Zadelkrukken met rugleuning

Op zoek naar extra ondersteuning tijdens uw dagelijkse werkzaamheden? Een zadelkruk met rugleuning van Sport Lavit biedt het lichaam nog meer ondersteuning aan! Bevorder uw gezonde houding door met behulp van de stoel in een natuurlijke vorm te zitten en verminder daarbij meteen de spanning in uw onderrug. Zelf ervaren? Bekijk ons ruime assortiment. 

Ergonomische zadelkruk met rugleuning

Moet u voor werk een langere tijd zitten? Dan biedt een ergonomische zadelkruk met rugleuning verschillende voordelen aan! De stoel is gemaakt om een gezonde houding te stimuleren, waarbij de wervelkolom in de natuurlijke S-curve wordt behouden. Een zadelkruk met rugleuning zorgt ervoor dat er minder druk komt op uw onderrug, waardoor het risico op rugpijn enorm verminderd. Bovendien bevat de zadelkruk een ergonomisch gevormde rugleuning, die ervoor zorgt dat de ruggengraat in de juiste positie blijft. Ook tijdens werkomgevingen waar lang zitten vereist is. Denk hierbij aan tandartspraktijken of schoonheidssalons. Bij Sport Lavit bieden we verschillende ergonomische zadelkrukken aan. Zo kunt u kiezen uit zowel een zadelkruk met rugleuning hoog, als laag! Nieuwsgierig geworden? Ontdek onze verschillende modellen. 

Zadelkruk met rugleuning kopen

Op het moment dat u overweegt om een zadelkruk met rugleuning te kopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende modellen! Alleen op deze manier weet u zeker dat u het juiste product aanschaft die uw gezondheid en comfort voor een langere periode blijft ondersteunen. De zadelkrukken met rugleuning van Sport Lavit zijn speciaal ontworpen om de druk op de onderrug te verminderen en tegelijkertijd de natuurlijke vorm van de wervelkolom te ondersteunen. Daarnaast bieden we u ook een zadelkruk op wielen aan. Dit is essentieel voor mensen die dagelijks veel zitten. Binnen ons assortiment vindt u verschillende modellen zadelkrukken, die ieder naar de wensen van de gebruiker in te stellen zijn. Kies zelf hoe hoog u de rugleuning wilt plaatsen en selecteer een kleur die perfect past bij uw bureau. Zo weten we zeker dat onze hoogwaardige producten aan uw behoeften voldoen! Bovendien hebben onze krukken bekleding die eenvoudig te reinigen is. Ideaal in werkruimtes die regelmatig grondig gereinigd dienen te worden.