Littekenzalf Rowo Sensitive 100 ml.

Rowo  littekenzalf  sensitive  Zachte verzorgingcomplex  -  vrij van  parfum,  kleurstoffen of conserveermiddelen.

- natuurlijk voedende tarwekiemolie
- met amandelolie en linolzuur
- met bewezen UVA-en UVB-filters
- verhoogt de elasticiteit van de huid.
- vermindert het gevoel van spanning en jeuk.
- Dermatologisch getest.
- Geen Parfum, vrij van kleur- en conserveringsmiddelen.

Probleem littekens vereisen de hulp van een ervaren deskundige. Vooral na operaties kunnen littekens worden tegen gegaan door professionele massage en mobilisatie van verklevingen van littekenweefsel. Dit kan gebeuren door een fysiotherapeut door stimuli voor het genezingsproces te stellen. Litteken behandeling is een proces dat professionele behandling vereist. De patiënt moet in de voortzetting van de behandeling thuis littekenzorg uitvoeren. Experts raden hier een applicatie van2 maal daags gedurende enkele maanden aan. Het litteken gebied moet rustig worden gemasseerd. Zo kan een goede follow-up van de fysieke therapie leiden tot een significante verbetering en verdere beperkingen voorkomen.
Kennis over littekenzorg.Een regelmatig en consequent gebruik van de ROWO littekenzalf kan helpen om de huid cruciaal te verbeteren. De zalf die speciale zorg biedt bevat hoogwaardige plantaardige oliën. Dezebeschermen, versterken en ondersteunen de celvernieuwing. Littekens zijn merkbaar zachteren gladder na gebruik.
Littekens worden vaak gezien als zeer storend en opvallend. U kunt de strakheid en de jeuk zelf beperken. Voorzichtigheid en zorg zijn over het algemeen nodig voor verse littekens. Littekenweefsel is zeer gevoelig en moet worden beschermd, bewaard,bewaakt en onderhouden. De behandeling van de littekens kan direct starten na de wondsluiting en in het geval van operaties na het trekken van de draden. Hoe sneller het littekenweefsel wordt behandeld, hoe beter het effect. Zelfs met oudere littekens zijn  vaak nog verbeteringen te bereiken.
Toepassing: breng een dun laagje aan, masseerhet littekengebied 2 keer per dag gedurendeenkele maanden. Geschikt voor verse littekens nahet sluiten van de wond, maar ook voor ouderelittekens. Alleen voor uitwendig gebruik.