Krukken en Tabourets

Vorige1Volgende

Tabouret rond met kringschakeling (hoog)Tabouret met ronde zitting en een kringschakeling zodat de tabouret vanuit elke positie in hoogte verstelbaar is. (hoog model)

Vanaf 163,75

Tabouret voetenringVoetenring voor uitbreiding op Tabouret.

37,50

excl. BTW

Tabouret Easyseat Deluxe alu / witTabouret Easyseat deluxe is een proffesionele werkkruk met ronde vlakke zitting

129,00

excl. BTW

Tabouret Easyseat Deluxe alu / zwartTabouret Easyseat deluxe is een proffesionele werkkruk met ronde vlakke zitting

129,00

excl. BTW
-20%

Tabouret Ponyseat Deluxe alu / zwartTabouret Ponyseat Deluxe alu / zwart is een professionele ergonomische werkkruk voor het beste zitcomfort

119,00

excl. BTW
-20%

Tabouret Ponyseat Deluxe alu / witTabouret Ponyseat Deluxe alu / wit is een professionele ergonomische werkkruk

119,00

excl. BTW

Tabouret rond met kringschakelingTabouret met ronde zitting en een kringschakeling zodat de tabouret vanuit elke positie in hoogte verstelbaar is.

Vanaf 151,25

Tabouret Ponyzit Basic PlusDe Tabouret Ponyzit model Basic Plus is een tabouret met hoogwaardig zitcomfort welke geheel naar wens is in te stellen.

199,95

excl. BTW
-20%

Tabouret Ponyzit SUPREMO wit / aluDe Ponyseat Supremo is een professionele ergonomische werkkruk voor het beste zitcomfort dmv de zadel gevormde zitting met soft touch bekleding die een actieve zithouding realiseerd met een rechte rug.

199,00

excl. BTW
-20%

Tabouret Ponyzit SUPREMO zw / aluDe Ponyseat Supremo is een professionele ergonomische werkkruk voor het beste zitcomfort dmv de zadel gevormde zitting met soft touch bekleding die een actieve zithouding realiseerd met een rechte rug.

199,00

excl. BTW