Sport Lavit Massageolie

Vorige1Volgende

Fitness fluid Sport Lavit 200 ml.Fitness fluid Sport Lavit 200 ml. is een vloeibare tonikum welke de spieren, n¡ de sauna, sport of wandeling, koeld en regenereerd. Sport Lavit Fitness fluid bevat nutritiële substanties die de huid verzorgen.

Vanaf 4,13

excl. BTW

Sportolie Aktiv Sport Lavit 200 ml.Sportolie Aktiv Sport Lavit 200 ml. is een warming-up olie in voorbereiding vóór het sporten.

Vanaf 4,59

excl. BTW

Sport Lavit Body- en massageolie 200 ml.Sport Lavit Body- en massageolie 200 ml. te gebruiken bij massage voor, tijdens en na het sporten.  

Vanaf 4,59

excl. BTW

Sport Tonikum Sport Lavit 200 ml.Sport Tonikum Sport Lavit 200 ml. is een spier tonikum met sterk koelende eigenschappen. Ideaal te gebruiken tijdens en na het sporten.

Vanaf 4,59

excl. BTW

Sportgel Sport Lavit 100 ml.Sport Lavit Sportgel 100 ml. is onmisbaar in iedere sporttas en massagepraktijk. Door zijn veelzijdigheid is Sport Lavit Sportgel in te zetten bij allerlei klachten en kwaaltjes. Laat u overtuigen door de kracht van JHP-olie en Arnica. Sportgel van Sport Lavit is hét middel bij spierpijn en krampen. Heb je intensief getraind? Smeer dan direct na het douchen in met sportgel en verminder de spierpijn, laat je vóór het gebruik van kinesiotape behandelen met sportgel en profiteer van de werking van de kinesiotape én de werking van sportgel, een win-win situatie voor iedereen!

9,13

Vanaf 5,17

excl. BTW

Sport Lavit Body- en massageolie 1 literSport Lavit Body- en massageolie 1 liter is te gebruiken bij massage voor, tijdens en na het sporten.

Vanaf 15,62

excl. BTW

Fitness fluid Sport Lavit 1 literFitness fluid Sport Lavit 1 liter is een vloeibare tonikum welke de spieren, n¡ de sauna, sport of wandeling, koeld en regenereerd. Sport Lavit Fitness fluid bevat nutritiële substanties die de huid verzorgen.

Vanaf 17,42

excl. BTW

Sportolie Aktiv Sport Lavit 1 literSportolie Aktiv Sport Lavit 1 liter is een warming-up olie in voorbereiding vóór het sporten.

Vanaf 17,42

excl. BTW

Sport Tonikum Sport Lavit 1 literSport Tonikum Sport Lavit 1 liter is een spier tonikum met sterk koelende eigenschappen. Ideaal te gebruiken tijdens en na het sporten.

Vanaf 17,42

excl. BTW