Massagetafel Tanic

De massagetafel Tanic is werkelijk een unieke behandeltafel in zijn prijsklasse.
Standaard uitgevoerd met medisch leer is deze massagetafel geschikt voor verschillende beroepsgroepen als (sport-)masseurs, fysiotherapeuten, tatoeëerders, accupuncturisten, haar (transplantatie) studio's, etc.
* Deze Massagetafel is te bekijken in onze showroom *
De Tanic behandeltafel is voorzien van een stevige polstering wat voorziet in een hoog comfort voor uw cliënt. De tafel is electrisch verstelbaar en de lage instap van 50 cm. is gebruiksvriendelijk voor ouderen en voor mensen die door blessures slecht ter been zijn of moeilijk op een tafel kunnen klimmen. De maximale hoogte tot ca. 92 cm. zorgt ervoor dat dat voor de behandelaar een fijne werkhouding aangenomen kan worden. Tenslotte is iedere cliënt anders qua postuur.
Er kan gekozen worden uit een uitgebreid pallet van kleuren voor de bekleding maar ook het onderstel van de behandeltafel is in iedere wensbare RAL-kleur te spuiten, dit geheel zonder meerprijs! (u dient zelf de RAL-kleur met staal aan te dragen)
De Tanic massagetafel is verrijdbaar (wielen zijn inklapbaar) en door stelpoten af te stellen op een ongelijke ondergrond. Standaard is deze tafel uitgevoerd met verstelbare rug met gezichtsuitsparing, d.m.v. een gasveer is het ruggedeelte in te stellen. Als optie is de rug elektrisch verstelbaar.
Andere opties op de Tanic behandeltafel zijn:

- Frame kleur naar keuze, standaard wit of antraciet  (indien kleur naar keuze, u dient zelf de RAL-kleur met staal aan te dragen)
- Verwarmingselementen
- Draadloze bediening (Wireless)
- Elektrische bediening ruggedeelte
- Kleur bekleding
- Levenslang garantie *

Specificaties:

- Tanic met Soft Touch medische bekleding (kleur naar keuze)
- CE keurmerk
- Voetbediening én handbediening
- Onderstel metaal (kleur naar keuze)
- Gewicht 70 Kg.
- Afmetingen 205 x 70 x 50 - 92 cm.
- Draagvermogen 250 kilogram
- Wielsysteem
- Stelpoten

* Kiest u voor een levenslange garantie? Dan sluit u een onderhoudscontract af met de fabrikant á ? 89,00 excl. btw. per jaar. Uw tafel wordt dan 1x per jaar onderhouden en nagekeken.