Massagestoel

Vorige1Volgende

Hoeslaken set massagestoel | katoenKatoenen hoeslaken set voor vrijwel alle modellen massagestoelen. Werk hygiënisch en bescherm uw massagestoel met deze katoenen hoeslaken set voor massagestoelen.

24,75

excl. BTW

Voetpedaal voor 4 motorige behandelstoel (Highline)Elektrische voetbediening voor bijvoorbeeld de Highline Turn behandelstoel

149,00

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagestoel Valo | witDe massagestoel Valo, wat Fins is voor licht, weegt slechts 7 kilogram! De Zengrowth opklapbare massagestoel Valo is gemaakt van hetzelfde aluminium dat men gebruikt bij de bouw van vliegtuigen. Als ambulant stoelmasseur werk je vaak op locatie bij bedrijven en/of evenementen en dan is het fijn om een zo licht mogelijke massagestoel bij je te hebben.

206,60

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagestoel Valo | zwartDe massagestoel Valo, wat Fins is voor licht, weegt slechts 7 kilogram! De Zengrowth opklapbare massagestoel Valo is gemaakt van hetzelfde aluminium dat men gebruikt bij de bouw van vliegtuigen. Als ambulant stoelmasseur werk je vaak op locatie bij bedrijven en/of evenementen en dan is het fijn om een zo licht mogelijke massagestoel bij je te hebben.

206,60

excl. BTW
-31%

Basechair MassagestoelDeze zeer lichte en compacte maar solide inklapbare aluminium massagestoel met vele verstelmogelijkheden is eenvoudig in gebruik en heeft een luxe hoofdsteun met kantelfunktie.

199,00

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagestoel Legian | moccaBen je een professionele stoelmasseur en ben je op zoek naar een nieuwe massagestoel die werkelijk over alle mogelijkheden beschikt en jarenlang zal mee gaan? Dan is de Zengrowth Legian de oplossing. De stoel is de meest uitgebreide inklapbare massagestoel die er op de markt te vinden is. Over ieder detail is nagedacht, en de afwerking is simpelweg onevenaarbaar. Om de exclusiviteit van deze massagestoel helemaal af te maken wordt de massagestoel geleverd met een luxueuze koffer waarmee je de stoel overal naartoe kunt vervoeren.

355,36

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagestoel Legian | zwartBen je een professionele stoelmasseur en ben je op zoek naar een nieuwe massagestoel die werkelijk over alle mogelijkheden beschikt en jarenlang zal mee gaan? Dan is de Zengrowth Legian de oplossing. De stoel is de meest uitgebreide inklapbare massagestoel die er op de markt te vinden is. Over ieder detail is nagedacht, en de afwerking is simpelweg onevenaarbaar. Om de exclusiviteit van deze massagestoel helemaal af te maken wordt de massagestoel geleverd met een luxueuze koffer waarmee je de stoel overal naartoe kunt vervoeren.

355,36

excl. BTW
-12%

Massagestoel MultichairDe massagestoel Multichair is een luxe massagestoel voor stoelmassage. De comfortabele dikke bekleding voelt zacht aan en vooral in het verstelbare hoofdgedeelte is dit zeer comfortabel.

439,00

excl. BTW

Behandelstoel Proline Face DeluxeBehandelstoel voor beauty-, massage- en pedicurebehandeling

1499,00

excl. BTW

Behandelstoel Proline Pedi DeluxeBehandelstoel voor beauty-, massage- en pedicurebehandeling met gescheiden beendelen.

1599,00

excl. BTW

Behandelstoel Proline Pedi Turn 3-motorigBehandelstoel met draai mogelijkheid voor beauty-, massage- en pedicurebehandeling met gescheiden beendelen.

1695,00

excl. BTW
-7%

Behandelstoel Proline TurnBehandelstoel voor beauty- en pedicurebehandeling

1945,00

excl. BTW
-12%

Behandelstoel Highline Turn met memory functie en verwarmingBehandelstoel voor beauty- en pedicurebehandeling. De Highline Turn behandelstoel is draaibaar, kantelbaar en volledig elektrisch verstelbaar en uitgerust met 4 motoren.

2199,00

excl. BTW

Behandelstoel Proline Turn VB ComfortÉén van de meest luxe behandelstoelen in de markt, de Proline Turn VB Comfort met draai mogelijkheid voor beauty-, massage- en pedicurebehandelingen.

3149,00

excl. BTW