Thaise Massage artikelen

5 Golden Dragon Brand Ltd. (Bangkok, Thailand) is een producent van originele Thaise massage- en lichaamsverzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld, massage & sport (boxing oil) olie, kruiden balsems, kruidenstempels, een keur aan voedingssupplementen.

Alle producten van 5 Golden Dragon Brand zijn ontwikkeld op basis van kruiden die al meer dan 2500 jaar succesvol gebruikt worden om ziekten en kwalen te bestrijden en te genezen. Het zal dan ook voor niemand een verrassing zijn dat de kennis van de heilzame werking van kruiden en hun extracten nergens zo groot is als in Azië en met name in Thailand. 5 Golden Dragon Brand is een bijzonder succesvol familie bedrijf dat is opgericht in 2005 door Somchai Panyawat Rittachaiwiwat. Het bedrijf wordt in Europa vertegenwoordigt door Thai Massage Supplies Europe.

De fabriek en het laboratorium zijn begin 2018 uitgerust met de modernste apparatuur en machines waardoor er nog slechts 10 medewerkers zijn en het management volledig in handen is van de familie. Het zal volgens Somchai om de filosofie van het bedrijf te waarborgen ook altijd een familie bedrijf blijven en later worden voortgezet door zijn dochter en zoon. De producten behoren inmiddels tot de top van Thailand en onderscheiden zich in prijs en superieure kwaliteit.

Vorige1Volgende

Thaise Basis massageolie5 Golden Dragon Brand Thaise massage olie is een olie op basis van pure kokosolie.

Vanaf 1,50

Thaise kruiden balsem Geel5 Golden Dragon Brand Thaise kruiden balsem is een traditionele Thaise kruidenbalsem die gebruikt wordt voor het verlichten van spier- en of gewrichtspijn in de benen, voeten, rug, nek en schouders en wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van Aziatische massagetechnieken zoals Traditionele Thaise Massage (Aroma therapie).

Vanaf 11,50

Thaise kruiden balsem Groen5 Golden Dragon Brand Thaise kruiden balsem is een traditionele Thaise kruidenbalsem die gebruikt wordt voor het verlichten van spier- en of gewrichtspijn in de benen, voeten, rug, nek en schouders en wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van Aziatische massagetechnieken zoals Traditionele Thaise Massage (Aroma therapie).

Vanaf 11,50

Thaise kruiden balsem Wit5 Golden Dragon Brand Thaise kruiden balsem is een traditionele Thaise kruidenbalsem die gebruikt wordt voor het verlichten van spier- en of gewrichtspijn in de benen, voeten, rug, nek en schouders en wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van Aziatische massagetechnieken zoals Traditionele Thaise Massage (Aroma therapie).

Vanaf 11,50

Kruidenstempel (Hot Herbal Medical Compress)Kruidenstempels worden gebruikt bij kruidenstempel massage. Kruidentempelmassage is een massage die gegeven word met warme kruiden stempels. Deze massage heeft een Oosters van oorsprong. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannen en therapeutische massage.

Vanaf 5,95

Thai Boxing olie | Thaise sport olie | Geel 60ml.5 Golden Dragon brand Thai Boxing olie is een uitwendige pijnstilller. Dit product wordt gebruikt door sportmensen en speciaal door Thai boksers over de hele wereld.

12,00

excl. BTW

Rowo Basis massageolie 1 literRowo basis massageolie is een neutrale massage olie.

Vanaf 13,28

excl. BTW

Rowo Basis massageolie 5 literRowo basis massageolie is een neutrale massage olie Rowo basis massageolie is goed vermengbaar met etherische oliën. Rowo basis massageolie is ook op zeer gevoelige huid toe te passen.

Vanaf 44,27

excl. BTW

Basis massageolie Rowo 10 l.Rowo 10 liter basis massage olie.

Vanaf 62,73

excl. BTW

Thai Massage Balsems, 3 soorten:

Groene Thaise massage balsem: de groene kruiden balsem is ideaal voor behandelen, masseren, van grote oppervlakken als de benen of de rug. De groene balsem verkoelt en verwarmt de spieren en gewrichten, verbeterd de doorbloeding en geeft een diepe ontspanning. Gebruik deze balsem zeker in combinatie met de Thaise massageolie of een andere basis massageolie.

Gele Thaise massage balsem: de gele kruiden balsem bevat Zingiber en heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking. Bijzonder geschikt voor lokaal gebruik, kleinere oppervlakken. De gele Thaise massage balsem wordt veel toegepast bij reumatische aandoeningen, kneuzingen, blauwe plekken en verstuikingen.

Witte Thaise massage balsem: de witte kruiden balsem is zeer geschikt om stramme gewrichten en stijve spieren te behandelen, bijvoorbeeld als u net wakker bent. De witte Thaise massage balsem helpt ook bij pijn en jeuk door insectenbeten en geeft verlichting bij verstopte luchtwegen.

Disclamer: De Thaise massageproducten zijn uitslutend voor uitwendig gebruik. Gezien de producten gecertificeerd zijn door de Thai Ministery of Health en niet een EC keurmerk hebben mogen er geen medische eigenschappen aan dit product toegekend worden binnen de EU. Wij hebben de omschrijving van de Thaise fabrikant opgenomen. Hierin staan medische en huidverzorgende eigenschappen die volgens de EU richtlijnen niet aan het product mogen worden toegekend gezien deze niet wetenschappelijk bewezen zijn. Wij verzoeken u dan ook deze te negeren. Het betreft een massage hulpmiddel. Wees bewust van een aziatische verloop datum, het boeddhistisch tijdperk loopt niet synchroon met het A.D. na christus! Lees voor gebruik de bijsluiter, deze kunt u vinden op www.thaimassagesupplies.com