Massagetafels

Compleet assortiment Massagetafels, massagebanken en onderzoeksbanken bij Sport Lavit sportmedische groothandel. Ook accessoires als badstofhoezen en onderzoekpapier vindt u hier.

1|2Volgende
-12%

2Origin Infrarood warmte dekenDigitale infrarood deken 80 x 44 cm. van het merk 2Origin.

136,36

excl. BTW

Massagetafel Zengrowth ECONOMY inklapbaar ZwartDe beste massagetafel voor de beginnende masseur of fysiotherapeut. Start je net met een massage opleiding of fysiotherapie opleiding of ben je nog oriënterende in de para-medische wereld? Dan is de Zengrowth ECONOMY massagetafel echt iets voor jou! Vriendelijk geprijsd maar van goede kwaliteit.

156,95

excl. BTW

Beauty TrolleyDe werkwagen of Beauty Trolley met loeplamp aansluiting.

159,00

excl. BTW

Trolley FOXDe werkwagen of Trolley FOX is een stevige en stabiele trolley geschikt voor iedere praktijk.

159,00

excl. BTW

Trolley FOX deluxeDe Trolley FOX deluxe is een onmisbare werkwagen voor iedere salon.

159,00

excl. BTW

Trolley FOX deluxe zwartDe Trolley FOX deluxe is een onmisbare werkwagen voor iedere salon.

159,00

excl. BTW

Desinfectie paal touch-free wandmodelDe desinfectie paal voor bestrijding van het coronavirus met eenvoudige wandbevestiging. Plaats deze hand desinfectie zuil op plaatsen waar een zuil of paal niet tot zijn recht komt,of waar een desinfectiepaal makkelijk omgestoten kan worden. Deze desinfectie paal is voorzien van duidelijke instructies en wordt bediend met infra-rood zodat niemand aan het apparaat hoeft te zitten wat de hygiëne tegoed komt. Samen sterk tegen corona!

169,00

excl. BTW

Desinfectie paal touch-free tafelmodelDe desinfectie paal voor bestrijding van het coronavirus. Plaats deze hand desinfectie zuil op plaatsen waar een zuil of paal niet tot zijn recht komt, denk aan een vergaderruimte, kantine, restaurant met buffet, etc. Deze desinfectie paal is voorzien van duidelijke instructies en wordt bediend met infra-rood zodat niemand aan het apparaat hoeft te zitten wat de hygiëne tegoed komt. Samen sterk tegen corona!

179,00

excl. BTW

Zadelkruk Basic PlusDe Tabouret Ponyzit model Basic Plus is een tabouret met hoogwaardig zitcomfort welke geheel naar wens is in te stellen.

199,95

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagestoel Valo | witDe massagestoel Valo, wat Fins is voor licht, weegt slechts 7 kilogram! De Zengrowth opklapbare massagestoel Valo is gemaakt van hetzelfde aluminium dat men gebruikt bij de bouw van vliegtuigen. Als ambulant stoelmasseur werk je vaak op locatie bij bedrijven en/of evenementen en dan is het fijn om een zo licht mogelijke massagestoel bij je te hebben.

206,60

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagestoel Valo | zwartDe massagestoel Valo, wat Fins is voor licht, weegt slechts 7 kilogram! De Zengrowth opklapbare massagestoel Valo is gemaakt van hetzelfde aluminium dat men gebruikt bij de bouw van vliegtuigen. Als ambulant stoelmasseur werk je vaak op locatie bij bedrijven en/of evenementen en dan is het fijn om een zo licht mogelijke massagestoel bij je te hebben.

206,60

excl. BTW

Koffer massagebank 56 cm. breed 2-delig / zonder uitsparingOpvouwbare massagetafel 56 cm. breed, 2-delig, zonder gezichtsuitsparing

Vanaf 168,75

Desinfectie paal touch-freeDe desinfectie paal voor bestrijding van het coronavirus. Plaats deze hand desinfectie zuil bij de ingang van uw winkel, praktijk, wachtkamer, etc. Deze desinfectie paal is voorzien van duidelijke instructies en wordt bediend met infra-rood zodat niemand aan het apparaat hoeft te zitten wat de hygiëne tegoed komt. Samen sterk tegen corona!

225,00

excl. BTW
-20%

Zadelkruk SUPREMO wit / aluDe Ponyseat Supremo is een professionele ergonomische werkkruk voor het beste zitcomfort dmv de zadel gevormde zitting met soft touch bekleding die een actieve zithouding realiseerd met een rechte rug.

199,00

excl. BTW
-20%

Zadelkruk SUPREMO zw / aluDe Ponyseat Supremo is een professionele ergonomische werkkruk voor het beste zitcomfort dmv de zadel gevormde zitting met soft touch bekleding die een actieve zithouding realiseerd met een rechte rug.

199,00

excl. BTW

Verwarming Hilow Pro Deluxe

249,00

excl. BTW

Koffer massagebank 56 cm. breed 2-delig / met gezichtsuitsparingOpvouwbare massagetafel 56 cm. breed, 2-delig / met gezichtsuitsparing

Vanaf 191,25

Koffer massagebank 70 cm. breed 2-delig / zonder gezichtsuitsparing

Vanaf 191,25

Massageapparaat Professional 3DMassageapparaat Professional 3D voor dieper bereik en effectieve massage.

259,95

excl. BTW

Koffer massagebank 56 cm. breed 3-delig / zonder gezichtsuitsparingOpvouwbare massagetafel 56 cm. breed 3-delig / zonder gezichtsuitsparing

Vanaf 210,00

Koffer massagebank 70 cm. breed 2-delig / met gezichtsuitsparingOpvouwbare massagebank 70 cm. breed, 2-delig / met gezichtsuitsparing

Vanaf 213,75

Zengrowth opklapbare massagetafel Nimman | MoccaDe ZenGrowth Nimman is een hoge kwaliteit opvouwbare massagetafel. Bij het ontwerpen van deze tafel, is alle feedback van klanten meegenomen, met als eindresultaat een massagetafel van onevenaarbare kwaliteit! Met een gewicht van 19 kg en ongekende stevigheid kan de ZenGrowth Nimman ook gebruikt worden als vaste massagetafel in een massagepraktijk, als vaste behandeltafel in een massagepraktijk worden, maar ook als mobiele massagetafel als je regelmatig op locatie werkt. Om dit te vergemakkelijken wordt deze massagetafel geleverd met een draagtas met wielen!

288,43

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagetafel Nimman | ChocolateDe ZenGrowth Nimman is een hoge kwaliteit opvouwbare massagetafel. Bij het ontwerpen van deze tafel, is alle feedback van klanten meegenomen, met als eindresultaat een massagetafel van onevenaarbare kwaliteit! Met een gewicht van 19 kg en ongekende stevigheid kan de ZenGrowth Nimman ook gebruikt worden als vaste massagetafel in een massagepraktijk, als vaste behandeltafel in een massagepraktijk worden, maar ook als mobiele massagetafel als je regelmatig op locatie werkt. Om dit te vergemakkelijken wordt deze massagetafel geleverd met een draagtas met wielen!

288,43

excl. BTW
-31%

Basechair MassagestoelDeze zeer lichte en compacte maar solide inklapbare aluminium massagestoel met vele verstelmogelijkheden is eenvoudig in gebruik en heeft een luxe hoofdsteun met kantelfunktie.

199,00

excl. BTW

Fasciq Massage Tools SmallDe Fasciq Massage Tools Small is een set bestaande uit vijf kleine, smalle en lichte IASTM (instrument assisted soft tissue mobilization)

289,22

excl. BTW

Koffer massagebank 70 cm. breed 3-delig / zonder gezichtsuitsparingOpvouwbare massagetafel 70 cm. breed 3-delig / zonder gezichtsuitsparing

Vanaf 221,25

Zengrowth opklapbare massagetafel Artarmon | witDe ZenGrowth Artarmon opklapbare aluminium massagetafel is een draagbare massagetafel die zeer gewild is om zijn extreem lage gewicht. Ben je ambulant masseur of masseuse? Dan weet je wel hoe zwaar sommige massagetafels kunnen zijn. De Zengrowth Artarmon weegt slechts 10,3 kilogram! Dat is pas makkelijk meenemen naar de klant, zelfs als je de trap op moet.

304,95

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagetafel Artarmon | marineblauwDe ZenGrowth Artarmon opklapbare aluminium massagetafel is een draagbare massagetafel die zeer gewild is om zijn extreem lage gewicht. Ben je ambulant masseur of masseuse? Dan weet je wel hoe zwaar sommige massagetafels kunnen zijn. De Zengrowth Artarmon weegt slechts 10,3 kilogram! Dat is pas makkelijk meenemen naar de klant, zelfs als je de trap op moet.

304,95

excl. BTW

Koffer massagebank 56cm. breed 3-delig / met uitsparingOpvouwbare massagetafel 56cm. breed, 3-delig / met gezichtsuitsparing

Vanaf 232,50

Koffer massagebank 70 cm. breed 3-delig / met uitsparingOpvouwbare massagetafel 70 cm. breed 3-delig / met gezichtsuitsparing

Vanaf 243,75

Zengrowth opklapbare massagetafel Artarmon type-2 marineblauwDe ZenGrowth Artarmon opklapbare aluminium massagetafel is een draagbare massagetafel die zeer gewild is om zijn extreem lage gewicht. Ben je ambulant masseur of masseuse? Dan weet je wel hoe zwaar sommige massagetafels kunnen zijn. De Zengrowth Artarmon TYPE-2 weegt slechts 11,2 kilogram! Dat is pas makkelijk meenemen naar de klant, zelfs als je de trap op moet.

329,75

excl. BTW
-15%

Massagetafel Bestwood de-Luxe Ovaal | Koffer modelMassagetafel Bestwood de-Luxe Ovaal, Koffer model, is een Luxe houten comfortabele en geheel verstelbare massagetafel.

Vanaf 289,00

-29%

Balance Pro Koffermassagetafel OvaalMassagetafel koffer model Balance Pro Ovaal. Twee delige luxe Ergonomische professionele opklapbare massagetafel met houten onderstel en ronde hoeken, reikipanelen en dubbele knoppen voor hoogteverstelling tot 93 cm en extra stevigheid !

Vanaf 249,00

Zengrowth opklapbare massagestoel Legian | moccaBen je een professionele stoelmasseur en ben je op zoek naar een nieuwe massagestoel die werkelijk over alle mogelijkheden beschikt en jarenlang zal mee gaan? Dan is de Zengrowth Legian de oplossing. De stoel is de meest uitgebreide inklapbare massagestoel die er op de markt te vinden is. Over ieder detail is nagedacht, en de afwerking is simpelweg onevenaarbaar. Om de exclusiviteit van deze massagestoel helemaal af te maken wordt de massagestoel geleverd met een luxueuze koffer waarmee je de stoel overal naartoe kunt vervoeren.

355,36

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagestoel Legian | zwartBen je een professionele stoelmasseur en ben je op zoek naar een nieuwe massagestoel die werkelijk over alle mogelijkheden beschikt en jarenlang zal mee gaan? Dan is de Zengrowth Legian de oplossing. De stoel is de meest uitgebreide inklapbare massagestoel die er op de markt te vinden is. Over ieder detail is nagedacht, en de afwerking is simpelweg onevenaarbaar. Om de exclusiviteit van deze massagestoel helemaal af te maken wordt de massagestoel geleverd met een luxueuze koffer waarmee je de stoel overal naartoe kunt vervoeren.

355,36

excl. BTW
-12%

Massagestoel MultichairDe massagestoel Multichair is een luxe massagestoel voor stoelmassage. De comfortabele dikke bekleding voelt zacht aan en vooral in het verstelbare hoofdgedeelte is dit zeer comfortabel.

439,00

excl. BTW
-20%

Prenatal massagetafel | zwangerschap massagetafelDe Prenatal massagetafel is speciaal ontwikkeld voor het bieden van comfortabele massages bij zwangere vrouwen. Door het uitneembaar borst- en buikgedeelte, kan ruimte gecreëerd worden waardoor een vollere boezem of buik plaats heeft. Deze massagetafel is ook geschikt voor Shiatsu en reiki behandelingen.

399,00

excl. BTW
-17%

Prenatal massagetafel | zwangerschap massagetafel DeluxeDe Prenatal massagetafel is speciaal ontwikkeld voor het bieden van comfortabele massages bij zwangere vrouwen. Door het uitneembaar borst- en buikgedeelte, kan ruimte gecreëerd worden waardoor een vollere boezem of buik plaats heeft. Deze massagetafel kenmerkt zich door de ronde hoeken en de dikkere en luxe bekleding.

499,00

excl. BTW

Desinfectiezuil Mulit-useMet de Desinfectiezuil Multi-use heeft u het ideale desinfectiepunt voor bij de entree van uw praktijkruimte, horecagelegenheid, werkplaats, kantoor etc. om de hygiëne maximaal te waarborgen.

695,00

excl. BTW
-17%

Massagetafel Hilow comfort electrischMassagetafel Electrisch model HILOW Comfort. Massagetafel van 200cm. x 70cm. elektrisch in hoogte verstelbaar.

Vanaf 749,00

-9%

Massagetafel HILOW DELUXEMassagetafel Hilow DeLuxe, elektrisch bedienbaar. Rug instelbaar tot 90 graden. Verrijdbaar en met afgewerkte hoeken.

999,00

excl. BTW
-7%

Electrische Massagetafel HILOW MedicalElectrische Massagetafel Hilow Medical met Soft touch skailederen bekleding.

1299,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 2-deligElektrische 2-delige massagetafel Rowo C600 met hoofdsteun en voetpedaal Zwart

1495,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 2-deligElektrische 2-delige massagetafel Rowo C600 met hoofdsteun en voetpedaal in de kleur Antraciet

1495,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 2-deligElektrische 2-delige massagetafel Rowo C600 met hoofdsteun en voetpedaal in de kleur Delft blauw

1495,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 2-deligElektrische 2-delige massagetafel Rowo C600 met hoofdsteun en voetpedaal in de kleur Groen - parakeet

1495,00

excl. BTW

Behandelstoel Proline Face DeluxeBehandelstoel voor beauty-, massage- en pedicurebehandeling

1499,00

excl. BTW

Behandelstoel Proline Pedi DeluxeBehandelstoel voor beauty-, massage- en pedicurebehandeling met gescheiden beendelen.

1599,00

excl. BTW

Behandelstoel Proline Pedi Turn 3-motorigBehandelstoel met draai mogelijkheid voor beauty-, massage- en pedicurebehandeling met gescheiden beendelen.

1695,00

excl. BTW
-24%

Massagetafel HILOW PRO DeluxeMassagetafel Electrisch HILOW PRO Deluxe 5-delig met 3 motoren. 70 cm. brede massagetafel met gezichtsuitsparing.

Vanaf 1299,00

-11%

Massagetafel electrisch Hilow Wellness ProBehandeltafel Hilow Wellness pro de luxe is elektrisch in hoogte te verstellen. De behandeltafel heeft een elektrisch verstelbaar rugdeel en plie.

1699,00

excl. BTW
-32%

Massagetafel electrisch Hilow WellnessMassagetafel Hilow Wellness is elektrisch in hoogte verstelbaar. De massagetafel heeft een traploos verstelbaar rugdeel d.m.v. een gasveer.

1299,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 3-deligElektrische 3-delige massagetafel Rowo C600 met verstelbaar hoofdsteun en armsteunen en rondomschakelaar in de kleur Marine blauw.

1995,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 3-deligElektrische 3-delige massagetafel Rowo C600 met 3-delige hoofdsteun en rondomschakelaar Groen - Parakeet

1995,00

excl. BTW
-7%

Behandelstoel Proline TurnBehandelstoel voor beauty- en pedicurebehandeling

1945,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 5-deligElektrische 5-delige massagetafel Rowo C600 met verstelbaar hoofdsteun en armleuningen en rondomschakelaar in de kleur Antraciet

2395,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 5-deligElektrische 5-delige massagetafel Rowo C600 met verstelbaar hoofdsteun en armleuningen en rondomschakelaar in de kleur Marine Blauw

2395,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 5-deligElektrische 5-delige massagetafel Rowo C600 met verstelbaar hoofdsteun en armleuningen en rondomschakelaar in de kleur Groen - Parakeet

2395,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 5-deligElektrische 5-delige massagetafel Rowo C600 met verstelbaar hoofdsteun en armleuningen en rondomschakelaar in de kleur Delft blauw

2395,00

excl. BTW
-12%

Behandelstoel Highline Turn met memory functie en verwarmingBehandelstoel voor beauty- en pedicurebehandeling. De Highline Turn behandelstoel is draaibaar, kantelbaar en volledig elektrisch verstelbaar en uitgerust met 4 motoren.

2199,00

excl. BTW
-30%

Behandeltafel Fysio-PRO 7-deligDe Behandeltafel Fysio-PRO is geschikt voor gebruik in de fysiotherapie, osteopathie, sportmassage, etc.

2099,00

excl. BTW

Behandelstoel Proline Turn VB ComfortÉén van de meest luxe behandelstoelen in de markt, de Proline Turn VB Comfort met draai mogelijkheid voor beauty-, massage- en pedicurebehandelingen.

3149,00

excl. BTW
-28%

Behandeltafel Fysio-PRO 7-delig met verwarmingDe Behandeltafel Fysio-PRO is geschikt voor gebruik in de fysiotherapie, osteopathie, sportmassage, etc. Deze massagetafel is voorzien van warmte elementen.

2348,00

excl. BTW

Accessoires en praktijkbenodigdheden

Massagetafel en onderzoeksbank accessoires zoals badstofhoezen, beschermhoezen, facecovers, massagekussens en massagerollen. Maar ook alle andere accessoires vindt u bij Sport Lavit, zoals papierrollen voor de massagebank, schoonmaakmiddelen en Tork producten.

Elektrische Massagetafel | Hydraulische massagetafel

Uitgebreid assortiment elektrische en/of hydraulische massagetafels en massagebanken. Ons assortiment elektrische en/of hydraulische massagetafels bestaat uit tafels van o.a. Nederlandse makelaardij. Deze massagetafels zijn reeds bij vele klanten naar tevredenheid in gebruik. Denk daarbij aan fysiotherapeuten, sportverenigingen, massagesalons, manueel-therapeuten, etc. Ons sterke punt is de service die verleend wordt bij aanschaf maar ook nà aanschaf staan wij voor u klaar! In onze showroom in Helmond staan meer dan 20 modellen voor u klaar om te komen bekijken. Varierend van inklapbare massagetafels tot volledig aangeklede elektrische behandeltafels. Laat u goed informeren door één van onze verkopers zodat u nog jaren lang plezier heeft van uw aankoop. Uw massagetafel en behandeltafel wordt gratis thuis bezorgd! Dat bespaart u al gauw € 100,00.

Krukken en Tabourets

Een goede werkhouding is van groot belang om gezondheidsklachten te voorkomen. De juiste kruk of tabouret (ook wel taboeret) kan u daarbij helpen.

Massagestoel

Een massagestoel is een stoel waarin men plaats neemt om te kunnen worden gemasseerd. Deze stoelvorm wordt gebruikt bij handmatige massage door een masseur; zo'n soort massage wordt stoelmassage genoemd. Massagestoelen lopen uiteen qua functionaliteit en comfort, maar in het algemeen zijn ze instelbaar op de lichaamsbouw en eventuele voorkeuren van de Massee. Een massagestoel kan op een vaste plek zijn opgesteld, maar in de meeste gevallen zijn ze transporteerbaar. Daardoor zijn stoelmasseurs heel mobiel, en kunnen ze hun diensten 'op locatie' (bijvoorbeeld: werkplekken binnen bedrijven) komen verrichten.

Massagetafel inklapbaar aluminium

Robuuste aluminium massagetafels, inklapbaar model. Draagbare massagebanken voor behandelingen op locatie.

Massagetafel inklapbaar hout

Draagbare modellen, inklapbaar, houten massagetafels. Makkelijk om mee te nemen voor bijvoorbeeld massages op locatie. (ook wel koffermassagetafel)

Massagetafel, massagebank

Assortiment scherp geprijsde massagetafels en massagebanken. Ideaal voor op de sportvereniging, in de praktijkruimte, opleiding instituten en voor EHBO verenigingen. Bijvoorbeeld de Simplex massagebank, deze wordt veel gezien tijdens evenementen als de Nijmeegse wandelvierdaagse en diverse marathons.