

excl. BTW

Burnshield Hydrogel 125 ml. | Brandwonden gel

Burnshield HydrogelGel in flacon van 125 ml. Burnshield is een must-have in elke verbandkoffer. Burnshield voor behandeling van brandwonden in de acute fase.

6,22

excl. BTW

Coldspray Sport Lavit 300 ml.

Coldspray Sport Lavit is de ideale ijspray en is speciaal ontwikkeld voor de directe koeling van de huid (koudebehandeling) bij kneuzingen, verstuikingen, spierklachten, verrekkingen, zwellingen en insectenbeten.

Vanaf 5,31

excl. BTW

Rowo warmtebalsem 50 ml.

Rowo Warmtebalsem is een bewezen product en is een van de meest gebruikte speciale preparaten. De balsem begelijdt zowel professionele als vrije tijd sporters en wordt ook gebruikt in de behandeling door gespecialiseerde gebruikers. Een massage met Rowo Warmtebalsem genereert een langdurig, prettig gevoel van warmte.

Vanaf 5,81

excl. BTW

Sportgel Sport Lavit 100 ml.

Sport Lavit Sportgel 100 ml. is onmisbaar in iedere sporttas of huishoudlade. Door zijn veelzijdigheid is Sport Lavit Sportgel in te zetten bij allerlei klachten en kwaaltjes. Laat u overtuigen door de kracht van JHP-olie en Arnica.

Vanaf 5,17

excl. BTW

Rowo Sportgel 100 ml.

Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning.

Vanaf 5,17

excl. BTW

Rowo Sportgel spray 100 ml.

Rowo Sportgel spray voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens het sporten en op het werk, voorkomt spierpijn en gaat spierkramp tegen. Makkelijk aan te brengen door de spray-flacon. Heeft dezelfde werking als Rowo Sportgel zalf.

Vanaf 5,49

excl. BTW

Rowo Sportgel roller 50 ml.

Rowo Sportgel roller heeft dezelfde verkoelende en huidvriendelijke werking als de sportgel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Ook de Rowo Sportgel roller heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect!  

Vanaf 5,49

excl. BTW

Sport Lavit Hot Gel 50 ml.

Sport Lavit Hot Gel 50 ml. is een intensieve warmte gel voor de ambitieuze sporter. Ontwikkeld voor regeneratie en bloedcirculatie stimulering evenals warmte behandeling bij spierpijn en spierspanningen.

Vanaf 5,94

excl. BTW

Coldspray Rowo 300 ml.

Rowo Coldspray. Een snel groot temperatuurverschil activeert alle dynamische thermoreceptors. Een overmaat van stimuli bereiken zo het ruggenmerg, ze worden niet geabsorbeerd door overbelasting als ze in het ruggenmerg aankomen. Daarmee wordt pijn voorkomen.

Vanaf 5,96

excl. BTW

Rowo sportfluid 200 ml.

Rowo sportfluid is uitermate geschikt voor gebruik bij pijnlijke spieren en vermoeide ledematen. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 6,63

excl. BTW

Cold-Hotpack ROWO  2 stuk 15x28cm. inclusief houder

ROWO Cold-hotpack, de gunstige effecten van koude en warmte wordt algemeen aanvaard in de geneeskunde! ROWO Cold-hotpacks gemakkelijk en snel te gebruiken, altijd klaar voor gebruik en een natuurlijke hulp.

7,37

excl. BTW

Warmtepleister Hansaplast

Hansaplast verwarmende pleister 22 x 10 cm. per 2 stuks.

7,85

excl. BTW

Rowo JHP olie 30 ml.

Sorry, dit product is tijdelijk niet leverbaar. Rowo JHP olie is een etherische olie om in te nemen, in te wrijven en te inhaleren. Gebruik Rowo JHP olie bij verkoudheidsverschijnselen, hoofdpijn, migraine, reuma- en gewrichtspijnen.

Vanaf 7,16

excl. BTW
-20%

Enzborn Teufelssalbe Warmtezalf 200 ml.Enzborn warmtezalf! Enzborn Teufelssalbe warmte gel heeft een sterke dieptewerking. Enzborn Teufelsalbe warmte gel is niet plakkerig en trekt snel in de huid.

7,16

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Gel 50 ml.

ROWO Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect.

Vanaf 7,63

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Roller 50 ml.

Rowo Flexi Forte met Harpago voor soepele spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten.

9,15

excl. BTW

Perskindol active fluid 250 ml.

Perskindol Active Fluid ondersteunt de warming-up van de spieren door de doorbloeding te stimuleren.

9,40

excl. BTW

Perskindol active spray 150 ml.

Voor het sporten is Perskindol Active Spray geschikt bij de warming-up ter bevordering van de doorbloeding van de spieren. Na het sporten dient Perskindol Active Spray voor de ontspanning, verfrissing en het behoud van soepele spieren en gewrichten.

9,40

excl. BTW

Biofreeze gel 110 ml.

Biofreeze heeft een unieke formule die alcohol, menthol en Ilex als werkzame stoffen bevat. Door de producten op de huid aan te brengen ontstaat een verkoelend effect. Hierdoor vermindert u de pijn direct, en verbetert de doorbloeding. U kunt Biofreeze 3-4 keer per dag aanbrengen op de pijnlijke gebieden. Binnen enkele minuten neemt de pijn al af. Dit effect houdt doorgaans enkele uren aan.

9,40

excl. BTW

Biofreeze roller 89 ml

Naast de verkrijgbaarheid van Biofreeze in een tube en een spray is er ook een product in roller-vorm beschikbaar. Ook tijdens het werk is de Biofreeze Roller eenvoudig te gebruiken. Naast de werking van Biofreeze zelf, geeft de roller door zijn masserende werking ook extra ondersteuning aan het genezingsproces.

9,40

excl. BTW

AXA Nova Koelpleister 10 x 14 cm. a 5 st.

AXA Nova koelpleisters hebben vele voordelen. Directe inzetbaarheid, veiligheid (kan direct op de huid worden aangebracht) en langdurige koudewerking, gecombineerd in 1 product.

9,95

excl. BTW

Rowo magnesium Forte 50 ml. tube

Door de speciale formulering met menthol en muntolie creëert de Rowo Magnesium Forte Gel een intens gevoel van kou.

9,99

excl. BTW

Rowo Sportgel 200 ml.

Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Rowo Sportgel heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect!

Vanaf 9,31

excl. BTW

Biofreeze spray 118 ml

Biofreeze Spray is ideaal om de moeilijk te bereiken plekken met Biofreeze te behandelen. Door de toepassing kunt u net wat gemakkelijker de lastige plekken op het lichaam bereiken. Daarnaast hoeft u Biofreeze niet per se op uw handen te krijgen.  Biofreeze Spray is er in 1 formaat en bevat 118 ml van vloeibare Biofreeze.

10,95

excl. BTW

Rowo Mint spray 150 ml.

Rowo Japanse Mintspray activeert en verfrist.

Vanaf 9,95

excl. BTW

Mueller EZ-Wrap 10,1 cm x 304,8 m

Mueller EZ-Wrap 10,1 cm x 304,8 m. voor snelle fixatie van coldpacks.

11,31

excl. BTW

Extra kwaliteit Ice-Pack Rowo Type S

Ice Pack Rowo S extra zware kwaliteit 20x22 cm.

12,05

excl. BTW

Extra kwaliteit Ice Pack Rowo Type 1

Ice Pack Rowo 20 x 28 cm. extra kwaliteit, type 1.

14,51

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Gel 100 ml.Rowo Flexi Forte met Harpago voor soepele spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten.

Vanaf 13,18

excl. BTW

Toco Tholin Balsem Warm 250 ml.

Toco Tholin Balsem Warm met etherische oliën bevordert de doorbloeding en maakt spieren soepel.

17,80

excl. BTW

Bio warmtekussen 1 Rowo 20x28 cm. (magnetron)

Bio warmte Granenkussen 100% natuurlijke warmte. Doeltreffend tegen spier- en gewrichtspijnen.

Vanaf 16,60

excl. BTW

Sportsbalm Hot Muscle Balm 500 ml.

Sportsbalm Hot Muscle Balm is een krachtig verwarmende massage balsem die te gebruiken is bij koele en natte omstandigheden. Stimuleert de doorbloeding en verwarmt de spieren.

19,10

excl. BTW

Sportsbalm Medium Muscle Balm 500 ml.

Sportsbalm Medium Muscle Balm is een aangename spierverwarmer.

19,10

excl. BTW
-20%

Sponszakje (middel) 60 x 80 mm. a 4 st.Sponszakjes voor electrostimulatie/-therapie

15,96

excl. BTW

Koelbox Sport Lavit Little Playmate 6,6 liter

Koelbox Lavit little playmate 6,6 liter.

20,90

excl. BTW

Extra kwaliteit Ice Pack Rowo Type 2

Ice Pack type 2 extra kwaliteit 20 x 47 cm.

21,53

excl. BTW
-22%

Sponszakje (groot) 80 x 120 mm. a 4 st.Sponszakjes voor electrostimulatie/-therapie

17,55

excl. BTW

Bio warmtekussen Rowo U-model-2

Bio warmtekussen Rowo U-model-2 is ideaal voor warmtetherapie rond schouder en nek.

Vanaf 23,24

excl. BTW

Aroma Bio warmtekussen Rowo U-model

Aroma Bio warmtekussen is een 100% natuurzuivere granenkussen en zorgt voor een weldadige verlichting van uw pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten. Medicijnproduct ISO 13485

Vanaf 23,24

excl. BTW

Bio warmtekussen Rowo 30 x 40 cm.

Bio warmtekussen Rowo fysiotherapie-model-3 formaat 30 x 40 cm.

Vanaf 24,35

excl. BTW

Biofreeze gel 473 ml.

Biofreeze heeft een unieke formule die alcohol, menthol en Ilex als werkzame stoffen bevat. Door de producten op de huid aan te brengen ontstaat een verkoelend effect. Hierdoor vermindert u de pijn direct, en verbetert de doorbloeding. U kunt Biofreeze 3-4 keer per dag aanbrengen op de pijnlijke gebieden. Binnen enkele minuten neemt de pijn al af. Dit effect houdt doorgaans enkele uren aan.

27,60

excl. BTW

Extra kwaliteit Ice Pack Rowo Type 3

Extra stevige kwaliteit Ice Pack Type 3 Rowo, 30 x 47 cm.

29,51

excl. BTW

Brace Knie | Zelf-Koelend | IZI

IZI Hydrogel zelfkoelende kniebrace biedt ondersteuning (compressie) en koeling rond het gewricht en verlicht de pijn. Comfortabel en minimale beperking van de bewegingsvrijheid. De IZI Hydrogel Self-Cooling Brace dient voor gebruik in water geactiveerd te worden. Na activering koelt de brace gedurende 30 minuten een graad of 7 terug ten opzichte van de omgevingstemperatuur.

35,10

excl. BTW

Brace-Bovenbeen | Zelf-Koelend | IZI

De Zelf-Koelende brace voor het bovenbeen van IZI Cooling is makkelijk in gebruik en heeft een lange koelduur door zijn dubbele werking. IZI Hydrogel zelfkoelende brace biedt ondersteuning (compressie) en koeling rond het gewricht en verlicht de pijn. Comfortabel en minimale beperking van de bewegingsvrijheid. De IZI Hydrogel Self-Cooling Brace dient voor gebruik in water geactiveerd te worden.

35,10

excl. BTW

Brace-onderbeen | Zelf-Koelend | IZI

Zelfkoelende onderbeen brace van IZI. Leg eenvoudig weg de brace in het koude water, het vocht wordt opgenomen door de hydrogel en wordt geactiveerd. Na activering koelt de brace gedurende 30 minuten een graad of 7 terug ten opzichte van de omgevingstemperatuur. IZI Hydrogel zelfkoelende brace biedt ondersteuning (compressie) en koeling rond het gewricht en verlicht de pijn.

35,10

excl. BTW

Rowo Paraffine 5 kg.Rowo 5 kg. witte Paraffine

38,95

excl. BTW

Koelbox Igloo 15,2 liter

Koelbox Igloo 15,2 liter, exta grote koelbox voor bijvoorbeeld coldpacks of andere artikelen koud te houden.

39,00

excl. BTW

Rowo sportgel 1liter | Inclusief GRATIS pomp

Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Rowo Sportgel heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect!

Vanaf 39,31

excl. BTW

Biofreeze gel 946 ml

Biofreeze pijnstillende gel in een pompflacon voor de professionele gebruiker maakt het mogelijk de gel over een groot oppervlak te masseren over het pijnlijke gebied. Biofreeze heeft een unieke formule die alcohol, menthol en Ilex als werkzame stoffen bevat. Verkoelend effect hierdoor vermindert u de pijn direct, en verbetert de doorbloeding.

47,95

excl. BTW

Paraffine blokken Paraligno 5 kg.

Paraffine blokken Paraligno 5 kg.

58,00

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Gel 1Liter

De overwegend kruidenbestanddelen van Rowo Flexi Forte gel zorgen voor vaatverwijdend en bloedcirculatie-processen, spierontspanning en helpen vermindering van de pijnsensatie te bevorderen.

103,31

excl. BTW

Rowo magnesium Forte 1000 ml.

Rowo magnesium Forte 1000 ml. met gratis pomp.

112,50

excl. BTW

Biofreeze gel 3,785 liter

Biofreeze kent vele effectieve toepassingen: - Bij spier- en/of gewrichtspijn - Bij blessures - Bij revalidatie - Bij artritis - Rug-, schouder-, hoofd- of nekpijn - Overbelaste spieren - Tijdens of na trainingen

156,75

excl. BTW

Rowo Paraffine heater

Rowo Paraffine heater tot 3kg.

240,00

excl. BTW